Fiat 500 Hybrid imat će 6-stupanjski ručni mjenjač

poruka: 2
|
čitano: 4.382
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fiat 500 Hybrid imat će 6-stupanjski ručni mjenjač".
17 godina
Fiat 500 Hybrid imat će 6-stupanjski ručni mjenjač

"Pogonski sklop s 12V električnim hibridnim sustavom osigurava manju potrošnju goriva i uglađeno iskustvo vožnje...". Da, posebno u gužvama po gradu kad treba širajzlati po ručnom mjenjaču sve u 116, baš je uglađeno iskustvo. I zašto se u naslovima ne navodi mild Hybrid kad se očito ne radi o punokrvnim hibridima? Također na nekim autima (Suzuki?) vidim otraga oznaku hybrid za mild hybrid. Malo mi je to, ono, lejmerski. Ko da se srame što nisu punokrvni hibridi.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Fiat 500 Hybrid imat će 6-stupanjski ručni mje
deckard kaže...

"Pogonski sklop s 12V električnim hibridnim sustavom osigurava manju potrošnju goriva i uglađeno iskustvo vožnje...". Da, posebno u gužvama po gradu kad treba širajzlati po ručnom mjenjaču sve u 116, baš je uglađeno iskustvo. I zašto se u naslovima ne navodi mild Hybrid kad se očito ne radi o punokrvnim hibridima? Također na nekim autima (Suzuki?) vidim otraga oznaku hybrid za mild hybrid. Malo mi je to, ono, lejmerski. Ko da se srame što nisu punokrvni hibridi.

Fiat 500 Hybrid je tvornički naziv ovog modela, zato je u naslovu. U tekstu je objašnjeno o kakvom se hibridu radi.

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice