Za 300 kuna dobijem ekstra velik solarni punjač koji radi u pustinji, na snijegu, ledu a između ostalog i dok sam u pokretu. S manje težine i jos vaznije u manjim gabaritima. Gdje nalaze kupce za ovo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
250 dolara?
Najbitnije je da se može kupiti BitCoinom hehe
Našo se komentirat čovjek koji govori watt-aža
džepni biljar je još jeftiniji.
džepni biljar je još jeftiniji.
I imas neogranicen broj punjenja
U kanalizaciji gdje nema ni sunca ni mjeseca :-)
Našo se komentirat čovjek koji govori watt-aža
Snaga je količina energije u jedinici vremena. Mjerna jedinica joj je watt (W), a označava energiju u Joul-ima koju svake sekunde taj sustav da ili potroši.
Ti možda kažeš džul i vat (i Majkrosoft Vrd), no pošto je jedinica "W" draže mi je koristiti englesku varijantu (Watt).
Za solarni panel, ili bilo koji drugi izvor električne energije, ključni je parametar. Šta će ti mali solarni panel koji daje približno 0 snage?
Evo ti wiki pa malo uči: https://en.wikipedia.org/wiki/Watt
Vrlo je jednostavno. Sklopivi su; u takvom stanju zauzimaju tek malo više mjesta od samog telefona. Očito nikad nisi vidio jedan...
Za 300 kuna dobijem ekstra velik solarni punjač koji radi u pustinji, na snijegu, ledu a između ostalog i dok sam u pokretu. S manje težine i jos vaznije u manjim gabaritima. Gdje nalaze kupce za ovo?
može link na to čudo?
Radi noću.
Ali mi se i dalje čini skupo.