Valjda će i sinkronizirati onda pošto su već sinkronizirati na more drugih jezika. Inaće meni je usluga extra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlična vijest. Isto tako se nadam sinhronizaciji da mogu klinci gledati Disney crtiće. Mene osobno najviše vesele IMAX Enhanced verzije filmova.
Dok se ovo ne realizira, zna li netko na koji način mogu isprobati ovu uslugu (u smislu plaćanja, jer nemam US karticu ni adresu)? Imam VPN.
Dok se ovo ne realizira, zna li netko na koji način mogu isprobati ovu uslugu (u smislu plaćanja, jer nemam US karticu ni adresu)? Imam VPN.
Postoje ... načini ...
Mozda i uzmem, al jedino ak ce bit opcija nekakvog account sharinga kao kod Netflixa, ili placanja indijske cijene kao kod Youtube Premiuma.
Mozda i uzmem, al jedino ak ce bit opcija nekakvog account sharinga kao kod Netflixa, ili placanja indijske cijene kao kod Youtube Premiuma.
Trebalo bi bit. Frend u londonu mi sherao svoj znaki UK account i mogao sam na USA ili UK vpn bez problema
Meni je tako na netflixu, jadan i neinteresantan sadržaj novijeg formata, a od onog zanimljvog već sam sve gledao. Pretplatiš se radi jedne serije, to odgledaš i onda već i zaboraviš da ga plaćaš slijedećih 6 mjeseci dok ne izađe nešto vrijedno spomena.
Imam D+ od nedavno (VPN) super konbinacija uz Netflix. sve više sadrzaja je u 4K DV/DA staro,novo, jedino fali više IMAX enhanced filmova imho.