Kazu djeca,tata haj nam upali laptom malo,i tako ja sa zenom popijem kafu,djeca sokice dok se ovaj dozove. Sucelje su zajebali skroz, nikakve vise ozbiljnosti,haj ga tamo haj ga vamo.
Sta je sa aplikacijama,livetiles itd. Sve propalo izgleda.
Nešto ti tu nije dobro napravljeno, meni se desetka učita u roku "keks", znači upalim komp/laptop i dok sjednem već me pita lozinku za login. Isto tako i na mom plaža laptopu koji ima Intel N3450 proc. Teško da je tvoj sporiji od toga.
Koristim Win10 već 3 godine i zadovoljan sam. Ništa ne prčkam po windowsu i sasvim mi je ok. Ali sam imao problema nakon par updata, točnije sa .ogg zvučnim formatom, gdje ne bih mogao uopće otvorit pjesmu, a izbrisat je ne možeš, naravno nakon nekog vremena je Microsoft lijepo to riješio. Win7 po meni najbolji OS ikad napravljen i sad ga koristim na drugom kompu. Win10 je po pitanju privatnosti, loš, ali ko bi se radi toga sekirao sad. Svi moji važni podaci koje imam su mi na vanjskom HDD-u, tako da...
Ako izgubis koji private key ili mail, javis se Microsoftu, sigurno imaju u backupu.
"We will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary to."
Majke mi :)
hahaha
Ma gdje si to pronašao?? Možda to vrijedi za backup u onaj njihov cloud?
Bilo je u prvim verzijama service agreementa od Windowsa 10.
A jedan od najvecih idiotizama je da na zadnjim verzijama Win10 ne mozes vise napraviti lokalni account nego mora biti njihov online usrani account koji ti u realnosti ne treba za nista.
Rijesenje cupaj kao debil mrezni kabel da bi mogao napraviti lokalni account.
A sto se sucelja tice, neka se pomire da nikad neces na svim uredajima imati svoj OS, tako da slobodno mogu napustiti taj tablet izrod od sucelja.
Isto kao i UWP gdje su valjda skuzili da im nitko nece koristiti njihov app store, treba vremena polako sve dode na svoje, pogotovo ako ce se brojka Windows 7 korisnika zadrzati na tridesetak posto, onda ce puno toga moci sto prije nije moglo.
Amerikanci imaju masu reklama, koje se istina mogu maknuti do iduceg updata. :)
https://www.windowscentral.com/how-remove-advertising-windows-10