Od danas prestaje podrška za Windows 7 – što sada?

poruka: 275
|
čitano: 56.577
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od danas prestaje podrška za Windows 7 – što sada?".
13 godina
Od danas prestaje podrška za Windows 7 – što sada?

Već dugo sam na Win 10.

I neki dan sam imao prilike slagati Win 7 na dva stara računala.

Eh, bolje da mi je sedmica ostala u lijepom sjećanju, nego da sam opet radio na njima.

Vizualno natrpano i šareno, problemi sa driverima - dulje sam ih tražio nego je trajala instalacija Windowsa. Vlasnik me zamolio da mu instaliram neke aplikacije koje je vidio na Win storeu koji naravno ne postoji na Win 7....

I sve mi izgleda sporije nego na Win 10, valjda zbog grafike i dizajna sučelja...

Naravno, sve sam sredio, Win rade savršeno... ali su stvarno meh... nema stvari zbog koje bi me uhvatila nostalgija...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Od danas prestaje podrška za Windows 7 – što s
CyberDemonVZ kaže...

Eh, bolje da mi je sedmica ostala u lijepom sjećanju, nego da sam opet radio na njima.

Yep... nikad se nemojte vracati starim ljubavima ako zelite da vam ostanu u lijepom sjecanju

Freak Show Inc.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Već dugo sam na Win 10.

I neki dan sam imao prilike slagati Win 7 na dva stara računala.

Vizualno natrpano i šareno, problemi sa driverima - dulje sam ih tražio nego je trajala instalacija Windowsa. Vlasnik me zamolio da mu instaliram neke aplikacije koje je vidio na Win storeu koji naravno ne postoji na Win 7....

I sve mi izgleda sporije nego na Win 10, valjda zbog grafike i dizajna sučelja...

Naravno, sve sam sredio, Win rade savršeno... ali su stvarno meh... nema stvari zbog koje bi me uhvatila nostalgija...

Realno Windows 10 izgleda kao truli panj, pa ak se tebi ne sviđa Windows 7 Aero prozirno sučelje to je druga priča.To je stvar ukusa, hm sporost pa nema govora ako imaš bilo kakav ispravan današnji SSD+da Windows 7 nije smrdan.

Kaj se tiče ovog zelenog, kruške i jabuke dobro da nije htio da mu instaliraš "Piratski Linux" na Windows 10.Ak nekaj nije dizajnirano za određeni OS, onda je to ok i normalno takva je situacija.

Intel=pokvareni podmukli gadovi!
13 godina

Ne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
rambox kaže...
* * *

Realno Windows 10 izgleda kao truli panj, * * *

Ne izgleda kao truli panj. Naštimaš sebi sve kako želiš i izgleda kao apoteka. Pogotovo Start meni hoćeš tri ili četiri reda velikih kockica. No problem. Sortišra uredske alate, (ja mrežne), Creativne i palac na Win tipki + jedan klik miša otvara sve. Ili palac na Win pa kucaš. Win + D otvaranje i zataranje desktopa.
za razliku od Start menija iz 7 gdje skrolaš do sutra, ovaj je kao svemirski brod. A ako ti se ne sviđa veliki start meni svaku stavku unpin from desktop i riješen problem. 100 Puta mi je lakše palcem (lijevim) stisniti Win tipku i ukucati Disk i sa desne strane već mi se pojavi Pokreni kao administrator. Pola sekunde posla za razliku od stare 10-tke a o 7-mi da i ne govorim.

Ne znam koji vam je đavo oko start menija u Windows 10. Probajte ga koristiti onako kako su developeri zamislili - mnogo je jednostavnije.

A i te linkove koje stavljaš već sa mjednom rekao. Ne postoji tema ili nešto što se ne može danas naći na nekom linku. Windows 7 Star meni fenomenalan - naći ćeš. Windows 10 star meni fenomenalan - naći ćeš.

Puno vike oko ničega.

PS: jedino što mi nedostaje na Win 10 je stara tema  tj. sučelje Windowsa 2000. Ali svijet je krenuo nekim "tamnim temama". Seri ga. Windowsi k'o windowsi, adaptiramo se na njima barem ja od Win 3.11.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice