Vozio sam u zadnjih godinu dana barem 4 modela malo vise od par tjedana, a prije toga imao 2. Mislim da si pokusao na foru uhvatit nesto "ja znam vise od tebe", ali efektivno BMW ide ka Mercedesovom statusu smeca.
Svi modeli su bili iz DE, svi modeli su imali osnovne komponente od kurca. Podvozje, vecina ruzine na vijcima, vilicama nakon godinu dana, M auspuh korodirao nakon 2...Svjetlo pustalo vlagu...Trap nakon 2 godine pjevao, manje od 50k km i vec je bilo troska za mjenjat.
Npr. novi G42 2024 model, sa onim jednim zaslonom je gore napravljen nego onaj sa dva klasicna do 2023 sto su se radili. Da ne kazem kako je infotainment na novijima bio glitchav u nekoliko navrata. LCI auti su masovno losije kvalitete, nakon 2022. Ali jebiga, treba znat nesto o autima.
To sto tvoja hrpica prijatelja vozi BMW nisu nikakvo mjerilo, na srecu. Moja hrpica radi u BMWu u DE i AT, pa se smiju kad ih pitas je li kvaliteta bolja na G42 ili F22 (npr.). Cinjenica je da osim top modela, pocelo se skrtarit, a ovdje nitko ne vozi M3-M8 C.
Mogu ti usporedit i JCWa 2022, top oprema, zvucnik u vratima puknuo nakon pola godine, struja zezala nakon godinu dana. Auto danas ima godinu ipol, 50k km i vec se osjeti trap.
Gori si od tinejdžera sa svojim "znanjem" svega i svačega