Citroënov novi C3 za ne tako visokih 15.990 eura

poruka: 32
|
čitano: 10.479
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Citroënov novi C3 za ne tako visokih 15.990 eura".
10 godina
Re: Citroënov novi C3 za ne tako visokih 15.990 eu
Ne vidim nigdje koliko je jamstvo na ovaj C3, osim onog osnovnog Citroenovog od 2 god., što je malo.

Uglavnom svi proizvođači nude produžena jamstva - 5 do 7 god., pa ako bi bilo 5 god. i u ovom slučaju, tih 16k eura se ne čini puno, taman da i krepa nakon jamstva. 3200e / god., 266.66e / mj., a voziš novi auto.

Btw, ova ponuda od 16k traje do kraja godine ili do isteka zaliha, tako da je i to upitno, možda samo navlakuša :)

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Citroënov novi C3 za ne tako visokih 15.990 eu
dax-lax kaže...

Slažem se. Svatko zna za sebe kaj mu je bitno. Menu na kontinentu i 200-300m nv ovi dani uvijek budu vlaga, mraz i smrzavanje. Već je 10 dana oko 0 svako jutro. Uđem u vozilo i stisnem tipku grijača prenjeg vjetrobrana i čekam 2min pa brisač samo počisti vodu.

Grijani sicevi mi dobro dođu tih 5min dok se auto ne ugrije.

tek sad sam se prisjetio života u lici... u potpunosti te razumijem u takvoj situaciji 

očito me dalmacija razmazila zadnjih 20 godina kad sam zaboravio koliko je zajebano vozit auto s vrhovima prstiju dok se konačno ne ugrije toliko da se volan odmrzne i trest se unutra prvih 5-10 minuta

sad bi i ja vjerojatno, da sam tamo, to smatrao jednim od prioriteta

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice