i opet nece biti full sadrazaja jer drugi servisi imaju ugovore koji ce trajati sigurno jos godinu dana.
bit ce losija ponuda nego se ocekuje.
Streaming servis SkyShowtime u Hrvatsku stiže 14.
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.851
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam vidio na Twitteru, sav sadržaj je full HD i stereo, nema 4K, nema Dolby Atmos, 5.1... Ne znam je li se što promijenilo u međuvremenu, ali za 2022. godinu mi je to smiješno.
Ako je to istina onda neka sebi prodaju to sranje jer bez 4k i 5.1 iskreno nemam više živaca gledat, pogotovo jer je više nego dovoljono materijala koji zadovoljava te uvijete.
Iskreno, za ove nisam ni čuo.
Problem kod svih tih streaming servisa je što ako želiš gledati samo "nešto ovdje" i "nešto tamo", moraš imati pretplate na sve, a to je ipak većini puno previše. HBO+, Amazon Prime, Netflix, Disney, ... ima ih puno. Neki nisu ni dostupni kod nas.
Slična stvar je i s paketima koje nude pojedini kabelski operateri. Ne možeš birati nego cijele pakete bez obzira zanima li te samo jedan kanal iz paketa.
I što onda preostaje - snađi se druže.
Bilo bi lijepo imati servis s nekoliko tisuća starijih filmova (od 1950 - 2000 recimo) gdje će se nalaziti svi oni evergreenovi i zabavni filmovi koje smo voljeli posuđivati iz videoteka. Ne mislim umjetničke filmove niti B produkciju.
To bi platio i 20 USD mjesečno ako treba...
Mislim da se velika većina tih streaming usluga fokusira na proizvodnju novog sadržaja, pa radi uvijek iste stvari - napravi 1-2 hit serije kojima se privuče ljudi, i nakon toga štancaju generička smeća, maltene "filler" materijali.
Rado ću provjeriti koje sadržaje nudi ovaj "sky" ali mislim iskreno da će biti isto kao i Netflix, HBO i Disney; Svratiš, skrolaš, skrolaš i onda odeš i ne vratiš se više.
Trenutno do 6.12 je akcija pa ako se prijavite košta 3.49 Eura.
Trenutno do 6.12 je akcija pa ako se prijavite košta 3.49 Eura.
A di to?
Po meni, daleko najbolji value.