WoW Classic: Horda Guild

poruka: 5
|
čitano: 2.755
|
moderatori: DrNasty, Danny_HR, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
offline
WoW Classic: Horda Guild

Naziv: Kreativni Nered
Frakcija: Horda
Server: EU PvP Server Shazzrah
Regija: Ako ovo razumiješ, tvoja smo regija
Discord: https://discord.gg/2G6xjjG

Otprilike mjesec dana prije početka WoW Classica nekoliko frendova sa ovog područja, zadnje iz Divisiona 2 domaćeg klana, tražilo je domaću Horda ekipu za WoW Classic. Pustila se vijest o osnivanju domaćeg guilda i od inicijalnih 15-tak ljudi, u prvih tjedan dana Classica se skupilo 90-tak.. Ekipa je iskusna glede MMO-a, s iskustvom vođenja guildova/klanova u igrama općenito. Prije svega ekipa je normalna (što god to značilo). Tu je ekipa koja se igra da se odmori od RL-a, a ne da unosi nervozu u tih par sati odmora.

Naš pristup guildu je možda najbolje objašnjen izrazom “casual but active”. Znači igramo se što češće možemo/želimo ali bez pritiska na no lifeanje. Ekipa je većinom “starija”, sa svojim RL obvezama posla, života, obitelji ali i dalje se želi igrati. Guild je bez većih poteškoća nadživio 10k Qove s launcha.

Prije svega ne možemo, niti ne želimo više biti HC, ali da ne bi ispalo da smo socijalni guild i te kako raidamo i pvpamo skupa. Trenutno su raidovi; utorak, četvrtak, nedjelja. Kasnije navečer oko 21:00- 21:30. Sa dobrim razumijevanjem njegovih prednosti i mana distribuiramo loot po Sistemu +1. Nešto kao jedan item po raidu. Podjednako gearanje cijelog guilda. Novih i starih članova. Dogovori oko passanju i dogovori unutar speca i classa se maksimalno potiću. Forsiramo micanje loota kao primarnog razloga održavanja raida. Radimo guild za cijeli classic, a ne za što brže gearanje najaktivnijih / najzaslužnijih.

Znači ako imaš hrpu RL obveza, socijalni život, ženu, djecu i gaming iskustva ali i dalje želiš 2-3 puta tjedno radit nešto grupno naš si idealan kandidat. Igraj 16 sati dnevno ako hoćeš/možeš, ali ako želiš raidat 5 puta tjedno i imati svakodnevnu obvezu mi nismo guild za tebe. Potrebe guilda za speccovima se često mijenjaju tako da pitajte direktno kakvo je trenutno stanje.

Ima i više i manje HC guildova. Mi smo tu negdje. Ni na nebu ni na zemlji. Kratkoročni plan je farmati MC/Ony i uigravanje i stvaranje ekipe. Ciljano nastojimo nametnuli Discord. Pokušavamo izgraditi community, tj. da vam guild nisu samo slova iznad glave nego da želite biti dio ekipe. Guild je naravno otvoren prema svim prijedlozima i dogovorima, ali se moraju znati koja su temeljna načela guilda i razlog osnivanja.

Dugoročni plan je držati okupljene ljude koji su spremni aktivno pomagati i guštati u druženju po svim fazama classica i sukladno tome uvoditi nove kako bi se osigurala guild egzistencija.

Kako smo u nekoliko navrata imali problema s imenima igrača uveli smo pravilo koje je i uvjet za pristup guildu. Sva imena igrača koja na ekstremni način omalovažavaju, vrijeđaju ili upućuju na vulgarizam neće moći pristupiti guildu. Nemojte da moramo odlučivati što je zezancija a što ne. Molim vas da prilikom odluke o pristupu obratite pozornost na to.

Nakon pročitanog i dalje želiš pristupiti guildu? Javi se na voice, uleti u neku sobu ili pošalji Direct Message na @Goran, @RavenProx, @Cole ili @Dadaamn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2019 14:06 (Laxx).
 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
WoW Classic: Horda Guild

---

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2019 14:16 (Laxx).
 
1 0 hvala 0
10 godina
offline
WoW Classic: Horda Guild

Ajde mislim da bilo vrijeme updateat opisni topic guilda nakon preživljene Q Bitke i inicijalnih 2 tjedna igre. Editirao sam gornje postove da ne puštam ispod sličan tekst. Guild je bez nekih specijalnih problema odradio QWar uz zezanciju i dobru atmosferu. Mislim da je Q odnio svega nekoliko žrtava. Still alive and kicking. Prva tri levela 60 su pala. A ostatak ekipe polako prilazi tome.

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2019 14:20 (Laxx).
 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
WoW Classic: Horda Guild

Prošlo je 2 i pol mjeseca od posta pa rekoh ajde mali update.
I dalje smo tu. Farma se MC i Ony. Malo na knap s ljudima, ali čisti se svaki tjedan. U dve večeri obično jer raidamo malo kasnije nego standardni guildovi. Ako netko traži domaću ekipu slobodno neka navrati. Planiramo ostat tu cijeli Classic.

 

P.S. opet editiran gore prvi post

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2019 12:57 (Laxx).
 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
WoW Classic: Horda Guild

Evo samo mali update.. I dalje smo tu.. Raida se i dalje u kontinuitetu. Što što zbog ljeta, što zbog zastoja u contentu dobro bi nam došlo pojačanje u brojevima. Dolazi AQ uskoro pa bi trebalo malo pojačati redove. Ako ima nekoga neka se javi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2020 15:23 (Laxx).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice