iwek glupaćo kad netko zove ban na tebe izađi iz servera ćim stigneš pa se nazad vrati za minutu
Jesam i nije htjelo....čak sam resetirao router i neće.....jbg šta ćeš
hehe....dobar im je sustav banovanja onda
iwek glupaćo kad netko zove ban na tebe izađi iz servera ćim stigneš pa se nazad vrati za minutu
Jesam i nije htjelo....čak sam resetirao router i neće.....jbg šta ćeš
hehe....dobar im je sustav banovanja onda
Pa mog frenda su banali a samo je promjenio ip i nick pa je opet mogo igrat
Dečki,zao mi je,al ja vas napustam
Ja sam napustio klan vec odavno...
The ancient clan got broken! :( Šta ćemo ja ionako ne mogu igrati i eto. Tko će ostati neka ostane, šefa odlučite tko će biti ja se gubim i iz svijeta TMa.
I ja bi mogao polako ....mislim niko ne vodi brigu o clanu niti o CW-ovima
...a ne vidim da neko uopće igra osim kante (imam ga na XF-u)...ja sam TM zadnji put igrao kad sam bio banan sa Red Bull-a
ma sve ste usrali
zao mi je zbog clana
...a ne vidim da neko uopće igra osim kante (imam ga na XF-u)...ja sam TM zadnji put igrao kad sam bio banan sa Red Bull-a
Jbg Krešo..ja sam za sve kriv..
Jbg Krešo..ja sam za sve kriv..
Ma nisi nego mi se neda više igrat...svejedno ko sad još igra...vidiš da niko više ne igra, a ni 4ucker neće više bit šef...kanta je potjeran, ali je još uvijek u TM-u.....a i Diavol je isto uteko
A onaj naš forum je pust ko pustinjski grad
Đabe napravili "CLAN"...bolje da smo onak grupicu ljudi imali i samo se zahebavali nego se borit protiv nekih tamo odlikaša
Jbt svašta se dogodilo od kad sam bio na moru..
Neki podobivali zvjezdice, a kanta protjeran?!? Kaj je napravio?
Jbt svašta se dogodilo od kad sam bio na moru..
Neki podobivali zvjezdice, a kanta protjeran?!? Kaj je napravio?
On i još neki praviili ogromne citate u BIRC-u i onda došo LUXX i počistio sve i dao svima kartone...i onda je kanta još jedan citat napravio (jbt skrolao sam ga jedno 20 sekundi) i onda dobio crveni pa crni karton...još uvijek je aktivan ali ne smijem reć koje ime
Tko ostaje igrat?
ja
Tko još?
Ovaj klan se podiže iz pepela...
ja cu ostat ako budem u cw timu
wtf? ja tek sad vidio, pa što je sa kante, kaj je bum uradil' ? :)
ja cu ostat ako budem u cw timu
Ti ćeš ih organizirat.. i naravno vozit.
Ajde, ostat ću i ja, neam pametnijeg posla. Al mislim da je bolje da se suzdržimo od clan warova, jer smo, da prostiš, zakura*.
Tko ostaje igrat?
i ja
Nova ekipa:
BUG - nick - login
(Javi te mi nick i login na pp ili ovdje.)
Ivane123 glupo ti je sastavljati novu ekipu jer nas samo nekoliko odlazi - Dompa, diavol i ja... i to je to uglavnom.
Ivane123 glupo ti je sastavljati novu ekipu jer nas samo nekoliko odlazi - Dompa, diavol i ja... i to je to uglavnom.
Nisu svi aktivni s onog popisa...
BUG - nick - login
Ako će još netko ostat, neka se javi na pp ili ovdje...
Moj nick je: BUG.HR maxim009,a login je šta? isto nick?
Ja zbog vražjeg neta nemogu bit baš jako aktivan. Ovaj mjesec sam bio, i već sam potrošio nekih 9 giga, od mogućih 10. A u vipu je svaka giga iza 10. 300 (slovima tri stotine) kuna.
BUG - nick - login
Ako će još netko ostat, neka se javi na pp ili ovdje...
Moj nick je: BUG.HR maxim009,a login je šta? isto nick?
to je kad ulazis u igricu
login
i pass
ja se ispričavam kaj nisam mogao prije doć, bio sam na moru + imao sam nekih sra***, tako da nisam mogao biti aktivan na forumu, a ni u sami tm... Vidim novi popis vozača koji će voziti, ako si za dodaj mene...
Usput kad već sastavljaš kad složiš ekipu daj termine u kojima će se voziti jer kako je sada funkcioniralo teško da će se održat...
I naravno ispričavam se još jednom svima kaj nisam bio ovdje... nadam se da nećete imati kakve zamjerke...
Usput danas opet idem na putovanje tako da me neće biti 2 dana...
EDIT: još imam 3 cw mape koje smo kakti trebali održat, pa ako bude bio ponovo neki server, postavit ćemo ih...
I da preporuka još za cw, najbolje da još ne vozimo dok se ne sredimo kao clan, jer nema smisla igrat warove kad ekipa ili otiđe ili se ne želi osramotiti...
Želio bih igrati ovu igricu prek neka a nemogu se spojiti na server uvijek mi piše CHECK OF TMFOREVER UPDATE FILED! BAD PROXY CONFIGURATION. zna li netko šta je to
e ljudi mogu ja igrat