CroHerze SAMP Server

poruka: 58
|
čitano: 33.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Pozdrav svim korisnicima foruma

Reklamram naj poznatiji SAMP server na balkanu,a to je CroHerze RP/DM server koi vam pruza mnogo zabave i upoznavanja sa drugim ljudima sa cjelog Balkana.

CroHerze se prvi put spominje 2007 godine kao WoW server ili World of Warcraft

DM kao sto i sama rjec kaze DeathMatch vam sluzi ako ste voljni pucanja,a RP ili RolePlay vam sluzi da bi simulirali stvaran zivot.

Kaka se prikljuciti na CroHerze server?

Sve ce vam biti jasno u ovom tut-u.

Ukratko objasnjenje:

1.Potrebno je da imate instaliran GTA San Andreas 

2.Da skinete Client koi cete naci tako sto u Google kucate "SAMP"

3.Upisete svoje zeljeno ime.Ime se mora sastojati odIme_Prezime,znaci (_) donja crtica izmedju vaseg imena i prezimena.

4.Zatim dodate IP CroHerze servera tako sto kliknete na narandzastu kvacicu na vrhu Clienta.

IP RP servera:78.46.79.68:3022

IP DM servera:78.46.79.68:3031

Sve detaljnije objasnjeno imate u gore navedenom videu.

Pridruzite nam se i vi jer mi smo velika zajednica u koju kada udjete tesko cete izaci,tacnije zavoljecete CH!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 18:58 (*Guzman*).

0 10 hvala 1
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Mah, svi su zeljni neke pozicije, admini samo gledaju kako bi kaznili druge u svoju korist.. nemojte ici tamo, gubite zivce bezveze.. sada rade neki marketing team koji ce spamat po drugim forumima da skupe postova i onda reklamirat...

[center][img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/148/3/0/carnage_by_slegy-d3heqhu.jpg[/img][/center]
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 11:12 (Slegy97).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Di se moze vidjet lista admina?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 16:25 (Hesivey).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

regao sam se na forum sa 4acc-a i na ni jedan mail mi nije dosao potrvdni link za registraciju.... tako da ne mogu otvoriti temu za odobravanje racuna i vec postajem pomalo lud.... jel postoje admini na toj stranici da mi potvrde registraciju????

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

na serveru mi  pise da moram zatraziti dozvolu na forumu kako bih krenuo igrati pa me sad zanima kako cu zatraziti tu dozvolu

filkec

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ja cekam 5 dana da dobijem potvrdu za registraciju i nista i pomalo razmisljam nac druge servera, al cekam jos malo jer cujem da je dobar server...

moze neko sredit to da dobijem napokon potvrdu registracije... {#}

Bobac

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: CroHerze SAMP Server

CH se opustio skroz uopce nemare za igrace imate puno bolji servera ...

Gaming 4ever.
13 godina
CroHerze SAMP Server

Za razliku od drugi samp servera,ovaj vec ako se ne varam,postoji od 2007,a prije toga su imali WoW servere i jos neke

I jos je CH u top 20 samp servera na svijetu! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zagi27 kaže...

Za razliku od drugi samp servera,ovaj vec ako se ne varam,postoji od 2007,a prije toga su imali WoW servere i jos neke

Ne isplati se više igrat ni na jednom SAMP RP serveru osim LSRP, 99% ostalih je napravljeno da bit ti vlasnici imali neku moć jer su "glavni", a CH je tu da zarađuje...

13 godina
Slegy97 kaže...
Zagi27 kaže...

Ne isplati se više igrat ni na jednom SAMP RP serveru osim LSRP, 99% ostalih je napravljeno da bit ti vlasnici imali neku moć jer su "glavni", a CH je tu da zarađuje...

Daj nikad nisam cuo za LSRP,a CH postoji od 2007 i imali su i WoW server itd....

15 godina
neaktivan
Zagi27 kaže...
Slegy97 kaže...
Zagi27 kaže...

Daj nikad nisam cuo za LSRP,a CH postoji od 2007 i imali su i WoW server itd....

joj ajde ne izmisljaj, lsrp je najpoznatiji svjetski server u SAMPu i 1. je na listi SAMP servera...

i postoje od 2006...

14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Na CH se ne moraju ni brinut za igrače jer kad dođe novi mod + web aplikacija vjerojatno će dobit dosta igrača nazad.

A to za zarađivanje je istina. Mislim otkad su omogućili kupovinu privatnih org itd. pare im se slijevaju nenormalno.

Jedino mi ide na živce, kao teme, donatorska akcija za spas CH. Kakav crni spas? Dobiju 800kn od jedne org, a izbrojite koliko ih ima na serveru + koliko su se puta te iste org preprodavale.

Hosting servera ne plaćaju jer je Soprano radio u hosting firmi i kad je odlazio za poklon su mu dali server mašinu.

Dalje, hostanje foruma nije više od 500kn godišnje, vBulletin su platili 1000kn ima dvije godine ako se ne varam, tako da minoran trošak.

Al igrači su ovce i plaćaju, a ako oni nisu digli barem 50k kn od servera kidajte mi glavu. Zapravo malo sam rekao, ali nema veze, nisam ljubomoran, gospoda imaju biznis i neka ga tjeraju, ali podli potezi da bi se došlo do para nisu uredu.

EDIT: Za ove gore, pa LS:RP je sinonim roleplay servera i tkogod je igrao na njemu znat će zašto će to uvijek bit najbolji server.

Iako broj igrača na CH do prije mjesec, dva je bio zadivljujuć, jer server orijentiran samo na ex-yu igrače da parira engleskim i ruskim serverima, velika je to stvar.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 0:02 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ma ako onaj decko koji vodi los balkan zaradi da si kupi skuter i laptop, a nema ni 16 godina, kako nece ovi na ch, iako imam prijatelje koji zive na tom sampu i kazu da je los balkan nekako bolji od

ch-a, pa eto probajte :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Evo moj brat igra SA:MP ovaj tren i par njih na Skypeu pregovaraju di da igraju i na kraju dogovor uvijek padne na CH.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Dašta, Tomić i ostala head admin ekipa zarađuje hebački... Nije to kao nekad... Mislim i tada je zarađivao, sjećam se da je pola BMWa kojeg je slupao mjesec dana poslije platio novcem od servera, a mogu misliti sada.

Mada je bilo odlično, igrao sam neke 3 godine :), good old times.

EDIT: Nisam pratio SAMP, a posebno CroHerzu koju godinu, što si rekao broj igrača do mjesec, dva? Što je bilo?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 0:35 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Dašta, Tomić i ostala head admin ekipa zarađuje hebački... Nije to kao nekad... Mislim i tada je zarađivao, sjećam se da je pola BMWa kojeg je slupao mjesec dana poslije platio novcem od servera, a mogu misliti sada.

Mada je bilo odlično, igrao sam neke 3 godine :), good old times.

EDIT: Nisam pratio SAMP, a posebno CroHerzu koju godinu, što si rekao broj igrača do mjesec, dva? Što je bilo?

Nije dugo bio global i jednostavno je došlo do zasićenja i dosta igrača je ili prestalo igrat do Globala ili otišlo na druge servere poput YUBa. Ali nakon Globala će se svi nazad vratit.

Ne pratim ni ja, ali uvijek imam informacije pošto brat igra 24/7.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Na CH se ne moraju ni brinut za igrače jer kad dođe novi mod + web aplikacija vjerojatno će dobit dosta igrača nazad.

A to za zarađivanje je istina. Mislim otkad su omogućili kupovinu privatnih org itd. pare im se slijevaju nenormalno.

Jedino mi ide na živce, kao teme, donatorska akcija za spas CH. Kakav crni spas? Dobiju 800kn od jedne org, a izbrojite koliko ih ima na serveru + koliko su se puta te iste org preprodavale.

Hosting servera ne plaćaju jer je Soprano radio u hosting firmi i kad je odlazio za poklon su mu dali server mašinu.

Dalje, hostanje foruma nije više od 500kn godišnje, vBulletin su platili 1000kn ima dvije godine ako se ne varam, tako da minoran trošak.

Al igrači su ovce i plaćaju, a ako oni nisu digli barem 50k kn od servera kidajte mi glavu. Zapravo malo sam rekao, ali nema veze, nisam ljubomoran, gospoda imaju biznis i neka ga tjeraju, ali podli potezi da bi se došlo do para nisu uredu.

EDIT: Za ove gore, pa LS:RP je sinonim roleplay servera i tkogod je igrao na njemu znat će zašto će to uvijek bit najbolji server.

Iako broj igrača na CH do prije mjesec, dva je bio zadivljujuć, jer server orijentiran samo na ex-yu igrače da parira engleskim i ruskim serverima, velika je to stvar.

slazem se da, ako im ide nek rade dokle im volja

jedino mi se ne svida ponasanje nekolicine tih glavnih, ovi novi administratori na forumu banaju, tjeraju sve zivo i mrtvo i jos im prijete kako ce ih prijavit policiji jer su prijetili drugim igracima, mislim to je njihovo pravo, ali po meni malo smijesno..

takoder ima malo suludih pravila, naprimjer ja sam dobio ban pred pola godine jer sam prico s frendom o wow serveru i reko da je arena tournament naajbolji server za pvp i eto ti banana, mjesec dana sam čeko da igram opet

14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

U nekim odlukama nema zdravog razuma i tolerancije, nego se drži točno onoga što je striktno napisano na papiru.

Moj brat je dobio ban kad je bilo rukometno prvenstvo u Srbiji i završila utakmica i on iznerviran napisao "Jeb*emu i rukomet i Srbiju" i dobia permanent ban zbog nacionalizma.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroHerze SAMP Server

Budete vidili,nakon globala i kad dode novi mod i ova web aplikacija,bit ce pun server kazem vam,procitajte malo o novom modu pa cete vidjeti   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 13:23 (Zagi27).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Moj prijatelj je tamo poceo igrat nije znao nista o samp-u.Zaposlio se kao vozac autobusa i tako on sretan vozi i odjednom ban! Banali ga jel je vozio autobus preko 250 km/h?Zalio se na forum,oni odbili pa je odusto..Inace meni se osobno CH ne svidja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ne sviđa se ni meni, zbog toga sam i prestao igrati nakon skoro 3 godine, nakon nekog vremena više ih nisam mogao slušati, pretpostavljam da je zerocoolos jos glavni skripter, a i head admin?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Koliko ja znam jos je glavni.Naj jaci je bio ex GF i . :D Sad sam poceo na COA igrat i mogu ti rec da mi se sviđa.Ima solidno igraca cak i u 3-4 ujutro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Hehe, GF, kada je to bilo, skroz sam zaboravio. Meni je najdraže bilo dok nije bio full RP, prije zerocoloosa, negdje kad sam tek admina dobio, i koliko sam ljudi upoznao samo, i dan danas se znam čuti s nekima preko FBa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroHerze SAMP Server

na kojem odna roleplačy serveru igrate? da znam di počet bio sam na nekom rumunjskom ali svi pricaju vise manje samo rumunjski pa je bilo glupo :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Ja sam na GF dosao negdje 2009-te,ali sam dosao kao noob..Koliko sam puta tutoriale procito kickova dobio joooooooj hahahah...I ja se jos cujem sa nekima sa GF :D Bilo je neke price da je jedan htio kupiti ime GF i bazu podataka na forumu koja je prodavana za 1200e..

Zelenbic odi na COA City of Angels..Ja sam poceo tamo igrat i super je.Do sad sam igrao na UQ i na par servera koji nisu trajali dugo...Da na COA moras UCP proc...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 13:47 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Da, u svakom slučaju super vremena, baš mi je nekad žao što više ne igram, ali jbg, kad su svi otišli, ja sam ostao među zadnjima iz ''svoje generacije'' igrača... I fali mi moj FBI, a i portanje haha:D , ali zato imam puno slika negdje na prijenosnom HDDu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Meni su slike otisle sa windowsom,ali zato par prijatelja imaju dosta slika sa ex GF i jos par servera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Hehe, GF, kada je to bilo, skroz sam zaboravio. Meni je najdraže bilo dok nije bio full RP, prije zerocoloosa, negdje kad sam tek admina dobio, i koliko sam ljudi upoznao samo, i dan danas se znam čuti s nekima preko FBa.

Pa to je bia gušt. Jedini RP elementi si bili kuće, posao i auta.

Nitko ti nije branio DM-at, zapravo to je bila i draž servera.

A o okupljanjima kod Burga da ne pričam. Onda je bilo niti 100 igrača na serveru, a kod Burga najmanje 30. I tako svaki dan.

Pingu ;)
13 godina

ja sam croherzu igrao 2009 god i bila je zakon....a onda to više nije bio DM server i svi osli s njega...

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
neaktivan
CroHerze SAMP Server

Kako vam je nick bio? Možda vas se sjetim ako ste malo redovitije igrali :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice