ja sam na raspolaganju od sljedećeg tjedna od utorka cjelo vrijeme :)
ja sam na raspolaganju od sljedećeg tjedna od utorka cjelo vrijeme :)
a vidjet cemo jos...i turnir bi trebao uskoro poceti
aj da se i ja prijavim
xfire:klariccc
ingame nick: sKs/InVokeR
aj da se i ja prijavim
Prijave za ligu su odavno završile.
Zasto vikend?
Zasto sljedeci tjedan?
Odmah sutra u 21:00 nek se igra jedan war...
Prekosutra u 21:00 drugi... i sve tim redom
Pa zar u cijelom danu nemozete odvojit 30min??
Zasto vikend?
Zasto sljedeci tjedan?
pa di si vidio da se war igra 30 min? jedino ako igraju najbolji protiv najslabijih....a kao sto sam rekao nes par nemoze zbog krizme ovaj tjedan
Zasto vikend?
Zasto sljedeci tjedan?
pa di si vidio da se war igra 30 min? jedino ako igraju najbolji protiv najslabijih....a kao sto sam rekao nes par nemoze zbog krizme ovaj tjedan
Jedna mapa, na 10 promjena, strike... i to je to dobar tek :)
Dakle ako jedna runda traje 2min, teoretski najjjjjdulja utakmica moze biti: 2*20=40minuta
Onako necemo nikad zavrsit
Zasto vikend?
Zasto sljedeci tjedan?
Jedna mapa, na 10 promjena, strike... i to je to dobar tek :)
Dakle ako jedna runda traje 2min, teoretski najjjjjdulja utakmica moze biti: 2*20=40minuta
Onako necemo nikad zavrsit
znas sta mene zanima...kakav je to war ako se igra jedna mapa? gle..strpit se mozemo do iduceg petka sigurno nece jos smak svijeta
jbga..sljedeci petak ja opet idem vanka, kasnije na put u italiju i opet me nema..zasto nebi mogli sutra u 20:00 ?????
Pa zasto mora bas biti za vikend.
Mozemo dogovorit za bilo kiji drugi dan, popodne/navecer,
vidimo koji dan i u koje vrijeme odgovara sima i neka bude tad.
EDIT: btw ionako vecina njih vikendom ide vani
to nikad neće bit, uvijek nekom neće odgovarat...
Treba onda unaprijed odrediti neki datum i da toga dana svi koji su rekli da mogu da nis drugo ne planiraju nego da stvarno dođu. A ako ne da slijedi neka kazna.
Moj prijedlog je da se izdvoji iz svakog tima jedan leader kako sam rekao u postu prije. Leaderi bi se dogovorili sa svojim suigračima i sa ostalim leaderima kad mogu odigrat war. 2 teama imaju admina tako da nije problem sto se toga tice, a ova dva tima koja nemaju admina ce se trebati dogovoriti sa nekim od admina da budu u spectu tijekom wara.
Gle odma da se zna, ja nemogu igrat vikendom oko 20:00 21:00 tek u 22:00 idem malo van sa društvom tako da ono.
a preko tjedna bilo kad samo recite.
aj da se i ja prijavim
e moj alene sta ti sebi uradi kad si uso u ovaj topic :DD
to nikad neće bit, uvijek nekom neće odgovarat...
a i to sta kazes...ali prije ces skupit ekipu preko tjedna nego vikendom navecer...eventualno bi se moglo vikendom popdne
aj da se i ja prijavim
e moj alene sta ti sebi uradi kad si uso u ovaj topic :DD
i još zakasnio :D
Pratite www.gamersject.com site i forum za sve obavijesti. Tamo predstavite BUG klan i saznajte sve za namistanje servera, promoda i slicno.
Vidim da se trudite, ali odmah savjet, raditi ligu ili kupove bez IRCa, a peeko foruma ili xfirea je u startu na propast osudjeno. Vjezbajte interno, ima Vas 100 u klanu.
Na GPLu ce se moci osigurati i mjesta na lanu u 09 mjesec i jos svasta.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Samo da vise serveri ne stekaju, bit ce super :D
Samo da vise serveri ne stekaju, bit ce super :D
a gle, ova opcija sto je uzeo rebelsy je dva njem hostinga i jedan hrv...a ja sam uzeo hrv i njem premium koji je jeftiniji a opet razlika u pingu je bila minimalna
Ovo sada kako je bilo proteklih dana je odlicno. A sad ako bude trebalo kupiti neki bolji server javi mi slobodno pa da ti kažem ako možeš računati na mene financijski :D
Ovo sada kako je bilo proteklih dana je odlicno. A sad ako bude trebalo kupiti neki bolji server javi mi slobodno pa da ti kažem ako možeš računati na mene financijski :D
ja sam eto nasao vremena ali bas ono vremena i to sve sredio na server [1] a uskoro, nadam se cak danas bi trebao i [2] biti gotov
Držim ti fige ;)
Držim ti fige ;)
ah...bilo bi dobro kao sto si rekao da bi mogao financijski pomoci ...detalje ti kazem na pp
nista od turnira?
nista od turnira?
ne..trenutno nista ali ce biti najavljen krajem ovog mjeseca kad ce biti i to ovaj turnir nece biti zeznut jer imam pomoc od covjeka iz gamersjecta
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
vidis to bi cak i mogli u komponirati posto je glavni sad ovaj i sljedeci tjedan u skoli
oce li onda na kraju biti uopce to turnira??
Evo ekipa, nadam se da nije "prekasno" za prijavu.
skill : med (usudio bi se stavit med +)
oruzje : r700 ( <3 )
isto tako radim i skinove, tako da ako neko oće, sredim vam, mozda ako je neko i vise ukljucen u to, imam vam dosta skinova na gamebanani (preko 2500 downloada) radio sam sa koeneom007, covjek je skinnerska legenda :D