evo i ja bi
samo u koje vrijeme ce se igrat warovi??
xf domeee2
evo i ja bi
samo u koje vrijeme ce se igrat warovi??
xf domeee2
xfire: 80h3m1r
nick: |BUG| 80h3m1r
jel mogu oni koji se niisu prijavili za klan? a s buga su?
aa usrali se :PP
Sada nas ima 44 u klanu. Ako se podjelimo u 4 tima, po timu je 11 igrača. Rjetko kad će se dogodit da svi mogu igrat. Moja preporuka je da se igra max 8 vs 8. Jel ne vrijedi igrat 11 vs 11, kad će uvijek netko bit offline.
Tko je sve admin?
Kad ćete uključit fragove u SD serveru?
Toliko od mene
xfire: cro9toni
ingame: |BUG| Toni
Da ali ako je u svakom timu po 5 igrača do je onda 5 igrača puta 4 lige samo 20 igrača koje će biti raspoređeni u ligama. Kužiš?
..nazočan!!
XF: prlezg
nick: |BUG|prle
Da ali ako je u svakom timu po 5 igrača do je onda 5 igrača puta 4 lige samo 20 igrača koje će biti raspoređeni u ligama. Kužiš?
a da proctas do kraja prvi post? citaj sa razumjevanjem pa ces onda skuziti
Da ako bude velik odaziv igrača onda će se stavit lige i za TDM koliko vidim niko nije zaiteresiran za TDM - HC.
Da ako bude velik odaziv igrača onda će se stavit lige i za TDM koliko vidim niko nije zaiteresiran za TDM - HC.
nema hc
Trenutno vas je 26...sto znaci da smo presli onu broju od 4 ekipa u svakoj po 5....sada neka se jave svi koji zele igrati TDM, javiti se mogu i oni koji su se vec prijavili
lp
edit: server nam je 10114. na gametrackeru
ja zakasnio..ja se javljam za s&d
xf:mmajki1996
nick:|BUG| mamaza
xfire:jebasu123
Nick BUG Jebasu
Molim da mi se sada jave svi koji bi htjeli igrati TDM jer smo vec presli brojku od 25 kamoli 20...javiti se mogu ioni koji su se vec prijavili samo kazu da hoce irati TDM ligu i gotovo. Ako se nitko ne javi prvih 20 igra i nazalost drugi mogu/moraju igrati TDM
xF : fake994
nick : |BUG|fakEEE
pozdrav !
posto sam se tu prijavio kao 7., molim da se uzme u obzir ova prijava kao da sam 7. i da igram S&D, a ne kao 20 i nekojeg pa igram TDM !!
razlog ponovne prijave je jer mi se haxao stari xF !
pa mi je
novi xF : 994fake
nick : |BUG|fakEEE
evo ovi decki su imali srece/brzinu i oni sudjeluju(bio sam dobar pa sam vas ubacio 24, sad svi klik na hvala i TU)
Popis:
|BUG|APazinjan
|BUG|Fermi
|bug|rebelsy
|BUG|hExX
|BUG|replik
|BUG|LegendiC
|BUG|fakEEE
|BUG|BackSLASH#
|BUG| Warp
|BUG|BosniaRed
|BUG|UFO.5ule
|BUG|Razzy
|BUG| xCS'
|BUG| mamaza
|BUG| cuspajz
|Bug| Toni
|BUG|nick
|BuG|Mitch
|BUG|Carli
|BUG|strbi19
|BUG|Borna998
|BUG|qweRty
|BUG| 80h3m1r
|BUG|prle
a ovo su rezultati
eto to su ekipe
Team: rebelsy, replik, backslash, strbi, cuspajz i legendic
odlicno
Team: rebelsy, replik, backslash, strbi, cuspajz i legendic
odlicno
tim za sta? :/
hahahahah bit će lijep kontrast oni prvi ja zadnji
|BUG|nick
|BUG|hExX
|bug|rebelsy
|BUG|BosniaRed
FAIL
Krivo ste shvatili...
Boldani su jedan team -> Team A
Kosi su jedan team -> Team B
Podcrtani su jedan team -> Team C
Mali su jedan team -> Team D
Ahaa ok. Ovaj CS je dobar danas je igrao. Ovaj Razzy je NOOB tako da nam se ružno piše
Zezam se, rađe idite vježbat da budete spremni kad mi dođemo (gledat ćete nas ali s poda)