Acerbitas Roleplay server.
Evo, da vas ne davim sa ogromnim textovima, skratiti ću priču.
Vi ste rođeni u gradiću Cassilo, usamljenom gradu, na.. usamljenoj planeti.
Ljudski rod sa Zemlje je bio istrebljen, a oni koji su uspjeli pobijeći završili su ovdje.
===========================================================
Znači, ovo je server s 'daškom' Roleplaya, većinski vezanih uz PvP, a to su tzv. DeathMatch pravila.
Do ideje smo dosli preko SAMPa, imali smo par servera, no ni jedan nije bio preveliki uspjeh..
Pa smo napravili Preinačicu našega staroga Acerbitasa.
Informacije o hostingu.
Server je hostan od strane FragNeta.
Koristimo 2 GB rama sto je za okolo 30 slotova ali, zbog kvalitete djelovanja, taj broj smo smanjili za gotovo duplo, na 16 slotova.
Ovo je neprofitatibilna zajednica, sto znaci da ovo ne radimo zbog novca, sav novac ide za hosting, te naravno, admine.
Informacije o serveru:
Dovršen: Oko 75%, no server je u pogonu, malo nas permissioni zezaju, no nebi trebali raditi probleme, no, na pogreškama se uči.
ako primjetite kakav bug, ili imate ideju, bio bih vam zahvalan da ga/ju prijavite.
IP: de15.fragnet.net:25865
Website: Nadamo se da ce biti gotova do kraja mjeseca, jer nemamo pojma o HTMLu.. :(
Za Plugine me slobodno pitajte, ako trebate kakvu pomoć, nisam neki stručnjak, ali znam :)
Hijerarhija rankova:
- Owner/i: Filipvitezic(SkullFoot), Draxee (Thor), Ollejustin(Spyke).
- Admin: XJammi (Arrow)
- Moderator: Freezer
- VIP (moramo dodati, imao sam problema s tim rankom): Za sada, hvatamo kraj za krajem.
- Builder: -/-
- Igrac: -/-
Informacije o donacijama:
Donatorski rankovi su u izradi.
Doniranje je potpuno OPCIONALNO te se izvršava iz dobre volje. Reklamacije primamo, ali samo s dobrim razlogom.
Doniranje za moderatora/admina je ukljuceno, no to ne znači da ste kao bog ako donirate za njega, ako vidimo da nekontrolirano djelujete, rank će vam se oduzeti.
U donorske opcije ukljuceno je:
- Donorski Kit
- Vlastiti NPCovi (broj ovisi o ranku)
- Nickname
- WorldGuard podrška (Izdava se iskljucivo od ownera, i naravno, uz limitacije.)
======================================================================================================================
POSJETITE ACERBITAS ROLEPLAY, ZABAVITE SE, DOVEDITE PRIJATELJE. Hvala ljudima koji su procitali ovo, znaci mi mnogo.
Vaša Acerbitas administracija.
Kontakt informacije:
Draxee: Skype: Borli299
13:31 - IP popravljen.