Ako možda netko zna. Slažu li oni PC konfiguracije i ako slažu koliko to naplačuju?
Ako možda netko zna. Slažu li oni PC konfiguracije i ako slažu koliko to naplačuju?
pitaj ih, imaš na str. da postavis pitanje, odgovorit će ti najvjerojatnije u pon...
pitaj ih, imaš na str. da postavis pitanje, odgovorit će ti najvjerojatnije u pon...
Zanimalo me dal možda netko ovdje već zna. Poslao sam im mail jučer, no nisu mi odgovorili. Valjda su bili prezauzeti pa će u ponedjeljak
Teško da će preko vikenda odgovarati na mailove, dobro si rekao, vjerovatno će u ponedjeljak.
Onda vjerojatno Links stoji iza svega toga... Vidim da su čak jeftiniji od ADM-a,,, tako da na kraju to super ispada... sve platiš dosta jeftinije, a imaš garanciju u Linksu
jel ovo istina? znaci kupim nesto u Portiu i garanciju mogu ostvarit u poslovnici Linksa u Splitu?
Onda vjerojatno Links stoji iza svega toga... Vidim da su čak jeftiniji od ADM-a,,, tako da na kraju to super ispada... sve platiš dosta jeftinije, a imaš garanciju u Linksu
jel ovo istina? znaci kupim nesto u Portiu i garanciju mogu ostvarit u poslovnici Linksa u Splitu?
da, garancija u linksu :)
Nije portio nego porcija i to dobra porcija da ne kažem čega. :)
Seagate momentus xt od 500GB im je od 800,00 kuna prošli tjedan skočio
na 989,10 kuna, a ja mislio odreć se garancije kako bi stavio jednog
u novi laptop. eeeh
Čuo sam se s Portiom, odgovor glasi: ne sastavljamo konfiguracije - dostavljamo komponente. Dostava preko 2000 kn je besplatna, inače je 55 kn.
Dodatni problem je što nikakva jamstva ne preuzimaju na sebe, nego izvoli kod zastupnika za RH i tamo rješavaj probleme.
Ne žele imati nikakvog posla s kupcima. Posebno ističu da oni na toj adresi ne postoje, da ih niko ne traži jer ih neće naći.
www.portio.hr
NAPOMENA:
Cijenjeni kupci, molimo Vas da uzmete u obzir kako je adresa sjedišta samo adresa na kojoj je firma Portio Informatika registrirana.
Portio Informatika je ONLINE TRGOVINA i kao takva nema poslovnicu koju možete osobno posjetiti.
http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=5
Portio Informatika d.o.o. je WebShop i kao takav nema svoj vlastiti servis. Za artikle kupljene na našem WebShopu koji se u propisanom jamstvenom roku pokažu neispravnima, možete podnijeti jamstveni zahtjev u ovlaštenom servisu, koji će nakon podnošenja zahtjeva u skladu s jamstvenim uvjetima zaprimiti Vašu komponentu ili uređaj te izvršiti provjeru ispravnosti u skladu s kvarom koji ste prijavili.
http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=17
Ovo su oni stavili na web, kako će to ići u stvarnosti vidjet ćemo dok krene posao.
Ja sam od njih u nedjelju naručio htc sensation za 4500 (inače dođe 5000) , a sutradan gledam nema ga više ni na nabavi ni na stranicama od portia.
Na mail mi stižu obavjesti o naruđbi, ali bojim se da nije kineska kopija.
Ima netko sa sličnim iskustvom?
ne brini sve će ti dobro doći :)
Ne znam u čemu je kvaka s tim Portiom???
Gledam komponente i cijene uopće nisu nešto jeftine, čak su i skuplje nego god konkurencije.
Sve mi je stiglo, nije lažnjak, ima garanciju, radi.
Poštena i jeftina trgovina.
Evo meni sutra dostavljaju (barem su tako naveli na mailu) MBO,CPU,RAM i PSU.
Javim kako će proći. Plaćanje pouzećem mi se dopada i 2000+ kn netreba plaćat dostavu.
Super su!
Brzo i točno su mi odgovorili na mail.
Naručio dijelove u četvrtak, dobio na kućnu adresu u ponedjeljak. Potpuno zadovoljan.
Nadam se da se neću morat zezat s garancijama, al sve ostalo super.
Dodatni problem je što nikakva jamstva ne preuzimaju na sebe, nego izvoli kod zastupnika za RH i tamo rješavaj probleme.
Ne žele imati nikakvog posla s kupcima. Posebno ističu da oni na toj adresi ne postoje, da ih niko ne traži jer ih neće naći.
Evo skena novinskog članka o tome što kažu u Ministarstvu gospodarstva u svezi "podrške" tipa "ja smao prodajem, traži servis negdje drugdje"...
Nebu išlo, kako kaže narod.
Može malo pitanjce :D
Uzeo bih kod njih neku robu te htio bih uzeti na nekih 5,6 rata na mastercard. Sad me zanima kako bih kod njih uzeo na rate ako nemaju ducana. Zar kod dostave mi potegne karticu?
Zašot pričaju da bi propali?
Servis je znači Links?
Šta pravim se glup ako nešto nebude u redu i odem u Links? Sa računom? Ne izgleda ko da bi mi tako to priznali...
GTX 570 je tamo 2200. Najniža u Hr valjda. Ili ima negdje jeftinije?
jel nakraju besplatna dostava preko 1000 ili 2000kn?
Mislim da iznad 1000. Koliko sam pročitao. Pitaj ih mailom i reci nek si isprave ako di piše iznad 2000.
Ja u pon naručio GTX 570. U utorak stigla.
Mislim da iznad 1000. Koliko sam pročitao. Pitaj ih mailom i reci nek si isprave ako di piše iznad 2000.
govore u ovoj temi da je 2000kn besplatna, a u njihovim uvjetima 1000kn. pa da se ne zeznem :D
sad još da se uvjerim jel 6870 stvarno valja.
govore u ovoj temi da je 2000kn besplatna, a u njihovim uvjetima 1000kn. pa da se ne zeznem :D
Kad sam ja naručivao bilo je iznad 1000 besplatna.
Jeste sigurni da mogu u Linksa ostvariti garanciju?!?...msm. links ne priznaje portio...( a prodaju njihove konfiguracije :/ )
Kad sam ja naručivao bilo je iznad 1000 besplatna.
Definitivno mislim da je iznad 1000Kn besplatna narudzba, sada sam nesto gledo i kod njih bi uzeo maticnu i procesor....pa sam otiso "naruci" i na zadnjem koraku gdje sve zbroji izade me cca1500kn + 0kn postarina
Jeste sigurni da mogu u Linksa ostvariti garanciju?!?...msm. links ne priznaje portio...( a prodaju njihove konfiguracije :/ )
Mislim da možeš,jednostavno ih nazovi ili im posalji mail.
Mislim da možeš,jednostavno ih nazovi ili im posalji mail.
Meni na garanciji piše links. Mailaj ako želiš.
jel ovo još uvjek funkcionira? kupio bi možda volan tamo pa..
jel ovo još uvjek funkcionira? kupio bi možda volan tamo pa..
Naravno, Portio je odličan i pouzdan webshop.
I za neznalice- Poštarina je 35kn inače, a preko 1000kn je besplatna!
EDIT- da dodam, prije par dana sam naručio neke komponente kod njih, sve uredno stiglo.
35kn poštarina? bila je 55 pa 45 pa 55..sad 35..ko tu koga?
volan košta 377kn.. platio bi karticom..
i kolko bi mi onda naplatili poštarinu?
i kolko bi mi onda naplatili poštarinu?
35.