Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.444
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Portio informatika

pozdrav posto mi stara 4870 polako rikava(BSOD i drivers stop responding svakih 2 sata) mislim u portia narucit ovu 270x 4GB verziju ili 280x 3GB koja je nekih 400 kuna skuplja,pa nisam ni sam siguran sto da odaberem od te dvije http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806943

sada,zanima me kakva su iskustva i nakon koliko vremena nakon sto narucis stize roba.I da koliko dodje otprilike postarine za splitsko dalmatinksu zupaniju, i ima li web shopova gdje bih mogao proci jeftinije?

Zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 18:50 (Nitro233).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Portio informatika

Ako imas viska para , R9 280X , naravno !

Mislim da bi tebi dosla roba za nekih 2-3 do 4 dana ! Kod Portia ti je postarina iznad 1000kn - besplatna !

Pa kaj se tice R9 270X , mozes proci jeftinije

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Za koliko vremena oni odgovore na narudžbu? Prošlo je 2h i ništa ne javljaju, kad naručim u ADM u odgovore za 10-15 minuta.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Portio informatika

Naručio sad monitor u njih. Čovik na telefonu je bio super pristojan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Portio informatika

Super su. Monitor mi stiga u jedan dan iz Zg St

0 0 hvala 0
13 godina
Portio informatika

Ljudi postoji li mogucnost povrata novca ako je roba placena pouzecem?

I <3 Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Portio informatika

Trebala bi. Jesi li ih probao kontaktirati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Pozz, jel to nešto nije u redu sa Portiom? Cijeli dan mi stoji ovak slika - http://prntscr.com/7pea7e

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hrvek1909 kaže...

Pozz, jel to nešto nije u redu sa Portiom? Cijeli dan mi stoji ovak slika - http://prntscr.com/7pea7e

Ja sam ih probao kontaktirati na facebooku ali nitko mi se nije javio baš čudno .... Možda su zatvorill vrata ?

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
14 godina
Portio informatika

Evo vidim da su sklonili i svoju facebook stranicu. Izgleda da su zatvorili Web Shop ali nije ni čudno već neko vrijeme Links ima cijenu i WEB cijenu a posto je portio bio u biti njihov WEB shop vjerojatno im Portio nije bio potreban.

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Evo vidim da su sklonili i svoju facebook stranicu. Izgleda da su zatvorili Web Shop ali nije ni čudno već neko vrijeme Links ima cijenu i WEB cijenu a posto je portio bio u biti njihov WEB shop vjerojatno im Portio nije bio potreban.

yes, links stavio web cijenu time je portio ocito izgubia funkciju.

9 godina
protjeran

Ni ova prodavaonica ne radi, tipično balkanski, želiš potrošiti novce, a nigdje ništa ne radi, nitko se ne javlja na telefon, nemaju na stanju...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice