Jedno pitanje,nisam htjeo novu temu bezveze otvarat pa ako tko moze pomoc bio bih zahvalan.
Prije godinu i pol sam preko portia narucio dijelove za sadasnji komp i sada,ventilator na grafickoj je crko ( ili ne vrti,ili kad i zavrti to traje 3-4 sec pa stane koji sekund pa opet 3-4 sec vrti i u krug tako .. ) ,htjeo bih to reklamirati,al me sad zanima,na kutiji od graficke pise da je links serviser,a meni je racun od Portia ,hocu li imat kakvih problema oko toga,ili jednostavno mogu kontaktirat links i poslat grafu u servis ?
Eto malo zbunjen,prvi put nes reklamiram :D ,pa ako koja dobra dusa ima odgovor ..
Inace za Portio samo rijeci hvale sto se tice dostave i ispravnosti,sve sto sam kod njih narucio je uredno stiglo i do danas radi ok (osim ove grafe trenutno) .
I ja sam imao jednu reklamaciju hladnjaka , a ovlasteni servis za njega ( Accelero Twin Turbo ) je bio Links ! Znaci , posaljes zapakiranu grafu s kratkim opisom kvara , racun i jamstveni list u Links servis i cekas sta ce biti dalje ! U mom slucaju je bilo vracanje novca ili uzimanje nekog drugog artikla u zamjeni u toj vrijednosti !