Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.433
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Portio informatika

Evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa Portiom. U petak 08.02. poslije 20h sam naručio AMD Phenom II X4 955 BE, u ponedjeljak ujutro su mi poslali mail s ponudom a procesor je stigao u utorak u 08:20h. Na FB-u ljubazno odgovorili na sve moje upite u roku nekoliko minuta. Sve u svemu ja zadovoljan. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Portio informatika
headshot kaže...
Moje iskustvo sa portiom... Platio sam 6 komponenti 28.12. i došlo je sve 8.1. vrhunski zapakirano. komp radi besprijekorno! nema primjedbi, čak bi pohvalio njihovu podršku preko chata, čovjek je jako korektan i prilično brzo odgovara na pitanja. Inaće, kompjuter sam kupio u portiu jer imaju AMEX plačanje na rate. I JAKO veliki plus je što imaju linksovu garanciju.

što znači da imaju linksovu garanciju ako može netko objasniti? budući da su "sestrinska" firma, da li to znači da ako nešto kupim u portiu, i to nešto moram reklamirati, da to mogu odnijeti u links u osijeku gdje živim na reklamaciju umjesto da se gnjavim s poštom? thnx

...I put on my robe and a wizard hat...
15 godina

Nije za sve komponente ovlasteni servis Links ! Ovdje ti je popis ovlastenih servisa za pojedine proizvođace , a i svaka komponenta ima na kutiji jamstveni list na kojem pise tko je ovlasteni servis i tamo saljes komponentu koju reklamiras ! Mislim da ako nesto kupis u Portiu , a ovlasteni servis za tu komponentu je Links d.o.o. Bobovačka 2, 10000 Zagreb , onda saljes na tu adresu ( znaci direktno na servis , a ne u npr. Links u Osijek ) !

Da budes siguran posalji im upit ! Ja kad sam reklamirao Accelero , morao sam slati u Links Zagreb ovlasteni servis !

Music As A Weapon !!
14 godina
Trgovina je sigurna, moj je frend kupio cijeli komp kod njih, grafa nije radila, oni su rekli da ju posalje u servis, i dobio je novu
This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
16 godina
Haf932 kaže...

Nije za sve komponente ovlasteni servis Links ! Ovdje ti je popis ovlastenih servisa za pojedine proizvođace , a i svaka komponenta ima na kutiji jamstveni list na kojem pise tko je ovlasteni servis i tamo saljes komponentu koju reklamiras ! Mislim da ako nesto kupis u Portiu , a ovlasteni servis za tu komponentu je Links d.o.o. Bobovačka 2, 10000 Zagreb , onda saljes na tu adresu ( znaci direktno na servis , a ne u npr. Links u Osijek ) !

Da budes siguran posalji im upit ! Ja kad sam reklamirao Accelero , morao sam slati u Links Zagreb ovlasteni servis !

Ja sam pitao još nekad 2x kako ide s reklamacijama, i pitao sam mogu li ukoliko dođe do kvara s robom ići u links (u mom slučaju links VŽ) i rekli su da može bez problema.

12 godina
Portio informatika

Imam jedno pitanje. Dali vi možda znate kada ce CM 692 STANDARD biti dobavljiv, jucer sam im polsao mail i sada čekam odgovor, ali ne mogu čekati pa dali itko od vas zna.

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sumnjam da to zna itko od nas ! Ak ti je sila za to kuciste , imas ga u ADM-u za 575 KN !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Portio informatika

Moje iskustvo- Scythe katana3 cooler naručen u utorak u 8 navečer, u četvrtak u 10 ujutro je dostavljen. Fantastično.

S obzirom da su jeftini mogu reći da sam našao sajt s kojeg od sada naručujem sve vezano uz komp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 10:57 (sylar79).

1 2 hvala 0
12 godina
Portio informatika

Dobio sam mail od Portia, rekli su mi da ovaj tjedan stiže isporuka coolermastera, ali nije znao kojih modela.

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

Jel normalno da mi pod pregled narudžbi piše "Nemate narudžbi"? Novac mi je uredno skinut s kartice i na e-zabi se vidi da je plaćeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najbolje da ih kontaktiras ! Meni sve uredni pise koje narudzbe sam imao !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Portio informatika

nemogu nigdi nac koliko se placa postarina,iznos je 1500 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
gamer1511 kaže...

nemogu nigdi nac koliko se placa postarina,iznos je 1500 kn

Iznad tisuću kuna je dostava besplatna

Link

HVALA KOLEGA {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Neki dan sam kupio vodeno hlađenje Corsair H100i i stvarno su me jako razočarali. Portio je trgovina koja prodaje novu ne odpakiranu tehniku, ali u mome slučaju to nije tako. Dobio sam već korišten proizvod. Ne bih imao ništa protiv da su mi snizili cijenu ili su ga makar mogli vratit u prvobitno stanje. Jedini plus u ovome svemu je to da je dostava bila u roku 3 radna dana.
Od mene imaju jedan veliki minus i sigurno jednoga manje kupca.

Tonco
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Portio informatika

Uzeo Antec HCG 520W 22.5 (srijeda ) , i stiglo mi danas 25.5 (subota) , svaka cast !

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
12 godina
tonco kaže...

Neki dan sam kupio vodeno hlađenje Corsair H100i i stvarno su me jako razočarali. Portio je trgovina koja prodaje novu ne odpakiranu tehniku, ali u mome slučaju to nije tako. Dobio sam već korišten proizvod. Ne bih imao ništa protiv da su mi snizili cijenu ili su ga makar mogli vratit u prvobitno stanje. Jedini plus u ovome svemu je to da je dostava bila u roku 3 radna dana.
Od mene imaju jedan veliki minus i sigurno jednoga manje kupca.

Sramota, ja bi se zalio.

Work hard play harder
13 godina
Portio informatika

Piše da se cijena ista za sve načine plačanja ? Jel to znači da ako platim karticom da je cijena ista i za gotovinu ili kako ? I jel naplačuju dostavu i kakvi su s reklamaacijama . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da !

Dostava se naplacuje 35kn u vrijednosti robe do 1000kn ! Iznad 1000kn dostava je besplatna ! Ja sam imao jednu reklamaciju i sve super proslo !

Music As A Weapon !!
13 godina
Portio informatika

Pa tek sam sada saznao za njih pa sam kod njih mislio uzet cijeli kompjuter . A šta su oni neki partneri s linksom ili ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Portio informatika

Links kaze da nemaju veze s tim Portiom !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Portio informatika

Dobro . Ja sam mislio da je su pošto sam čuo da valjda oni koriste njihov (Linksov) servis . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Kak nemaju veze, ja sam kupio grafu u Portiu a na kutiji deklaracija (jamstveni list) od Linksa.

15 godina
Portio informatika

To je u redu , ali Links nije za sve marke proizvoda ovlasteni servis - popis ovlastenih servisa !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 15:20 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Ne, osim što su registrirani na istoj adresi.

13 godina
neaktivan

Malo informacija o Corsair H100i sa prethodne stranice.

Evo dogovoreno je s njima sve, tako da će mi vratiti novac jer nemaju kod dobavljača taj artikl. I ispričavaju se radi nastale situacije jer su oni samo proslijedili paket kakav su dobili od asbis-a. 

Tonco
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 13:12 (tonco).
15 godina
Portio informatika

Fer i korektno od njih Namigiva

Music As A Weapon !!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonco kaže...

Malo informacija o Corsair H100i sa prethodne stranice.

Evo dogovoreno je s njima sve, tako da će mi vratiti novac jer nemaju kod dobavljača taj artikl. I ispričavaju se radi nastale situacije jer su oni samo proslijedili paket kakav su dobili od asbis-a. 

Zvuči sasvim korektno.

Uskoro kupujem miša i još nekoliko sitnica te sve gledam kako bi mogao naručiti kod njih.

Imam par kupovina iza sebe, sve redom odlična iskustva.

Something witty.
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Jedno pitanje,nisam htjeo novu temu bezveze otvarat pa ako tko moze pomoc bio bih zahvalan.

Prije godinu i pol sam preko portia narucio dijelove za sadasnji komp i sada,ventilator na grafickoj je crko ( ili ne vrti,ili kad i zavrti to traje 3-4 sec pa stane koji sekund pa opet 3-4 sec vrti i u krug tako .. ) ,htjeo bih to reklamirati,al me sad zanima,na kutiji od graficke pise da je links serviser,a meni je racun od Portia ,hocu li imat kakvih problema oko toga,ili jednostavno mogu kontaktirat links i poslat grafu u servis ? 

Eto malo zbunjen,prvi put nes reklamiram :D ,pa ako koja dobra dusa ima odgovor .. 

Inace za Portio samo rijeci hvale sto se tice dostave i ispravnosti,sve sto sam kod njih narucio je uredno stiglo i do danas radi ok (osim ove grafe trenutno) .

0 0 hvala 0
15 godina
Portio informatika

nosi u links ;)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Lac95 kaže...

Jedno pitanje,nisam htjeo novu temu bezveze otvarat pa ako tko moze pomoc bio bih zahvalan.

Prije godinu i pol sam preko portia narucio dijelove za sadasnji komp i sada,ventilator na grafickoj je crko ( ili ne vrti,ili kad i zavrti to traje 3-4 sec pa stane koji sekund pa opet 3-4 sec vrti i u krug tako .. ) ,htjeo bih to reklamirati,al me sad zanima,na kutiji od graficke pise da je links serviser,a meni je racun od Portia ,hocu li imat kakvih problema oko toga,ili jednostavno mogu kontaktirat links i poslat grafu u servis ? 

Eto malo zbunjen,prvi put nes reklamiram :D ,pa ako koja dobra dusa ima odgovor .. 

Inace za Portio samo rijeci hvale sto se tice dostave i ispravnosti,sve sto sam kod njih narucio je uredno stiglo i do danas radi ok (osim ove grafe trenutno) .

Ja sam imo problema s napajanjem (kupljeno u Portiu). Poslo u servis u ZG oni to riješili i vratili mi napajanje poštom.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice