Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.444
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Portio informatika
Lac95 kaže...

Jedno pitanje,nisam htjeo novu temu bezveze otvarat pa ako tko moze pomoc bio bih zahvalan.

Prije godinu i pol sam preko portia narucio dijelove za sadasnji komp i sada,ventilator na grafickoj je crko ( ili ne vrti,ili kad i zavrti to traje 3-4 sec pa stane koji sekund pa opet 3-4 sec vrti i u krug tako .. ) ,htjeo bih to reklamirati,al me sad zanima,na kutiji od graficke pise da je links serviser,a meni je racun od Portia ,hocu li imat kakvih problema oko toga,ili jednostavno mogu kontaktirat links i poslat grafu u servis ? 

Eto malo zbunjen,prvi put nes reklamiram :D ,pa ako koja dobra dusa ima odgovor .. 

Inace za Portio samo rijeci hvale sto se tice dostave i ispravnosti,sve sto sam kod njih narucio je uredno stiglo i do danas radi ok (osim ove grafe trenutno) .

I ja sam imao jednu reklamaciju hladnjaka , a ovlasteni servis za njega ( Accelero Twin Turbo ) je bio Links ! Znaci , posaljes zapakiranu grafu s kratkim opisom kvara , racun i jamstveni list u Links servis i cekas sta ce biti dalje ! U mom slucaju je bilo vracanje novca ili uzimanje nekog drugog artikla u zamjeni u toj vrijednosti !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Puno hvala na pomoci,bojao sam se samo zbog ovoga sto racun nije linksov nego od Portia,al izgleda da to nije problem koliko sam shvatio.

U ponedjeljak saljem,pa cemo vidit sta ce bit. 

Jos jednom, hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Portio informatika

Nema veze gdje si kupio grafu , pise na kutiji tko je ovlasteni servis za nju i tamo saljes ( u tvom slucaju - Links ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Portio informatika

ljudi kakav je ovaj webshop, citam ovu zadnju stranicu sama losa iskustva, jeli jos tako ili?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
g3arv8 kaže...

Uzeo Antec HCG 520W 22.5 (srijeda ) , i stiglo mi danas 25.5 (subota) , svaka cast !

par tjedana kasnije narucio ram,cpu,mbo, doslo treci dan , kontaktiro preko chata, ispitao dostpunost, potvrdili , platio karticom , overseas dovezo ! od mene 5/5

14 godina
1950Killer kaže...

ljudi kakav je ovaj webshop, citam ovu zadnju stranicu sama losa iskustva, jeli jos tako ili?

Osobno sam 4 puta naručivao stvari od njih i sve je prošlo u najboljem redu. 5/5

13 godina
Portio informatika

jeli imaju besplatnu dostavu iznad odredenog iznosa?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Portio informatika

Iznad 1000 kn je dostava besplatna.

http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=9

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 0:35 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Portio informatika

Koliko im treba da dostave do splita? znam da cjepidlacim

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1950Killer kaže...

Koliko im treba da dostave do splita? znam da cjepidlacim

3-5 radnih dana.

Ja sam prije nekih mjesec dana naručio Logitech G710+ od njih i toner za Canon MP140, naručio četvrtkom poslali su u ponedjeljak (čekali na toner od uvoznika), meni došlo u sreijedu jer Overseas u moje mjesto dostavlja režimom pon-sri-pet. Moram pohvaliti Davora iz Portia, zahvaljujući njemu došao sam do zadnje G710+ kod uvoznika po akcijskoj cijeni od 999 Kn.

Twitter: @191x7
13 godina
Portio informatika

Pozdrav ljudi, danas sam dobio paket od njih nakon 4 radna dana. Kada sam otvorio paket vidio sam da na kutiji od moba nema nikakve naljepnice, bilo mi je malo cudno. Kada sam otvorio kutiju od moba, vidio sam da baterija ne stoji u nikakvoj kesici, te na mobitelu folija je puna kao mikrofrizeva, kao oni na glossy plastici. Jeli vam se cini da sam dobio vec koristen mobitel?

I Love Milka
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Moguce !  Netko s foruma je vec tako dobio koristeni Corsair H100i ( ima na ovoj strani ishod nastale situacije ) , kontaktirao ih , te su mu uz isprike vratili novac !

Kontaktiraj ih i objasni situaciju !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 0:32 (Haf932).
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Ja imam malih problema sa XFX 550w kojeg sam kupio u portiju prije oko godinu dana.
Naime, nešto krcka i imam osjećaj da bi mogao otići u vječna lovišta.
Izvadit ću ga, ispirit od prašine, ako još bude tako onda bih ga slao na garanciju.
Ali, ne znam gdje da ga šaljem na garanciju.
Na kutiji od napajanja je naljepnica linksa, imam račun od portija, kako da postupim, koga da kontaktiram? 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Ja imam malih problema sa XFX 550w kojeg sam kupio u portiju prije oko godinu dana.
Naime, nešto krcka i imam osjećaj da bi mogao otići u vječna lovišta.
Izvadit ću ga, ispirit od prašine, ako još bude tako onda bih ga slao na garanciju.
Ali, ne znam gdje da ga šaljem na garanciju.
Na kutiji od napajanja je naljepnica linksa, imam račun od portija, kako da postupim, koga da kontaktiram? 

links i portio su valjda jedna firma,tako nesto(pricao mi jedan zaposlenik) tako da ti je svejedno koga ces nazvat,isti im je servis...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina

Na kutiji od napajanja bi ti trebao biti naljepljen jamstveni list ! na njemu ti pise tko je ovlasteni servis za XFX kod nas i tamo saljes !

A i na sluzbenoj stranici imas popis ovlastenih servisa po proizvođacima !

Za XFX je ovlasteni servis Links d.o.o. Bobovačka 2, 10000 Zagreb i tamo salji !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 16:11 (Haf932).
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Portio informatika... vam je najjeftiniji i najkvalitetniji. Imao sam dva paketa jedan od 5000kn i jedan od 400 i obodva sam dobio ne ostecena i bilo kakvih propusta ili korištenja stvari. Tako da možete u potpunosti biti sigurni. Oni nemaju veze s linksom zato jer oni sami uvoze komponente itd. i tako prodaju svoje proizvode. {#}

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
odjavljen
Portio informatika

Ja ću u Portiu uskoro naručit komponente za novi komp pa javim kako je prošlo, ipak me izađe par stotina kuna manje. Plaćam pouzećem. Gledo sam šifre mnogih proizvoda i stvarno se poklapaju s Linksovim (osim matične i diska, oni imaju šifre nekih drugih dobavljača). Zanimljivo je da Portio u svojoj ponudi ima i neke proizvode s Linksovim šiframa kojih u Linksu nema već mjesecima, dakle koji su potpuno su izbačeni iz Linksove ponude (crni Logitechov miš RX250, recimo). Šta se tiče eventualnog servisa, većina komponenti koje sam naručio ima Linksove šifre tako da ih mogu poslat njima - valjda to ide na tu foru, nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alvin131549 kaže...

Portio informatika... vam je najjeftiniji i najkvalitetniji. Imao sam dva paketa jedan od 5000kn i jedan od 400 i obodva sam dobio ne ostecena i bilo kakvih propusta ili korištenja stvari.

Mora da ti je mama odahnula, zlato maleno.

THK kaže...

Šta se tiče eventualnog servisa, većina komponenti koje sam naručio ima Linksove šifre tako da ih mogu poslat njima - valjda to ide na tu foru, nisam siguran.

Jedino što sam od Portia dobio tvornički neispravno jest CM 200mm Megaflow vent  i rečeno mi je da

kontaktiram Links servis. Links servis me uputio da im pošaljem vent o njihov trošak pa će napraviti dijagnostiku

jer pokrivaju garanciju od artikla prodanog u Portiu.

To je bilo prije 2 mjeseca, smrad stoj zavidan na stropu kućišta, nikako da smognem psihički snage

za pipkav posao rastavljanja cijelog prokletog kompa da bi došao do venta.

Inače, Portio je skroz ok.

Cijene i usluga su na mjestu, ne zamjeram im pretjerano pokvaren artikal, unatoč problemu koji mi pravi.

Something witty.
15 godina
THK kaže...

Ja ću u Portiu uskoro naručit komponente za novi komp pa javim kako je prošlo, ipak me izađe par stotina kuna manje. Plaćam pouzećem. Gledo sam šifre mnogih proizvoda i stvarno se poklapaju s Linksovim (osim matične i diska, oni imaju šifre nekih drugih dobavljača). Zanimljivo je da Portio u svojoj ponudi ima i neke proizvode s Linksovim šiframa kojih u Linksu nema već mjesecima, dakle koji su potpuno su izbačeni iz Linksove ponude (crni Logitechov miš RX250, recimo). Šta se tiče eventualnog servisa, većina komponenti koje sam naručio ima Linksove šifre tako da ih mogu poslat njima - valjda to ide na tu foru, nisam siguran.

Portio je OK shop ! Nisam imao nikakvih problema s njima kaj se tice kupnje , a i reklamacije !

Inace , svaka komponenta ima svoj jamstveni list naljepljen na ambalazi na kojem ti pise tko je ovlasteni servis za nju i njihova adresa ! Nije Links za svaki proizvod ovlasteni servis , a to mozes i provjerit na Portio stranici !

Music As A Weapon !!
15 godina
odjavljen
Portio informatika

Znači mogu saznat na Portiu koji je artikl iz Linksa (xxx.xxx.xxx šifra), ali zna li netko odakle su artikli sa šifrom 888xxxx na Portiovoj stranici? Možda baš od Portia, jer nijedan drugi web shop nema takve 888 šifre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Portio informatika

Danas mi dodje novi procesor i kutija procesora je pokidana i otvarana{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nemoj zezat?

Poslikaj sve, mailaj im odmah primjedbu/reklamaciju, eventualno ode i nama pokaži.

Procesor ispravan?

..

Something witty.
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Mozes im poslat mail i objasnit svoj problem ! Vjerojatno ce ti vratit novac , a mozda i poslat drugi procesor !

Netko s foruma je tako dobio raspakiran Corsair H100 hladnjak  , cini mi se i dobio je povrat novca !

Music As A Weapon !!
15 godina
Portio informatika

neznam jer ispravan jer je tek stigao.

netko je pokšao otvorit pa je pokidao kutiju i tek onda kasnije je shvatio da ima naljepnicu pa je nju odljepio.

sad sam ih zvao i kažu da im pošaljem nazad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo im ti salji !  Posteno si platio i moras dobit nov i zapakiran proizvod !{#}

Music As A Weapon !!
15 godina
Portio informatika

jep

ode 4670k nazad {#}

bili su fer i korektni i ponudili novac ili novi procesor

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Portio informatika

Samo ti to šalji natrag. Zbilja su fer i korektni, više puta sam kupovao kod njih i sve super je bilo ali ovakve stvari si ne bi smjeli dopuštati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Jel salju oni da placas pouzecem? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Damir1908 kaže...

Jel salju oni da placas pouzecem? 

Da

16 godina
Portio informatika

Svaki web shop ima uvjete kupnje i način plaćanja. To su osnovna pravila koja web shop mora imati, pa ne razumijem ljude kojima je toliko teško izdvojiti koju minutu vremena i pročitati bar ono osnovno. Izlanuo se

http://www.portio.hr/index.php?page=textPage&id=11

2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice