Links-kupovina

poruka: 695
|
čitano: 385.884
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Links-kupovina
sandokan111 kaže...
Old Iggy kaže...

Rezervacija nije ugovor, tj. uopće ne postoji kao specifičan zakonski termin u ZZP ili ZOO po pitanju trgovine. Nema obveze ni s jedne strane i ne predstavlja baš ništa, samo dobru volju trgovca da ti neko vrijeme taj proizvod stoji na raspolaganju za kupnju.

De ti nemoj o zakonima pobogu. Sto si sve pisao tijekom godina.

Znam ja itekako što sam pisao, bez brige.

9 godina
Links-kupovina

Jeje znam da znas, to je i ono najgore da nikad nisi priznao koje si gluposti pisao. Al eto, ja ko slon sve pamtim.

"mingo je glupa stranica"

"neispravnost i nedostatak su razlicito"

"Povrat novca je ZADNJA OPCIJA"

"Gleda se specifikacija ne cijena (za zamjenu/povrat)" (hahahaha)

itd itd itd, svasta se tu nadje. Najveci biseri su cak bili tu pa si zatrolo da su izbrisani cini mi se, al eto, neke od slika jos imam, a kazem, pamcenje me jos nije izdalo, stoga pomalo s "tumacenjima"

0 0 hvala 0
15 godina
Links-kupovina

Pozdrav, jel netko kupio proizvod, platio karticom, došao drugi dan, vratio proizvod i sad treba dobit uplatu natrag na račun.

Ako je, koliko je trebalo da sjedne novac? Kartica je Zaba tekući.

Thx unaprijed.

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Links-kupovina

-jedan radni dan, ovisi o banci-računu (trgovine imaju više računa..) + inozemno dan duže, provjera-krađa.. kao i vikend kad naše banke ne rade do ponedjeljka mada sve radi-sustav..

-tj ako odobre, dan+ jer prvo ide nalog banci, pa ako je npr do 14h ili do 19h.. možda ode taj dan ili idući .. ukratko, koliko brzo ti platiš kod šopinga, toliko brzo može i novac nazad stići, no češće će kasniti dan-dva + neradne dane.

-u sulučaju povrata, opet kako koja trgovina, npr zaprimanje i provjera u servisu, što je-nije vraćeno, u ispravnom stanju.. pa ovisno o servisu može biti +dan itd.. a može biti u minutama kao što mogu razvuči tjedan-dva bez razloga, pogotovo veće firme gdje ne možeš 'uhvatiti' jednog djelatnika jer on ne odlučuje, itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Links

Na web-u imaju miš RAZER DeathAdder Essential po cijeni od 29,99 € i 21,99 €. Ako netko slučajno kupuje, neka obrati pažnju da ne kupi skuplji.. 

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice