Garancija...adm

poruka: 43
|
čitano: 11.519
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Garancija...adm

Ovak kupio sam komp....kad je stari narucivo reko je da ga tamo sloze....i oni su ga slozili i stavili naljepnicu.....e sad.....kad bi ja skino naljepnicu jel ja jos imam garanciju na komponente pojedinacno???

bas tako :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Garancija...adm

Ne

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
protjeran
MatijaCH kaže...

Ovak kupio sam komp....kad je stari narucivo reko je da ga tamo sloze....i oni su ga slozili i stavili naljepnicu.....e sad.....kad bi ja skino naljepnicu jel ja jos imam garanciju na komponente pojedinacno???

mislim da ne to tak inace ide (nisam siguran)

no ak si sam slozis imas garanciju pojedinacno,ali ak ti nest crkne "moras" platit detekciju kvara 120kn

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
16 godina

gle, to nije istina, on još uvijek ima garanciju od proizvođača, a možda i od adma...
nebrini ak nesto crkne samo otidji i zamjenit će ti se... imam tam frendove ako bus imo problema....
pozz.

Pro from Zagreb | css-skill.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:47 (WithSkill).
15 godina
Garancija...adm

Ak skines naljepnicu moras donest dio koji je rikno a ne cjeli komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Ovo mi bas i nije jasno...zas bi onda sluzila naljepnica...a bas sam jedva ceko da slazem kad ono stari reko da ga oni sloze...:( ..... znaci mogu skinut naljepnicu i negubim garanciju na pojedine komponente nego samo ak mi nes crkne placam deaktivaciju kvara 120kn?

14 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...
Don Strongtoni kaže...

Ovo mi bas i nije jasno...zas bi onda sluzila naljepnica...a bas sam jedva ceko da slazem kad ono stari reko da ga oni sloze...:( ..... znaci mogu skinut naljepnicu i negubim garanciju na pojedine komponente nego samo ak mi nes crkne placam detekcijuu kvara ??

16 godina
neaktivan
Pc street hacker prica gluposti. Naravno da imas garanciju na svaku komponentu. Samo sad nemozes odnijet pc kod njih na besplatan servis nego sam dijagnosticiras kvar i imas garanciju na komponentu koja e u kvaru.
14 godina
neaktivan
Garancija...adm

Evo za kraj jedno pitanjce "pomalo smijesno xD"
Ovak posto je meni naljepnica na tom mjestu dje mi je napajanje .....napajanje mi se grije ...i jel mogu ja npr rec da mi se sama naljepnica svrkala ??? i dal ja mogu naljepnicu odljepit pa je ponovcno zaljepit??? xD 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...

i dal ja mogu naljepnicu odljepit pa je ponovcno zaljepit??? xD 

Ja sam tak radio dok sam imao garanciju skidao sam naljepnicu i ponovo je vracao

nisu skuzili da sam skidao kad je bio na servisu. 

samo ne znam koliko je pametno da se i ti zaebavas tako..{#}

16 godina
MatijaCH kaže...

Evo za kraj jedno pitanjce "pomalo smijesno xD"
Ovak posto je meni naljepnica na tom mjestu dje mi je napajanje .....napajanje mi se grije ...i jel mogu ja npr rec da mi se sama naljepnica svrkala ??? i dal ja mogu naljepnicu odljepit pa je ponovcno zaljepit??? xD 

mozes ju skinut ai neznam cime, ima neka caka ali sam zaboravio, proguglaj...

i kad ti nest crkne, ponovo ju zaljepis i bok..

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

Ja sam tak radio dok sam imao garanciju skidao sam naljepnicu i ponovo je vracao

pa ono ak skuze platis 150 kn i poprave ti komponentu....al hmmm .... ma ja sam to sad pokusavo odljepit i odljepio sam i ponovo zaljepio alk nisam siguran

14 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

pa ono ak skuze platis 150 kn i poprave ti komponentu....al hmmm .... ma ja sam to sad pokusavo odljepit i odljepio sam i ponovo zaljepio alk nisam siguran

Ako možeš napravi istu taku naljepnicu i naljepi, neće skužiti {#}

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
MatijaCH kaže...
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

Haahaha...da bas xD....skuzio sam sad kad sam je odljepio i i ponovo zaljepio i ponovo odljepio da malo cuga .....jbg sad se samo moli bogu da nis necrkne ak crkne i skuze reci cu da se napajanje grijalo i da se naljenica pocela sama odljepljivat od vrucine xD

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
MatijaCH kaže...
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

Kako bi trebao napraviti "factory seal" naljepnicu!?

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...
Liverpool1892 kaže...
MatijaCH kaže...
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

Haahaha...da bas xD....skuzio sam sad kad sam je odljepio i i ponovo zaljepio i ponovo odljepio da malo cuga .....jbg sad se samo moli bogu da nis necrkne ak crkne i skuze reci cu da se napajanje grijalo i da se naljenica pocela sama odljepljivat od vrucine xD

Ja sam tako napravio, i kad sam nosio na servis nisu skužili, to je bilo u informatičkoj trgovini u SB!

14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
Liverpool1892 kaže...
MatijaCH kaže...
mario1990 kaže...
MatijaCH kaže...

Kako bi trebao napraviti "factory seal" naljepnicu!?

Ja kad sam uzimo računalo, prije 5god, bila mi je naljepnica na kućištu iza, nisam mogo otvoriti ja ju ne pokidam, ali je bila sa adresom i logom od te informatičke trgovine!
To je bila obična ljepljiva naljepnica, sa tvrđim listom.

14 godina
neaktivan
Garancija...adm

Ma negjerujem da bi mogli skuzit...omg ova naljepnica ko naljepnica onih nogometasa sta klinci skupljaju xD.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 23:46 (MatijaCH).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...

Ma negjerujem da bi mogli skuzit...omg ova naljepnica ko naljepnica onih nogometasa sta klinci skupljaju xD.....

HA HA, dao sam savjet koji je meni pomogao, a i napiso sam kad je to bilo!

15 godina
neaktivan
Garancija...adm

Ja koliko znam da se "skidanjem ove naljepnice gubi garancija".Posalji mail adm i pitaj,sto je sigurno sigurno je,veoma brzo odgovore na mail.

Posalji sad sutra ces dobiti odgovor,nista te nekosta

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Garancija...adm

Pa prije su imali ok naljepnice... Onako srebrnaste, pa kada povuces dio ostane na naljepnici, a dio na kucistu... Niti dragi Bog to nije mogao vise spojiti nazad da izgleda isto. Sada je to vise onako za plasenje...

Uglavnom, ako skines naljepnicu onda gubis garanciju za stroj kao stroj, ali po komponentama ti ostaje pojedinacno.

Jedino sto moras njima donijeti neispravnu komponentu, jer, ako im doneses stroj onda ti naplate dijagnosticiranje kvara. Isto se dogodi, ako ispostave da je komponenta ispravna.

Ukoliko je naljepnica gore i garancija na stroj traje, dijagnosticiranje kvara se ne naplacuje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Garancija...adm

Pa normalno da ne gubis garanciju na komponente pojedinacno. U slucaju kvara, ako je naljepnica otklonjena, sve sto gubis je BESPLATNO OTKRIVANJE KVARA.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Pa prije su imali ok naljepnice... Onako srebrnaste, pa kada povuces dio ostane na naljepnici, a dio na kucistu... Niti dragi Bog to nije mogao vise spojiti nazad da izgleda isto. Sada je to vise onako za plasenje...

Uglavnom, ako skines naljepnicu onda gubis garanciju za stroj kao stroj, ali po komponentama ti ostaje pojedinacno.

Jedino sto moras njima donijeti neispravnu komponentu, jer, ako im doneses stroj onda ti naplate dijagnosticiranje kvara. Isto se dogodi, ako ispostave da je komponenta ispravna.

Ukoliko je naljepnica gore i garancija na stroj traje, dijagnosticiranje kvara se ne naplacuje.

Ma da...sad cu ja poslat mail adm-u....

16 godina
Garancija...adm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa omg poslo sam vec mail i napiso sam post gore iznad...mozda si skuzio da mi se neda slat mail xD....poslo sam ja vec od davnih dana {#}

17 godina
Garancija...adm

Ja sam ih pitao to na mail i odgovorili su mi da je garancija na cijelo kučište 2god. sa njihovom besplatnom dijagnostikom kvara. Ukoliko se pokida naljepnica, garancija na pojedine komponente ostaje, samo ti moraš sam utvrditi kvar, a ako oni dijagnosticiraju onda plačaš dijagnozu.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
MatijaCH kaže...

Naravno da nebi imao vise garanciju,,...To ti je sigurno napisano na kucistu,bar je kod mene bilo kad sam kupio komp....

Softwer
14 godina
neaktivan
Softwer kaže...
MatijaCH kaže...

Naravno da nebi imao vise garanciju,,...To ti je sigurno napisano na kucistu,bar je kod mene bilo kad sam kupio komp....

Imao bi garanciju na komponente pojedinacno...al placam diagnosticiranje kvara....ako je komponenta fizicki  ostecena a skido sam naljepnicu garancija na tu komponentu vise nekoristi...

16 godina
MatijaCH kaže...
Softwer kaže...
MatijaCH kaže...

Imao bi garanciju na komponente pojedinacno...al placam diagnosticiranje kvara....ako je komponenta fizicki  ostecena a skido sam naljepnicu garancija na tu komponentu vise nekoristi...

osim ako uspiješ provući kod proizvođača... (znači kontaktiraš njih i oni ti isto u kratkom vremenu odgovore da im njavjerojatnije pošalješ komponentu poštom u EU de im je tvorcija ili sjedište... nisam siguran

tema može pod lock, pozz.

16 godina
protjeran
Garancija...adm

ako mu je racunalo dostavljeno, ima garanciju jer je jedan forumas kupio i valjda u transportu su se otkopcali neki kabeli i nazvao je i reko je serviser da ga slobodno otvori i ukopca

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice