56 stranica, ti pitas kakva su iskustva :). Koliko si od ovih stranica procitao prije tog?
Ovo je jos jedan od onih gdje sam sebe hoces uvjerit kao i ovaj prije tebe da je to u biti sve pretjerivanje :) Na kraju je na tebi odluka, al dovoljno stranica iskustava ima, kreni od kraja ako ti je lakse...
evo ti još jedno iskustvo... ed je odlicna trgovina, problem im je užas kurirska služba.
ista stvar mi se dogodila s asus matićnom(svi znaju kakav je asus servis -odlićan.),sve pet u dva dana mi poslali novu ploću ali jbg overseas ne vozi na šoltu i nisu u stanju to primjetit prije nego paket dođe do splita onda mi se jave da dođen sam u split po paket jer njima nije isplativo vozit na šoltu,ali isto su zaprimili paket i naplatili servisu uslugu koju nisu bili u stanju napravit,stvar je da bi neko moga reć da je asus servis loš zbog ovoga..ali nije.
da dam update na svoju ed naruđbu,koja je poslana za jedan dan nakon narućivanja. isti dan sam narucia ssd iz kine s obićnom poštarinom i ram u ed-a. jućer mi je ssd doša obićnom poštom nakon 12 dana(iz kine!). pa sam zva kurirsku službu od ovog dpd-a, kažu problem s skeniranjem za ram ?! da će odma doć paket i da će mi se neko javit... naravno ništa od paketa ni od javljanja.
tako da ista prića ko s overseasom, ovaj dpd isto zaprimi naruđbu bez problema, tek onda kad paket dođe do splita ili di im je već skladište tu bliže ,kad vide da je otok u pitanju ,odma problemi.
mogu i ja onda otvorit dostavnu službu i isporućivat samo u centru nekog grada a sve ostalo manje isplativo ne, nemože bolje. tužno je šta pate web shopovi zbog ovoga.