Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

poruka: 769
|
čitano: 574.837
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 mjeseci
Re: Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva
Nije trolanje, zaista me podsjetilo na logiku da ako platim više u trgovini da imam bolji tretman, tipa brzina dostave, kod servisa i sl.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2025 16:00 (Novice).
17 godina
mar123 kaže...
Armor kaže...
I jos ti taj Milšped neće pomoći unijeti TV u sobu nego ostave na dvorištu.

da, jer se to zove "dostava do prve prepreke". inace postoji i dostava s unosom, koja je skuplja i unesu ti robu u stan/kucu. al ti bi ocito da ti i spoje sve u struju i nataknu tv na zid i da jos ne platis to. 

Čemu pretjeruješ i govoriš ono kaj nisam rekel!? 

Bili su dvojica i lijepo sam ih pozval na piće i da to unesemo u sobu. 

Nego mi je morala pomoći majka kroz štenge i prepreke - dobro, ona je samo pridržavala da se ne prehiti, ja sam povukel gdje god je trebalo i "došlajsal" ga u sobu... 

22 mjeseca
STINGer kaže...
Drugi, u njihovim uvjetima kupnje pise da dobijam mail, od njih kao potvrdu slanja i racun, sto nisam dobio. U istome pisem da j od distributera dobijam mail za pracenje posiljke.

U prvom razgovoru u ponedjeljak, s korisnickom mi je receno da to ne salju.
Drugi dan, utorak, u razgovoru mi je receno da su mi to posali jos u petak. Ja nisam dobio nista. Na moje inzistiranje mi je poslan racun, stigao minut nakon razgovora.
Za tracking mi je receno da ovi to nemaju.

Sto je moj problem? Da rade kako treba, prvo ne bi prodavali robu koje nema na lageru. Ali, ako vec to rade, onda sacuvas djelove narudzbe koje imas, a ne da se artikli love dok se ne popuni narudzba i da se bespotrebno produzuje vrijeme slanja.

Da su poslali mail obavijesti u petak i da su dostavljac salje obavijesti kao bilo koji drugi, niti bih koga zvao, niti bih trosio zivce i bez problema bi organizirao da se posiljka doceka umjesto da svaki cetiri dana dezuram ko zadnja budala. Imao bih link na kojem bi vidio di se posiljka nalazi, odn rano ujutro bih dobio obavijest da je posiljka na putu i da ce biti isporucena od do sati taj dan. Svi to rade osim njih.

Dakle, da, dobio sam sve u "roku". Ali, to se ne radi tako, narocito ne dostava, niti se kupca drzi u potpunom mraku dok ne obavi nekoliko razgovora na kojima svaki put dobije drugaciju informaciju. Ako je tebi to ok, super, zaposli se tamo, odlicno ces se uklopiti (osim ako vec nisi tamo) 😘

Meni se čini da ti ne kupuješ previše online ili si do sada bio izuzetno sretan. 

kad nešto naručiš kod njih odmah dobiješ na mail potvrdu narudžbe, zatim kad krene priprema narudžbe dobiješ obavijest i na kraju kad je narudžba spremna za preuzimanje ili slanje opet dobiješ na mail obavijest. račun šalju na upit u protivnom se dobije sa proizvodom. ukoliko nisi dobio sve te mailove (ja jesam i to svaki put za zadnjih xx narudžbi) znači da je ili otišao u spam ili je njihov sistem zakazao, kao što znaš ili bi trebao znati mailovi nisu 100% pouzdana komunikacija.

tracking ovisi o dostavnoj službi, to nema previše veze s njima. vjerojatno koriste više opcija ovisno o veličini i težini paketa. taj milšped očito živi u prošlom stoljeću i nema tracking, ne vidim zašto je BB kriv za to.

prodaja robe koje nema na lageru? jesi ozbiljan? pa 99% RH trgovina prodaje bez lagera, BB, ekupi i još nekoliko njih su valjda manjina koja čak i ima dosta toga na lageru. ti stvarno misliš da u današnje doba postoji trgovina koja ima na lageru sve što ima u ponudi? pa odi u pevex pa ćeš vidjeti da puno toga nema na lageru, recimo končar, vivax... se isporučuju direktno od proizvođača. ovo ostalo je stvar logistike i sposobnosti djelatnika. vidio sam ja i daleko veće budalaštine, poput naručim online, odem preuzeti u lokalnu trgovinu, piše da to imaju, ali ništa od preuzimanja dok im iz centrale ne dostave "papirologiju"...

ne vidim zašto dežuraš zbog dostave? jesi lud? ja ih uredno pošaljem u p.m. kad me nazovu da su ispred kuće i imaju paket za mene bez prethodne obavijesti, a mnogi to rade. još mi je draže kad mi gls/overseas i slični pošalju ujutro u 8h da mi paket stiže između 7 i 9.  koja je korist od toga? ili imaju retardirani software koji ako i preuzmu paket u petak obavijest tek dobiješ u ponedjeljak rano ujutro jer vikendom software ne radi.

i koja je uopće korist od obavijesti paket će vam biti isporučen danas između 7 i 14? da ne bi slučajno dežurao cijelo jutro i čekao paket? hoće li mi netko platiti to vrijeme?

dakle, tvoje primjedbe se prvenstveno odnose na dostavnu službu, a ne na trgovinu. s druge strane sve ti je stiglo u roku i bez problema pa onda i cijelo ovo dramljenje i cviljenje je pomalo pretjerano jer dešava se nažalost puno ozbiljnijih propusta i problema. pitam se kako bi onda reagirao. npr. da ti stigne novi TV neispravan pa da onda prolaziš cirkusarije oko reklamiranja i čekanja ne 5 dana, ne 10 dana, nego i po 30-40 dana na zamjenu. pa da vidiš onda što je problem, a ne što nisi primio tracking kod i što si bio na iglama tih 5 dana. 

STINGer kaže...
Ja jutros otisao na google, Milsped, pa ispod njega komentari.
Mila majko cega sve tamo ima 🤣

ništa to ne znači.

milšped 3.3 218 recenzija

gls 3.1 1677 recenzija
dpd 3.1 13 recenzija
Intereuropa 2.9 225 recenzija
box now 2.6 59 recenzija
overseas express 4.5 22320 recenzija (1.3 na trustpilot) ovih 22 tisuće recenzija mi je jako sumnjivo
dhl express 3.1
in-time 3.6

HP 1.5

još je taj milšped dobro i prošao 

STINGer kaže...
BB je prvi koji mi za naruceno nije obavijest o slanju sa racunom kao sto svi ostali rade.

Oboje im je uz hrpu drugih stvari navedeno u Uvjetima koje dobijes u mailu pri narudzbi. Da ja njih pilam bilo cime dobio bih odgovor da be tako navedeno u uvjetima, jel tako.
Al eto, oni ne moraju slati obavijest, dostavljac izgleda isto ne mora. Mislim, ne trazim previse jebemu 🤷🏻‍♂️
Malo tko si danas moze priustiti dezuranje 2-5 dana uz cca pola sata za pojavit se doma na preuzminju

ovo nije točno. ekupi, mall i mnogi drugi rade na isti ili sličan način, dobiješ potvrdu narudžbe, ali račun tek nakon isporuke proizvoda ili na upit.

oni šalju obavijest kad je narudžba spremna za preuzimanje ili slanje, a što radi dostavljač nije na njima nego na njemu.

uvjeti su nažalost hrpa papirologije i birokracije koja se ne provjerava i ne ažurira. mislim da većina trgovina radi copy-paste čisto da zadovolji formu. nedavno sam gledao za jednu trgovinu i većina toga što je pisalo je bilo netočno. i da ovo im je kritika, a i razlog za prijavu inspektoratu. no to je već druga priča jer taj inspektorat postoji samo "virtualno". 

bruno1026 kaže...
zelenapaprika kaže...

Koliko ste vas dvojica udaljeni od trgovine Big Banga?

nebitno gdje sam. ako nešto naručujem, a prodavač nudi dostavu u 10 dana s dodatno plaćenom poštarinom, onda očekujem kupljeno na svojoj adresi u navedenom roku.

ako nemaju, zapelo negdje ili štogod, onda očekujem ispriku, "molimo na razumijevanju" ili drugi primjeren oblik komunikacije kojim se od kupca se radi idiota sa "10 dana je dostava na naše skladište" i "mi znamo što znači 10 dana". u čijem retardiranom mozgu reklamirano vrijeme dostave označava dostavu igdje drugdje osim na adresu koju je kupac odredio?

millennial kaže...

daj ne pi*di bez veze, naručio si nešto, zatim se predomislio jer nisi shvatio što znači "isporuka u roku od 10 dana", požalio se na to, zatražio povrat novaca, dobio ih odmah nazad i sada treba srati po trgovini jer su napravili što? trebali su ti poslati TV besplatno jer si ti nepismen?

činjenica da se ti guziš trgovcu, to još opravdaš na svoju štetu, ne čini mene nepismenim.

usput, tko je ovdje nepismen, se vidi tako da meni spominješ tv koji sa mnom nema veze jer ga nisam kupovao. nepismen, lol...

tebi i dalje nije jasno da "isporuka u roku od 10 dana" ne znači da će to biti kod tebe doma u tom roku već da se roba može preuzeti ili poslati u tom roku. s tim tvojim stavom "ja nikad nisam kriv" svaka daljnja rasprava je uzaludna.

STINGer kaže...
Mozda imaju problem sa gabaritnom dostavom... Mozda sa manjom robom koju dovoze ostali, npr gls je sve ok. No, za Milsped sam procitao gomile komentara i svi se zale na isto, pojma nisu imali da im je uopce krenula dostava, samo su ih zvali kad su bili blizu. Klinac koji mo je dovezao, vjerojatno neki partner jer je na ceradi bio neki drugi natpis, kaze da im se svi na to zale. Pitam ga, sto da nisam bio doma, kaze, a dovezli bi drugi put (znaci, ja bih cekao da ponovo napune kamion u mom smjeru jer tesko da ce raditi dostavu za par paketa)

opet kritika ne na trgovinu već na dostavnu službu. kod nas overseas ima kooperante za dostavu tako da to nije ništa čudno. o samoj kvaliteti dostavne službe je besmisleno pričati, jer uvelike ovisi o samom dostavljaču i njegovoj inteligenciji.

11 godina
Novice kaže...
STINGer kaže...
@paprika, kakis kvake, gledam cijenu, gledam sto je u ponudi.
Nismo kupovali sa nepoznatog kineskog shopa vec od renomirane domace firme di smo (bar ja) potrosili tisuce i tisuce novaca.
To sto im se mjenjao vlasnik ne znaci da se time podrazumijeva da se odjednom pocne ovako raditi.

Nisam im ja napisao uvjete kupnje, vec su ih napisali oni.
Pa ako tamo pise sto su duzni napraviti, onda su to duzni napraviti. Obuciti djelatnike da to moraju znati i da to rade.

Da je itko od nas znao da ce biti ovako, sasvim sigurno da ne bi isao naruciti od njih. Sada znamo....

Ovo me podsjeća na ono, platio sam puno pa želim bolju uslugu :D

Po čemu si zaključio da želli "bolju" uslugu?

želi uslugu koju je i platio...i čisto se legitimno žali

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
17 godina
O btj, kojim jezikom da pisem, al ajde, da probam opet sve ovo sto sam napisao do sada

Kao sto sam napisao, jako puno kupujem online. Kod Sancte sa valjda najvise kupovao od svih domacih, uglavnom, tona toga.

Ovo je prvi put da nisam od prodavaca dobio mail da je poslano niti od ikoga podatke o trackingu. Zadnji put posiljka bez trackinga je bila, ne znam, ima miljon godina, vjerojatno neki kinezi.

Nije zavrsilo u jebenom spamu, nisam nista dobio. To znam jer sam sve prethodne mailove dobio, a i kontrolirao sam spam.

Moj glavni problem sa BB, ako maknem na stranu prodaju onoga cega nema na lageru i cinjenicu da dok se cekao jedan artikal od dva iz narudzbe, nestalo je drugi pa se opet moralo cekati i njega, dakle, moj glavni problem je komunikacija sa korisnickom koja ovisno o djelatniku daje razlicite odgovore.

Za dostavu, mogu samo opet ponoviti, jebeni Milsped je jedini koji u zadnjih X godina mi nije priustio nikakakav tracking. Nije u pitanju neka djidja sa aliexpressa vec ipak tv koji kosta solidne novce.

Na stranu kad tko salje racun, apsolutno svi su mi poslali obavijest ili o zahtjevu za prikup i/li o samom prikupu, kao i obavijest na dan dostave da ce unutar par sati, najcesce 2-3 sata da ce biti dostavljena.
S obzirom da zivim u malom mjestu, vecinu dostavljaca poznajem pa to znatno olaksava stvari u mom slucaju, ali i oni koje ne znam se drze javljenoga. Problem sa milspedom jest da se nije radilo o par sati razmaka za dostavu vec o nekoliko dana. A i svakako mi se ne da natezati da par dana cekam na naknadne pokusaje dostave

Mogu ponavljati do besvijesti, ali to ne ide tako, nikad prije nisam imao takav slucaj i vise necu pokusavati sa njima.

Ako ce sto pomoci, radio sam u trgovini par desetljeca, imali smo uz mp i webshop i poslao sam na tisuce posiljki, znam kako (bi) trebalo funckionirati, sto mora shop, sto dostava.
GTSurgeons
5 godina
STINGer kaže...
@paprika, kakis kvake, gledam cijenu, gledam sto je u ponudi.
Nismo kupovali sa nepoznatog kineskog shopa vec od renomirane domace firme di smo (bar ja) potrosili tisuce i tisuce novaca.
To sto im se mjenjao vlasnik ne znaci da se time podrazumijeva da se odjednom pocne ovako raditi.

Nisam im ja napisao uvjete kupnje, vec su ih napisali oni.
Pa ako tamo pise sto su duzni napraviti, onda su to duzni napraviti. Obuciti djelatnike da to moraju znati i da to rade.

Da je itko od nas znao da ce biti ovako, sasvim sigurno da ne bi isao naruciti od njih. Sada znamo....

Da ja pišem o svakom dreku koji mi se dogodi svakodnevno u interakciji s trgovcima, a pogotovo sa telekomima i serviserima razvih vrsta, zapunio bih cijeli forum.

Trebao si:

1.)  sjesti u auto i otići u trgovinu kupiti TV. Kupio sam elektronički uređaj baš u BB-u prije cca 2 mjeseca. Sjeo u auto, otišao u trgovinu i kupio. Bila je subota, jako velika gužva u trgovini, ali sam sve obavio. Jer sam na Webu vidio kada bih mogao dostavom dobiti naručeno. Nikakve dostave, jer mi je puna kapa dostava, dostavnih firmi, nazivanja, čekanja, pa imamo nas stanju, pa nemamo ali ima dobavljač...

2.) otkazati narudžbu i naručiti TV kod drugog trgovca, ako baš nikako ne možeš doći do trgovine.

Ovako pogledam ima li novih poruka u ovoj temi s nekakvim popustima, a naletim na kuknjavu koja ne prestaje.

17 godina
Trebao sam, jel? Napisao sam gore na pitanje koliko mi je udaljena BB poslovnica, 90 km u jednom smjeru. Sto i ne bi bio toliki problem da je tv bio dostupan u trgovini, ali nije.

Otkazao bih, ali nisam htio iz dva razloga. Prvi je sto je tu soundbar bio ukljucen u cijenu, svakako povoljnije nego na drugom mjestu sa doplatom za isti. Drugi je bio sto sam platio Keksom pa mi se nije zajebavalo sa cekanjem da vrate pare. Uostalom, s cekanjem sam se pomirio, popizdio sam na ovo oko isporuke

Sve sto sam tu sad napisao sam vise puta ranije napisao

Ja na forumima nisam bio godinama, dosao sam trazeci iskustva drugih da vidim di sam.
Popuste sigurno ne trazim po forumima, ima newsletter, imaju oglasi na drustvenim mrezama i medijima koji su bas lupali u celo tih dana s obzirom da je smjena modela.
Kupovina nije planska, imam C9, ali je jednom ukucanu riknuo tv pa sam uzeo ovo jer je bila dobra cijena

Mada, stvarno nikakvog razloga za raditi 200km voznje i potrositi vrijeme pored dostave
Moj jedini problem sa cijelom pricom sam naveo i drzim da sam 100% u pravu, ne trazim previse, daj mi javi kad saljes i da mogu pratiti. Ako je to previse u 2025 godini, i ako se radi toga moram pravdati na forumu zbog toga, onda stvarno ne znam sto da vise kazem jer zadnje dvije stranice samo ponavljam stvari na koje sam svima sto su me pitali odgovorio.
GTSurgeons
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2025 22:15 (STINGer).
5 godina
STINGer kaže...
Trebao sam, jel? Napisao sam gore na pitanje koliko mi je udaljena BB poslovnica, 90 km u jednom smjeru. Sto i ne bi bio toliki problem da je tv bio dostupan u trgovini, ali nije.

Otkazao bih, ali nisam htio iz dva razloga. Prvi je sto je tu soundbar bio ukljucen u cijenu, svakako povoljnije nego na drugom mjestu sa doplatom za isti. Drugi je bio sto sam platio Keksom pa mi se nije zajebavalo sa cekanjem da vrate pare. Uostalom, s cekanjem sam se pomirio, popizdio sam na ovo oko isporuke

Sve sto sam tu sad napisao sam vise puta ranije napisao

Ja na forumima nisam bio godinama, dosao sam trazeci iskustva drugih da vidim di sam.
Popuste sigurno ne trazim po forumima, ima newsletter, imaju oglasi na drustvenim mrezama i medijima koji su bas lupali u celo tih dana s obzirom da je smjena modela.
Kupovina nije planska, imam C9, ali je jednom ukucanu riknuo tv pa sam uzeo ovo jer je bila dobra cijena

Mada, stvarno nikakvog razloga za raditi 200km voznje i potrositi vrijeme pored dostave
Moj jedini problem sa cijelom pricom sam naveo i drzim da sam 100% u pravu, ne trazim previse, daj mi javi kad saljes i da mogu pratiti. Ako je to previse u 2025 godini, i ako se radi toga moram pravdati na forumu zbog toga, onda stvarno ne znam sto da vise kazem jer zadnje dvije stranice samo ponavljam stvari na koje sam svima sto su me pitali odgovorio.

A onda čekaj i dalje.

Obzirom da si napisao da si radio u trgovini, čovjek bi očekivao da imaš i više razumijevanja. Ne, ne radim u trgovini, jer će se odmah naći neki lumen koji će napisati kako ja sigurno radim u BB ili u nekoj sličnoj trgovini.

17 godina
Ako se ukljucis u raspravu na forumu, covjek bi ocekivao da ces bar procitati sto se pise

U prijevodu, napisao sam prije dva dana da sam dobio posiljku

O kakvom razumijevanju pricas? Radi se o osnovama online trgovine, zaprimis jebenu narudzbu, obradis je, pripremis robu za slanje, saljes obavijest dostavnoj sluzbi za prikup, salje se kupcu racun i kraj price. Dostava ti ima poslati detalje za tracking i to je to.

Tko se toga nece pridrzavati izgubiti ce kupce jer konkurencije ima u obe djelatnosti
GTSurgeons
5 godina
STINGer kaže...
Ako se ukljucis u raspravu na forumu, covjek bi ocekivao da ces bar procitati sto se pise

O kakvom razumijevanju pricas? Radi se o osnovama online trgovine, zaprimis jebenu narudzbu, obradis je, pripremis robu za slanje, saljes obavijest dostavnoj sluzbi za prikup, salje se kupcu racun i kraj price. Dostava ti ima poslati detalje za tracking i to je to.

Tko se toga nece pridrzavati izgubiti ce kupce jer konkurencije ima u obe djelatnosti

Napisao si hrpu teksta, samo na ovoj stranici.

Osnove online trgovine? :-) Znaš li ti gdje živiš?

Konkurencija je isto kilava. Samo u nekom drugom segmentu (ponuda, povrat, servis...).

9 godina
STINGer kaže...

ekipa te spušta na svoj nivo, a tamo ih nećeš pobijediti...

22 mjeseca
STINGer kaže...
Radi se o osnovama online trgovine, zaprimis jebenu narudzbu, obradis je, pripremis robu za slanje, saljes obavijest dostavnoj sluzbi za prikup, salje se kupcu racun i kraj price.
Dostava ti ima poslati detalje za tracking i to je to.

Pa koliko ja vidim iz cijele ove halabuke trgovina je:

✔️ zaprimila narudžbu

✔️ obradila je

✔️ pripremila za slanje

✔️ poslala obavijest dostavnoj službi za prikup

✔️ sve obavljeno u obećanom roku

✔️ račun isporučen sa robom, a na zahtjev kupca i ranije na mail

✔️ dostavna služba je ispručila u roku

✖️ dostavna služba nije poslala tracking kod

i na račun ovoga je napisano u ovoj temi 10000 znakova... pitam se što bi bilo da ti se ovako nešto desilo https://forum.bug.hr/forum/post/it-trgovine/protishr-dojmovi/6853497.aspx

11 mjeseci
STINGer kaže...

Yeah right, po toj logici bi propale sve IT trgovine, a i sve prijevozničke firme jer ne postoji firma po kojoj par posto korisnika neće pljuvati, baš kao što ti radiš, i to nepotrebno.

Samo što na jednog nezadovoljnog dođe 99 zadovoljnih pa je to sve opet nebitno.

Budi sretan da ti je TV uopće dostavljen jer većina kurirskih službi to ne želi ni dostavljati radi potencijalne štete, zato to voze razno-razne firmice koje su bukirane i slabije organizirane.

A ovo da će netko "izgubiti kupce", lol, pa taj kupac će se prodati za 2 eura nižu cijenu i poklon mirisni borić.

Baš su kupci 'klijenti sa stavom', čim vide neku akciju ili prvi rezultat na nabavi - odma je u košarici...

7 mjeseci
SharkZ kaže...
STINGer kaže...

Yeah right, po toj logici bi propale sve IT trgovine, a i sve prijevozničke firme jer ne postoji firma po kojoj par posto korisnika neće pljuvati, baš kao što ti radiš, i to nepotrebno.

Samo što na jednog nezadovoljnog dođe 99 zadovoljnih pa je to sve opet nebitno.

Budi sretan da ti je TV uopće dostavljen jer većina kurirskih službi to ne želi ni dostavljati radi potencijalne štete, zato to voze razno-razne firmice koje su bukirane i slabije organizirane.

A ovo da će netko "izgubiti kupce", lol, pa taj kupac će se prodati za 2 eura nižu cijenu i poklon mirisni borić.

Baš su kupci 'klijenti sa stavom', čim vide neku akciju ili prvi rezultat na nabavi - odma je u košarici...

gls dostavlja, briga ih, samo daju nemoguće uvjete za pakiranje robe tako da nisu odgovorni ako nije spakirana po njihovim uvjetima korištenja

5 godina

Za Stingera, iskusnog trgovca.

Naručio 2 artikla s Aliexpressa. Idioti me zasipaju mailom za svaku sitnicu i tobožnji korak na putu artikla od njih do mene. Stvarno nemoguće pretjeruju brojem mailova. Mene uopće ne zanima status "čeka se let", "na putu za odredišnu državu", "prošlo carinu", "Joža je naručio ćevape za gablec" i sl. Pošalji: poslano, stiglo u državu i predano dostavljaču i onda ti dostavljač pošalje poruku daj bože unaprijed (prošle godine pošalju isto jutro kada je bila dostava oko 9 da će doći uručiti od 8 do poslijepodne - možete misliti kako sam bio oduševljen, jer me nije bilo doma). Ovi nisu normalni.

1 0 hvala 0
5 godina
bruno1026 kaže...
STINGer kaže...

ekipa te spušta na svoj nivo, a tamo ih nećeš pobijediti...

Čovjek bi pomislio da kupuje lijek koji mu je bitan za preživljavanje i tešku bolest, a ne TV i obećani mukte soundbar.

I taj famozni tracking: https://joric.github.io/tracking/

12 godina

Pozdrav, jel je imao netko još problema sa promotivnim kodom koji se dobije za prijavu na newsletter? Dobio sam kod od 15 eura i kad hoću naručiti klimu, uopće mi neće taj kod prihvatiti. Javio sam im se na korisničku podršku, poslali su mi novi kod ali mi je i dalje ista situacija. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 mjeseci
hrčak kaže...

Pozdrav, jel je imao netko još problema sa promotivnim kodom koji se dobije za prijavu na newsletter? Dobio sam kod od 15 eura i kad hoću naručiti klimu, uopće mi neće taj kod prihvatiti. Javio sam im se na korisničku podršku, poslali su mi novi kod ali mi je i dalje ista situacija. Hvala.

Samo jedan kod si ukucavao? Sama klima nema neki popust sa svojim kodom?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice