Evo dosao mi je novi volan, no imam pitanjca tih labela za vracanje starog volana.
1. Znaci ovaj prvi rezem, dam svoj potpis i to dajem direktno ovom u posti ?
2. Ovdje na ove crte samo svoj potpis dajem ili i kazem i koji je problem bio ?
3. I ovo znaci isto rezem i lijepim na kutiju ?
E sad jos, da li ovo zalijepit na kutiju od Logitecha ili da uzmem dodatnu kutiju ?
I kak se inace lijepi ovo ? Da li inace to moze napravit i sama posta ili ja moram isprintat a oni ce to zalijepit sa necim, ili ja pak moram i isprintat i zalijepit ?
Eh da, jel bi bilo pozeljno stavit i opciju sa trackingom ? Da se nebi slucajno negdje zagubila i da nebudu ovi mislili da jos nisam poslao...
To su naljepnice za njih. Ti to nemozes u "punom obimu" koristit jer to nasa posta ne priznaje. Znaci otic ces u postu i poslat normalno paket kako bi ga inace poslao u njemacku s trackingom. Taj prvi papiric naljepi na kutiju. Posta ce naljepit jos jedan svoj. U kutiju za svaki slucaj stavi jos ta druga 2 takodjer (jedan je isti ko taj sto si naljepio). To je to. Nakon tog kuci dodjes i posaljes njima tracking, sliku paketa i koliko si platio slanje, oni ti refundiraju i prica gotova. Uzmi dodatno kutiju, kako bi ti to slao u logitech kutiji :P