Nisam iz Zagreba niti iz Hrvatske uopste
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj si malo po Youtube
Hvala ali poskupa je.Znas li neku drugu?
Stvarno ne kuzim kako netko moze dati toliko love za mob i onda mu je skupo 25$ za nekakvu zastitu. Cijena je razumna u odnosu na stvarno skupe kerefeke za telefone.
Kupio sam novi auto od 30tis ali eto nemam za zimske gume...tako nekako ide prica u svemu...
A recimo ako je taj neko dobio telefon ili dao sve pare za njega i sad za sad nema toliko para za zastitu sta onda?
Ako neko ima voljan da mi preporuci neku jeftiniju zastitu,mlim vas
A recimo ako je taj neko dobio telefon ili dao sve pare za njega i sad za sad nema toliko para za zastitu sta onda?
Kupi neku obicnu na amazonu, ebay i sl. Nema tu puno filozofije. Pa kad ces imat vise novaca kupis nekaj bolje..
Bilo koja je dobra od nikakve..
U pravu si zato pitam jer sve koje sam sa Ebaya sam narucila su pocele da se pune vazduhom.Tako da sam cula da postoji neko savitljivo staklo pa pitam za preporuku ako neko zna
Ako je dobio mob onda si sigurno moze odvojiti za kvalitetnu zastitu. Kupovina toliko skupog mobitela i trosenje kompletnog novca je nerazmisljanje i totalno neodgovorno ponasanje bez iznimke!
Onaj tko da sve novce za bilo koji telefon nije baš normalan.
A u zaštitu uvijek uložim više, bolje spriječiti nego liječiti.
Izdvojiš 40,50€ za odgovarajuću zaštitu npr. kao sto sam ti preporučio RHINOSHIELD impact protector + njihov case i mirna Bosna.
Bolje spriječiti nego liječiti.
Izdvojiš 40,50€ za odgovarajuću zaštitu npr. kao sto sam ti preporučio RHINOSHIELD impact protector + njihov case i mirna Bosna.
Bolje spriječiti nego liječiti.
U Hrvatskoj smo tako da je sve moguce.
U Hrvatskoj smo tako da je sve moguce.
Zapravo - nismo. Besana, na koju se ovo odnosi, nije iz HR
Narucila sam ovaj jedan.Hvala puno.Prede i zadnje staklo.Meni iskreno telefon nikad nije pao i nije se ogrebao ali za svaki slucaj....Hvala
Bilo bi dobro da jos imas maskicu jer ona apsorbira udarac kada mobitel padne, tj. mobitel ne padne na staklo, vec na maskicu..
https://www.gearbest.com/iphone-x-case-_gear/?odr=low2high&odr_value=1
Masku vec imam.Usput sam nasla radnju gdje ekran premazuju nekom nano kremom koja stiti od udaraca pa ....
Jadno....samo to mogu reci
A za ovaj liquid ne znam, ali screen protector mi je okej, ali ne za ovaj mob..
Meni kazu da nano stiti ali i to je sve individualno.Uz nano se dobije i staklo-kosta 15 eura bocica i ttaklo.Mada sam ja alegicna na ta stakla zbog tog vazduha koje ulazi sa strana i izgleda uzasno.Iskreno meni nikada mobitel nije ispao tako da sam sve do sada bez futrola i stakla nosala.Nijednom nista nije bilo.Iskreno bilo koja futrola narusava izgled mobitela mada se ovaj ipak treba zapakovati
http://s.aliexpress.com/eIbayaae
Ekipa sta mislite o ovom adapteru za iphone x? Dali ce on brzo puniti vazno je da je 3.0 jel? Ja se ne razumjem u to pa mi je svaka preporuka dobro dosla.. firma je nilkin oni su kvalitetni koliko znam
http://s.aliexpress.com/yyeaAFVB
Ovaj aukey malo jeftiniji a podrzava cak 42 w max dok onaj nilkin skuplji i podrzava 18w max... neka preporuka bi dobrodosla,dali ce ovaj aukey brze punit ili ??

Mora pisati da podržava USB PD. Ako ne piše, mala je šansa da to imaju a ne reklamiraju