IPhone X - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.314
|
čitano: 498.758
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Nisam iz Zagreba niti iz Hrvatske uopste

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: IPhone X - [Rasprava]
Rhinoshield Impact protector, nećeš požaliti. Jeste malo skuplje, ali mislim da ovakav mobitel vrijedi te zaštite.
Pogledaj si malo po Youtube
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Hvala ali poskupa je.Znas li neku drugu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Stvarno ne kuzim kako netko moze dati toliko love za mob i onda mu je skupo 25$ za nekakvu zastitu. Cijena je razumna u odnosu na stvarno skupe kerefeke za telefone.

Kupio sam novi auto od 30tis ali eto nemam za zimske gume...tako nekako ide prica u svemu...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

A recimo ako je taj neko dobio telefon ili dao sve pare za njega i sad za sad nema toliko para za zastitu sta onda?

Ako neko ima voljan da mi preporuci neku jeftiniju zastitu,mlim vas

0 0 hvala 0
17 godina
Besana kaže...

A recimo ako je taj neko dobio telefon ili dao sve pare za njega i sad za sad nema toliko para za zastitu sta onda?

Kupi neku obicnu na amazonu, ebay i sl. Nema tu puno filozofije. Pa kad ces imat vise novaca kupis nekaj bolje..

Bilo koja je dobra od nikakve..

10 godina
neaktivan

U pravu si zato pitam  jer sve koje sam sa Ebaya sam narucila su pocele da se pune vazduhom.Tako da sam cula da postoji neko savitljivo staklo  pa pitam za preporuku ako neko zna

10 godina
neaktivan
Besana kaže...

Ako je dobio mob onda si sigurno moze odvojiti za kvalitetnu zastitu. Kupovina toliko skupog mobitela i trosenje kompletnog novca je nerazmisljanje i totalno neodgovorno ponasanje bez iznimke!

9 godina
neaktivan
Besana kaže...

U pravu si zato pitam  jer sve koje sam sa Ebaya sam narucila su pocele da se pune vazduhom.Tako da sam cula da postoji neko savitljivo staklo  pa pitam za preporuku ako neko zna

Pogledaj si nano film, to je savitljivo.

1.

2.

12 godina
IPhone X - [Rasprava]

Onaj tko da sve novce za bilo koji telefon nije baš normalan.

A u zaštitu uvijek uložim više, bolje spriječiti nego liječiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 18:33 (Syke).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kao što sam ti i napisao, ukoliko si dao/la tolike novce za mobitel, bilo bi dobro da si možeš priuštiti i odgovarajuću zaštitu. (Osim ako nisi dao/la sve novce za njega, sto bi bilo jako glupo).
Izdvojiš 40,50€ za odgovarajuću zaštitu npr. kao sto sam ti preporučio RHINOSHIELD impact protector + njihov case i mirna Bosna.
Bolje spriječiti nego liječiti.
11 godina
neaktivan
Kao što sam ti i napisao, ukoliko si dao/la tolike novce za mobitel, bilo bi dobro da si možeš priuštiti i odgovarajuću zaštitu. (Osim ako nisi dao/la sve novce za njega, sto bi bilo jako glupo).
Izdvojiš 40,50€ za odgovarajuću zaštitu npr. kao sto sam ti preporučio RHINOSHIELD impact protector + njihov case i mirna Bosna.
Bolje spriječiti nego liječiti.
14 godina
TheMenstalist kaže...
(Osim ako nisi dao/la sve novce za njega, sto bi bilo jako glupo).

U Hrvatskoj smo tako da je sve moguce. 

9 godina
neaktivan
monsieur kaže...
TheMenstalist kaže...
(Osim ako nisi dao/la sve novce za njega, sto bi bilo jako glupo).

U Hrvatskoj smo tako da je sve moguce. 

Zapravo - nismo. Besana, na koju se ovo odnosi, nije iz HR

Ja rekoh
10 godina
neaktivan

Narucila sam ovaj jedan.Hvala puno.Prede i zadnje staklo.Meni iskreno telefon nikad nije pao i nije se ogrebao ali za svaki slucaj....Hvala

9 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da jos imas maskicu jer ona apsorbira udarac kada mobitel padne, tj. mobitel ne padne na staklo, vec na maskicu..

https://www.gearbest.com/iphone-x-case-_gear/?odr=low2high&odr_value=1

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 12:30 (Deutsch).
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Masku vec imam.Usput sam nasla radnju gdje ekran premazuju nekom nano kremom koja stiti od udaraca pa ....

0 0 hvala 0
11 godina
Salis se? 😂

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jadno....samo to mogu reci

9 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dali taj nano stvarno stiti od ogrebotina? Malo sam skeptican ali i nevolim nikakve protectore..isto tako nisam od onih kojima pada mobitel a nevolim one sitne ogrebotine na ekranu

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

A za ovaj liquid ne znam, ali screen protector mi je okej, ali ne za ovaj mob..

10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Meni kazu da nano stiti ali i to je sve individualno.Uz nano se dobije i staklo-kosta 15 eura bocica i ttaklo.Mada sam ja alegicna na ta stakla zbog tog vazduha koje ulazi sa strana i izgleda uzasno.Iskreno meni nikada mobitel nije ispao tako da sam sve do sada bez futrola i stakla nosala.Nijednom nista nije bilo.Iskreno bilo koja futrola narusava izgled mobitela mada se ovaj ipak treba zapakovati

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/eIbayaae
Ekipa sta mislite o ovom adapteru za iphone x? Dali ce on brzo puniti vazno je da je 3.0 jel? Ja se ne razumjem u to pa mi je svaka preporuka dobro dosla.. firma je nilkin oni su kvalitetni koliko znam

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/yyeaAFVB
Ovaj aukey malo jeftiniji a podrzava cak 42 w max dok onaj nilkin skuplji i podrzava 18w max... neka preporuka bi dobrodosla,dali ce ovaj aukey brze punit ili ??

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo ovaj aukey

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Niti jedan ne podržava USB PD što znači da je to za ipone spori punjač. 200 kuna ti je ipad 12w punjač, koristiš standardni kabel i to je to, brzina i kvaliteta u jednom
Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Ne kuzim bas,mislis da mi nece nijedan od njih brzo puniti?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kupio sam ali jos mogu prekinuti kupnju dok item nije poslan..pa bi bio zahvalan kad bi mi neko sto posto potvrdio da nece brzo puniti iphone ... hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Kupio sam ali jos mogu prekinuti kupnju dok item nije poslan..pa bi bio zahvalan kad bi mi neko sto posto potvrdio da nece brzo puniti iphone ... hvala

Mora pisati da podržava USB PD. Ako ne piše, mala je šansa da to imaju a ne reklamiraju

Ja rekoh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice