IPhone 15 - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 831
|
čitano: 380.583
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Ima li ko kakve novosti od SD? 

0 0 hvala 0
10 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Info za Osijek - u T Centrima u Os nema nijednog Pro/Pro Max-a, nisu nikako dobili Pro verziju, sve su obične 15-ice na stanju. A ja ,,bilde" naručio fizički ondje    

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 20:46 (playjob).
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Re: IPhone 15 - [Rasprava]

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2023 21:52 (NetkoNegdje).
6 godina
Entry Point kaže...
Posmatrač kaže...

Nije nego si prestao mjeriti i testirati. Sta znaci stabilizira? Nakon tjedan dana ista operacija trosi manje bateije?

Jbm pa nije gugl tako teško koristiti:

https://appleinsider.com/articles/23/09/19/ios-17-is-probably-hitting-your-battery-hard-today----but-thats-expected

"Re-indexing all files on a device can take time, potentially a few days." Sta radi par dana????????????? Ne indeksira kongresnu biblioteku negp fuckin mobitel...... 

13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Za one koji imaju problema sa velikom potrošnjom. Možda pomogne. Glavni krivac Instagram.

0 0 hvala 0
19 mjeseci
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

jel ima tko screenshot sa SD dok je pored zelene kuglice pisalo dostava u roku 10 radnih dana? 

0 1 hvala 0
11 godina
lalilini17 kaže...

jel ima tko screenshot sa SD dok je pored zelene kuglice pisalo dostava u roku 10 radnih dana? 

Ma odustani. Imaš ih u smartlab-u dostupne na skladištu. Ja sam ih kontaktirao i rekli su da brojevi koji pišu na webu o dostupnosti točni pa sam naručio. Sutra ili u petak mi stiže.

Nadglednik dina
19 mjeseci
neaktivan

Nema bijelih na stanju 256gb 😞

13 godina
lalilini17 kaže...

Ima li ko kakve novosti od SD? 

Odgovorili mi jutros na mail - vezano za Pro Max 256 ili 512 GB - kažu da stižu sredinom 10. mjeseca

13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
lalilini17 kaže...

Ma odustani. Imaš ih u smartlab-u dostupne na skladištu. Ja sam ih kontaktirao i rekli su da brojevi koji pišu na webu o dostupnosti točni pa sam naručio. Sutra ili u petak mi stiže.

Jesi siguran?

Ako je istina odmah naručujem,ne da mi se čekati natural titanium 3 mjeseca!

Edit : Sad su samo na sve uredaje stavili : "RASPRODANO".

Sretno ti bilo s dostavom,javi se baš da vidimo jel ces ga dobit

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 13:27 (nixa2210).
11 godina
nixa2210 kaže...

Jesi siguran?

Ako je istina odmah naručujem,ne da mi se čekati natural titanium 3 mjeseca!

Edit : Sad su samo na sve uredaje stavili : "RASPRODANO".

Sretno ti bilo s dostavom,javi se baš da vidimo jel ces ga dobit

Naravno, još su me zvali jer su imali problema, poslali im sve 512GB pa mi nudili zamjenu i popust od 100€ ako uzmem 512Gb s dostavom sutra ili pričekam do drugog tjedna 256GB kad im dođu. Ne žuri mi se pa sam rekao da ću pričekati.

Da, bilo je dostupno od jučer (preporučam da prate ljudi nabava.net) i danas su već prodali.

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 14:28 (Entry Point).
13 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Sumnjam nesto u to ali sretno

0 0 hvala 0
11 godina
nixa2210 kaže...

Sumnjam nesto u to ali sretno

Slikam ga u petak (predomislio sam se i uzeo 512Gb ipak) ako dođe, ok?

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 19:58 (Entry Point).
11 godina
neaktivan
lalilini17 kaže...

Imam ja... (imam cijeli screen recording od stranice također)

Također, korisnička podrška je obećala da je mobitel kod njih ovaj tjedan xD.

Kartica mi je već terecena na puni iznos (ne samo rezervacija sredstava), tako da bi bilo u redu da ga i isporuče koliko toliko na vrijeme...

Prednarucen odmah prvi dan oko 16.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 19:58 (FEDex).
13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

15 pro 128gb je nemoguće trenutno kupiti jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel ima gdje 15 pro za uzeti 512 giga?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

pozdrav ekipa imam jedno pitanje,, trenutno imam iphone XS ali ne planiram uzeti iphone 15 zbog tonu problema planiram uzeti 14 pro max, zanima me mogu li napravit prijenos podataka sa xs na 14pro max bez da radim update htio bi ostati na osu sa kojim je dosao dakle ios 16 ?

Slovo sto ga Ante kovo

0 1 hvala 0
6 godina
lndestructible kaže...

pozdrav ekipa imam jedno pitanje,, trenutno imam iphone XS ali ne planiram uzeti iphone 15 zbog tonu problema planiram uzeti 14 pro max, zanima me mogu li napravit prijenos podataka sa xs na 14pro max bez da radim update htio bi ostati na osu sa kojim je dosao dakle ios 16 ?

Mislim da nikak, jer Geniuses misle da je bolje prvo upgradeat mob na noviji iOS pa tek onda napraviti transfer, ne znam da li je to zbog sigurnosti ali je nažalost tak

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2023 9:51 (Vavoom).
10 godina
Nekako me brinu ovi problemi oko lakoce pucanja straznjeg stakla i battery drain, kad je 14 pro izlazio, nije bilo takvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

a jel mogu onda samo upalit fon? da se ne napravi automatsko azuziranje? i rucno prebacit i snimiti sto mi treba molim vas pomoc ako ne mogu necu uzimat ajfon?

Slovo sto ga Ante kovo
13 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Nekako me brinu ovi problemi oko lakoce pucanja straznjeg stakla i battery drain, kad je 14 pro izlazio, nije bilo takvih problema.

Zadnje staklo je puklo 1 osobi na youtubeu.

Battery drain je fake news 

2 godine
protjeran
lndestructible kaže...

Gogy7 kaže...

Nemojte vjerovat svemu što pročitate na Webu ili vidite u obliku videa. Danas se svatko smatra stručnjakom, a informacije o iphoneu 15 u prvih tjedan dana idu od "obavezno kupiti" do "obavezno preskočiti". Mene su naučili da se prvi primjerci i prve serije bilo čega ne kupuju (posebno vrijedi za aute). Osim ako ne kupuješ zbog skupljanja (poštanske marke), pa je prva serija bitna jer ima vrijednost.

I to da se lomi staklo. Nemojte mobitel držat u džepovima traperica (koje su ionako uvijek utegnute), pogotovo ne stražnjem džepu i onda sjesti. Ili bilo gdje gdje je pritisak na mobitel velik. To je problem za bilo koji mobitel. A ovdje platiš 1500-2000 EUR-a za mobitel i onda ne paziš na njega.

13 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Čuj ovo nemoj držati mobitel u džepu. Pa valjda 20 godina nosim mobitel u džepu i nikad ni jednom nije ništa bilo.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Gledam malo recenzije običnih 15 modela i da je Apple odlučio kod njih staviti 120Hz ekran, Pro modeli bi bili bacanje novaca.

A i ovako nisu daleko, a puno jeftiniji. 15 Plus je jako podcjenjen.

Osim toga, ovaj titan je čisti marketing

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Da i ja bas gledam dali mi bas trebaju neki od poboljšanja s pro modela, neznam iskreno razliku između 60 i 120 hz pa nez jel vrijedi vise para.
iPhone 15 se cini kao solidan uredaj.
2 godine
protjeran
Cordas kaže...

Čuj ovo nemoj držati mobitel u džepu. Pa valjda 20 godina nosim mobitel u džepu i nikad ni jednom nije ništa bilo.

Ja ga rijetko nosim u džepu. Gotovo nikada. Otraga se može saviti ili puknuti, a naprijed žulja.

16 godina
Gogy7 kaže...
Da i ja bas gledam dali mi bas trebaju neki od poboljšanja s pro modela, neznam iskreno razliku između 60 i 120 hz pa nez jel vrijedi vise para.

Dok ne probaš i vidiš, ne treba ti  Ja kada sam se prebacio sa galaxyS10+ na iPhone 14Pro, osjetna razlika u 120hz-a. Još više se primjeti kada na njemu uključim battery saver, pa onda mob sam locka na 60hz, izgleda kao da sve trokira😅

Stoja
11 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Evo ako koga zanima. 15 pro max 256 gb bijeli prednarucen 15.9. Iz Sancta Domenice je sutra na dostavi...

1 0 hvala 0
6 godina
Gogy7 kaže...

Zar nije bolja kupnja i14pro u odnosu na i15?

16 godina
Da 15 obicni ima 120hz kupio bi njega, mozda na godinu i bude tako.
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice