U koliko h si napravio prednarudzbu? Da vidim do kud su dosli 😅
IPhone 15 - [Rasprava]
- poruka: 831
- |
- čitano: 380.211
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ako koga zanima. 15 pro max 256 gb bijeli prednarucen 15.9. Iz Sancta Domenice je sutra na dostavi...
nije mi uvatilo quote iznad, u koliko h si prednarucio?
Ekipa smirite se malo..pomalo..gdje vam se žuri..razlike 13-14-15 minimalne…najveca novost jebeni usb-C…ako vas bas zulja uzmite si 14..14pro…ili pricekajte malo bit ce iPhonova…

Ekipa smirite se malo..pomalo..gdje vam se žuri..razlike 13-14-15 minimalne…najveca novost jebeni usb-C…ako vas bas zulja uzmite si 14..14pro…ili pricekajte malo bit ce iPhonova…
Pa ljudima kojima su rezervirali sredstva na računu bi htjeli dobiti ono za što su sredstva rezervirana.Nažalost pohlepni trgovci su uzimali narudžbe za tisuće mobitela vrlo dobro znajući da će dobiti par desetaka primjeraka u prednarudžbi.
Ali da, slažem se, bit će mobitela kasnije. Ja sam otkazao prednarudžbu, našao dućan u kojem imaju na lageru i kupio. Da nisam našao, čekao bi, ionako će ih biti svugdje u 11 mjesecu.
Pusti ljude da se vesele. Nemoj se toliko stresirat ,nije zdravo.
Tko te tjera da čitaš i pišeš ako te ne zanima.
DO GODINE SVI IP16 MODELI DONOSE 120Hz.
Na Appleovom forumu ima dosta komentara oko grijanja https://discussions.apple.com/thread/25514704
Takozvani FOMO ili strah od propuštanja. Budući da je Apple statusni simbol, poanta je imati što noviji njihov proizvod i što je prije moguće, prije svih. Zato ekipa i kampira pred trgovinama u SAD-u, danima prije nego što dođe i službeno u prodaju.
Ja, osobno, ne volim biti early adopter jer sve što odmah izađe puno je kojekakvih problema. Radije pričekam pet, šest mjeseci da ekipa testira uređaj kako treba i da napiše što s uređajem ne valja. Ako ne bude ogromnih primjedbi, onda tek idem kupiti uređaj; ako bude puni primjedbi, tražim drugi.
Zaista ne dobivam ništa time što odmah po izlasku nešto kupim ili nadogradim, samo velike šanse za moguće probleme. Ništa drugo.
Takozvani FOMO ili strah od propuštanja. Budući da je Apple statusni simbol, poanta je imati što noviji njihov proizvod i što je prije moguće, prije svih. Zato ekipa i kampira pred trgovinama u SAD-u, danima prije nego što dođe i službeno u prodaju.
Ja, osobno, ne volim biti early adopter jer sve što odmah izađe puno je kojekakvih problema. Radije pričekam pet, šest mjeseci da ekipa testira uređaj kako treba i da napiše što s uređajem ne valja. Ako ne bude ogromnih primjedbi, onda tek idem kupiti uređaj; ako bude puni primjedbi, tražim drugi.
Zaista ne dobivam ništa time što odmah po izlasku nešto kupim ili nadogradim, samo velike šanse za moguće probleme. Ništa drugo.
Mislim da si ti samo ljubomoran,iskreno.
Mislim da si ti samo ljubomoran,iskreno.
Ne radi se ovdje o nikakvoj ljubomori; čistim činjenicama. Napravljeno je i istraživanje koje je to i potvrdilo.
Heh, mogu si mislit, za durability test uopće nisu ni čuli, a gdje li im je tek battery life
Inače mene je to pogodilo šta su 15 Pro i Pro Max modeli lako lomljivi, jer kao šta sam naveo na prošloj stranici X mi je puuuuno puta ispadao i ni traga ogrebotine na njemu, a htio sam nakon njega 15 Pro, ali zbog lomljivosti morat ću se zadovoljiti sa 15+
Evo ako koga zanima. 15 pro max 256 gb bijeli prednarucen 15.9. Iz Sancta Domenice je sutra na dostavi...
i? stigao? malo cudno posto su rekli da im je iduca isporuka tek sredinom 10.mj
Sumnjam nesto u to ali sretno
Slikam ga u petak (predomislio sam se i uzeo 512Gb ipak) ako dođe, ok?
I jel došao?
ja sam jos prije 2 tjedna prednarucio 15 Pro Max 256GB Natural Titan i jos ga nema, no dobro nije mi frka imam 14 Pro da volim imati najnoviji model jer navikao sam da ih mjenjam stalno.
odlucio sam se za max model jer sam cuo da su sada laksi od prijasnjih, medjutim ova situacija oko pucanja zadnje stranice moba me ne sekira posebno jer znam da ce to apple svejedno rijesiti zamjenom novog ili sto god.
sve u svemu bas sam jelly na sve koji su dobili prije mene, ajd sad pozdrav
Nadam se da će doći tada,moj bi u utorak trebao ali ne nadam se previše,stalno mi odgađaju

U Pragu živim.
Svi kojima se javim tvrde isto, na stranici im stoji dostava unutar dva tjedna, unutar 10 dana,a kad ih kontaktiraš ili kad naručiš dobiješ mail da dostava stiže unutar 6 tjedana, to mora kršiti neko pravilo za oglašavanje.

Mene danas zvali iz iStylea da sam bio prvi na popisu prije 15 dana i da je stigao uređaj u poslovnicu, pa sam instantno tražio povrat avansa od HGSPOTA ( nije mi se dalo čekat jer nemaju točan datum dolaska + daju samo 1 god garancije) i pokupio mobitel.
Riječ je o 15 pro max 256 gb natural titanium. Nisam previše čačkao nešto i nit sam narihtao sve da vidim zagrijavanje itd al mobitel je na prvu fantastičan. Od materijala izrade, ležanja u ruci ( nevjerojatno lagan), display, kamere itd.
Neka prođe par dana korištenja i svega pa ću javit svoje dojmove.
Apple je izjavio da titanski okvir nije kriv za pregrijavanje mobitela, ali je obećao ispraviti u vezi pregrijavanje mobitela
Oho novi problem !
Nakon dugo vremena razmišljam na prelazak u Apple tabor :) Trenutno imam Oneplus 7 pro.. preko firme bih mogao dobiti Iphone 15 plus.
Da li je netko nedavno prelazio sa Androida na iphone i koju su nedostaci prelaska? Je li još kompletno zatvoren ekosustav ili se po tome približio androidu?
Nakon dugo vremena razmišljam na prelazak u Apple tabor :) Trenutno imam Oneplus 7 pro.. preko firme bih mogao dobiti Iphone 15 plus.
Da li je netko nedavno prelazio sa Androida na iphone i koju su nedostaci prelaska? Je li još kompletno zatvoren ekosustav ili se po tome približio androidu?
I dalje je zatvoren, šta znači da nemaš sreće ak koristiš Win PC ili neko drugo non-Mac računalo
Vezano za data transfer, moram ti napomenut da se paziš da ne instaliraš pogrešnu transfer app, jer sam se ja tak preklani zezno pa mi je X povuko samo par kontakata koje sam imao saveane na SIM kartici
P.S. Gale, ja stvarno nemrem vjerovat šta se događa, ovi problemi sa 15-icama me sve više tjera da odem natrag na Android OS...
Samo opušteno, to s baterijom je izolirani incident...
buduci da su sad sve oči uprte u IPhone 15 Pro naravno da će izbacivati svakakve gluparije da dobiju engagement i klikove
imam ga od prvog dana i ništa se niti pregrijava niti napuhuje baterija i slične gluposti.