Zoombucks zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.274
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zoombucks

Jednostavno, stranica u kojoj zaradivate takozvane Zbuckse citanjem emailova, googlanjem kroz njihvu trazilicu, offersima, logiranjem itd...

Zbuckse kasnije mozete zamjeniti za gift cardove kojih je stvarno puno....

Nakon registracije imate priliku dobiti bodove ako instalirate njihov toolbar (150 pointsa) i ako ispuniti svoj oprofil (100 pointsa)

100 poitnsa/Zbucksa = 1$ (in gift card)

sve je lako za shvatiti

EVO registracijski link kojim molim sve koji ce se regati da se regaju preko mene:
Join Now. It's Free to Join! - ZoomBucks.com

A oni koji su sebicni:

www.zoombucks.com Smijeh

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 22:11 (x360gamer).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Zoombucks

Opet....Neodlučan

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zoombucks

Sta je sada?

Pa ja samo vas upucjem na starnice slicne (i bolje) lockerzu

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina

Svi koji su se regali preko mene, vidim da neznate sta raditi da dobijete bodove (ili nezelite?! )

ugalvnom rijesite profil dobivate 1$ = 100 bodova, guglajte prkeo njihve trazilice, odite na zdaily kako bi potvrdili logiranje po danu te instalirajte njihov toolbar :D

16 godina

5$ u  3 dana, nije lose buduci da sam HRVAT ;D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 9:48 (x360gamer).
16 godina

.................

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice