Zone Alarm za Vistu

poruka: 3
|
čitano: 1.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zone Alarm za Vistu

Skinuo sam najnoviji ZoneAlarm ali moje veliko išcekivanje je palo u vodu, rekao mi je da je samo napravljen za XP i da se instalacija prekida.

Ima li ikakve nade?

Edit: Slucajno sam napisao da je napravljen za Vistu Izlanuo se

Neophyte
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 2:51 (Neophyte).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zone Alarm za Vistu

Ako imaš 64 bitnu Vistu možeš se pozdraviti sa besplatnom verzijom ZoneAlarma.Moja preporuka ti je ako hoćeš besplatni firewall da ideš na COMODO.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         http://www.comodo.com/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Za besplatnu aplikaciju fenomenalan firewall koji u nekim stvarima može ići rame uz rame sa komercijalnim verzijama.Ako se odlućiš na njega u početku bi ti mogao biti malo naporan jer firewall i defense dosta "postavljaju   pitanja što se smije, a što ne (npr. instalirati)".Ta se iritantna osibina može srediti tako da firewall i defense staviš na "training mode".

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
RE: Zone Alarm za Vistu

Godinama sam koristio ZoneAlarm ne želim nikakvog drugoga, ja imam 32bitnu verziju Viste, ikakva pomoć?

Stvarno mi je prirastao srcu  :(

Neophyte
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 12:49 (Neophyte).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice