Zabranjen download? molim za pomoć...

poruka: 32
|
čitano: 6.386
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

isprićavam se ako tema već postoji jer nisam uspio naći nigdje slićnu.

Ovako: grad mi pruža besplatno spajanje na net uz veliku brzinu. zabranjen je pristup na torrent stranice, a htjeo bi si dawnload-ati tu i tamo koji film, glazbu..itd...

Pa me zanima da li ima netko isti problem i dali ga je uspio "svladat" odnosno da li se može preko nekog programa skidati filmovi s npr mininove... rapidsharea...

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam se susreo s tim,ali da probaš s proxyjem!Evo jednog programčića-WinProxy ili UltraSurf

EDIT:Ne možeš ni to skinuti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 18:37 (Tomislav95).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zabranjen download? molim za pomoć...

a to ti je stroj u firmi?

16 godina

pokusaj skidati sa ovim programom CryptLoad

evoti link za pretragu raznih fajlova

http://rapidshare-search-engine.com/

http://www.loadevery.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam program utorrent, crypt load, rapid 4+ ali nemogu ni s jednim krenut skidati npr film koji je uploadan na rapid share-u, jednostavno neće krenuti, bit će da je zabranjeno na te stranice a tako i skidanje jer mi se otvori stranica (kada unesem u web preglednik) da je ova stranica zabranjena od strane davatelja jer je to peer to peer stranica i zato je zabranjeno. GRADSKA JE MREŽA, BESPLATNE USLUGE, znači nema nikakve učlane niti išta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čemu služe ti programi, isto za dawnload, bez obzira što je zabranjen download s tih stranica s kojih želim skidati ili?

16 godina
neaktivan
e_brlek kaže...

čemu služe ti programi, isto za dawnload, bez obzira što je zabranjen download s tih stranica s kojih želim skidati ili?

za tomislava je pitanje...

16 godina

koliko platis toliko dobijes

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

.kako se spajaš?koji grad?tvoje računalo ili u firmi?objasni malo

16 godina
neaktivan
tkolega2 kaže...

.kako se spajaš?koji grad?tvoje računalo ili u firmi?objasni malo

znači spajam se na gradsku mrežu u Opatijii sa svojim osobnim laptopom.

16 godina
neaktivan

to je Wirelles mreža?

16 godina
neaktivan

tako je to je wireless mreža, sistemi KRK ako Vam to što pomaže.

16 godina
neaktivan

nema šanse da išta skineš,od strane davatelja usluga zabranjen je download(zatvoreni portovi)

a i njihov server vjerovatno radi pod linux-om tako da je stvar dobro osigurana

16 godina
neaktivan
tkolega2 kaže...

nema šanse da išta skineš,od strane davatelja usluga zabranjen je download(zatvoreni portovi)

a i njihov server vjerovatno radi pod linux-om tako da je stvar dobro osigurana

hvala, nisam bio u potpunosti siguran, hvala na odgovoru.

16 godina
neaktivan

Vjerovatno su ip adrese blokirali i sve portove za torrente i mos ga hebat

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
e_brlek kaže...
e_brlek kaže...

za tomislava je pitanje...

To su programi za proxy,njima dobivaš IP adresu neke druge država(ili tako nešto),ali izgleda da ti ni to neće pomoćiMršti se

16 godina

moguse te mreze hakirati,pokusaj naci upute -recimo na you-tubu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zzz kaže...

Ne mogu. Zato što se svaki upit pregleda od davatelja usluge(taj je sistem naravno automatiziran) i onda se odluči dali će ti dopustiti tvoj zahtjev. Ne možeš to hakirati.

16 godina
Xanzzu kaže...
zzz kaže...

Ne mogu. Zato što se svaki upit pregleda od davatelja usluge(taj je sistem naravno automatiziran) i onda se odluči dali će ti dopustiti tvoj zahtjev. Ne možeš to hakirati.

svese moze ,akose ima dovoljno znanja i volje

16 godina
neaktivan

e ovako googlo sam malo i naletio sam na warez-bb na program  Proxy Switcher PRO 3.9.0.4059  

citiram:

"There are times when you have to cloak your true IP address. It might be that you want to remain anonymous when you visit a particular website. Or your access to various social networking and entertainment sites has been blocked. This will help you.

The solution is to use Proxy Switcher for all the anonymous browsing needs. It can be used to avoid all sorts of limitations imposed by various sites. Be that a download site that limits amount of downloads. Or video site works only in a particular country - more often than not it gets defeated by the anonymous browsing features Proxy Switcher provides."

dali netko ima iskustva s tim ili da probam ja biti pokusni kunić, jer trenutno nisam u mogućnosti da ga isprobam, tek za nekoliko dana...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
e_brlek kaže...

e ovako googlo sam malo i naletio sam na warez-bb na program  Proxy Switcher PRO 3.9.0.4059  

citiram:

"There are times when you have to cloak your true IP address. It might be that you want to remain anonymous when you visit a particular website. Or your access to various social networking and entertainment sites has been blocked. This will help you.

The solution is to use Proxy Switcher for all the anonymous browsing needs. It can be used to avoid all sorts of limitations imposed by various sites. Be that a download site that limits amount of downloads. Or video site works only in a particular country - more often than not it gets defeated by the anonymous browsing features Proxy Switcher provides."

dali netko ima iskustva s tim ili da probam ja biti pokusni kunić, jer trenutno nisam u mogućnosti da ga isprobam, tek za nekoliko dana...

Mozes biti pokusni kunic, ali sa tom aplikacijom neces rijesiti svoj 'problem'.

16 godina
neaktivan

Kako je netko vec rekao - tvoj problem nije IP niti web niti torrent - tvoj problem je davatelj (internet) usluga! Ako ti on blokira pristup stranici (tj. na njemu je blokiran) onda ti mozes imati IP iz Nigdjezemske i opet nista postici. Ti efektivno trebas hackati ISP, ako tocno prepostavljam, a za to nisam strucan odgovoriti no mislim da to ne bi bila operacija u rangu "pokreni jedan program prilikom download-a" ako je uopce moguca.

Dakle - ili nabavi novog davatelja (internet) usluga ili odustani (ako nije moguce to nekako hackati). Uostalom, zasto bih ja placao moj internet ako bi ti imao potpuno neogranicen besplatan internet?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kajmak kaže...

Uostalom, zasto bih ja placao moj internet ako bi ti imao potpuno neogranicen besplatan internet?

a zašto bi ja plaćao internet ako mogu imati besplatan...

btw hvala za objašnjenje gore. =)

15 godina
neaktivan
zzz kaže...
Xanzzu kaže...
zzz kaže...

svese moze ,akose ima dovoljno znanja i volje

Odlično. Ako si genije potroši koje desetljeće i možda uspiješ provaliti enkripciju koju je godinama radio tim inžinjera. Još mi samo daj link na video koji daje te instrukcije.

e_brlek kaže...

citiram:

Neće raditi. Nemoj mi vjerovati instaliraj i probaj. Taj program mijenja tvoju IP adresu, ali ona ni nije bitna pošto je svaki zahtjev filtrira od strane provajdera. Dakle ti nemaš neki program na svom računalu koji te ograničava, taj program je na serveru provajdera. Ništa što ti instaliraš neće to promjeniti. Pitaš a kako bi mogao hakirati provajdera? Pa probaj npr. poslati neki .txt dokument na ip adresu provajdera. Nećeš uspjeti. Zašto? Zato što možeš samo zahtjevati vezu s nekim drugim serverom i ništa više.To provajderi rade oni nemaju cjeli internet pohranjen na njima oni te samo prespajaju. Da je hakirati tako lako onda bi to već svatko napravio i mreža bi ti bila za k*.

16 godina
neaktivan

Belji se...ma uposliš se kod toga provajdera i problem riješen, skidaš do mile volje...Smijeh...šala mala...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 11:02 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sa Ares Galaxyjem, on bi to mogao možda probit.. podesi neki visoki port, iznad 30 000.. ako su isključili sve portove osim 80 i POP portova, onda ništa..Nema pomoći.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rjesenje ti je VPN, imas jedan odlican besplatan servis itsHidden, imas i upute kako

namjestiti...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 16:04 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i VPN radi preko portova,fizički Vpn je nemoguče napraviti a softverski zahtijeva pristup drugom računalu

17 godina
neaktivan

To je ovaj riječki WLAN? Ako da onda ti lijepo piše da je maksimalna veličina za skidanje datoteke 10mb

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a nezam da li je riječni w lan, uglavnom znam da je majstor krk-sistemi...

za gore navedene programe ću provjeriti sutra-prekosutra pa vam javim rezz...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice