Ja renderiram za web jer ako idem u 720p ili 1080p uploadao bi mi pola godine. Staviti ću videe na USB stick i uploadat ću ih u nekom internet caffeu.
Takvi videi ti uzmu cca 50-60 mba jer meni od 5 min video uzme za 720p 400-500mb sto je malo ak ga ostavim prek noci i on se jos procesira na YT i HD kvaliteta je dobra.
Oly vozi F-22 (poljeće i pokušava se spustiti. Nažalost pri velikoj brzini sam sletio pa mi zaustavna pisa nije bila dovoljan pa sam se zaustavio u malinama koje rastu kraj piste)
lol,lijepo si se razbio na onoj utrci u utahu
je li to obično igraš na tako niskom levelu ili to samo za potrebe snimanja ^^
btw,lijep channel
evo mog https://www.youtube.com/user/nbacro
bit će još gameplaya,tek sam počeo
Dobro slijetanje samo si na 1:06 trebao dodat maalčicu gasa i dignuti nos pa brzo smanjiti thrust
Ma, kažem, zahrđao sam dosta
Još ovdje sam cijelo vrijeme snimao van kokpita (da bude malo zanimljivije), pa nisam imao pojma kojom brzinom idem
Dobro slijetanje samo si na 1:06 trebao dodat maalčicu gasa i dignuti nos pa brzo smanjiti thrust
Ma, kažem, zahrđao sam dosta
Još ovdje sam cijelo vrijeme snimao van kokpita (da bude malo zanimljivije), pa nisam imao pojma kojom brzinom idem
Pa šta ta igra nema nikakav HUD? Mislim, da se vani vide brzine, visina itd.? Kao recimo u WOE
Pa šta ta igra nema nikakav HUD? Mislim, da se vani vide brzine, visina itd.? Kao recimo u WOE
Ima sa svim važnim informacijama, ali samo u kokpitu. Dok igraš iz 3. lica nemaš ništa, samo avion
Danas sam sklepao svoj prvi kratki filmić u GTA 4.. Naučio sam par novih tehnika u editoru i dosta je fora ispalo.. Budem uploadao kroz koji dan, možda sutra ću ga pustit dok budem u školi jer je 720p reza..
Ja još uvijek sucksam badly u videima, ali eto xDDD
www.youtube.com/infinity7421
i kako ide?? Moj sa dvije odrasle osobe, otprilike 180 kg moze navuci preko 95 km/h, a kada si sam i brze..
Meni je odlican s obzirom da cu za mjesec dana dobiti vozacku..
Inace samo radim tutorijale vezano za igre itd...
evo tri zadnja tutorijala...
How to play Call of Duty 5 World at War Multiplayer=>
Kako napraviti Server za CoD4 (How to make CoD4 Server)=>
COD4: Promodlive Sniper Bug=>