Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.386
|
čitano: 564.832
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Youtube premium
Ovako i ja imam preko Turske i to mi je jedina opcija koja radi.

Radi preko Apple i iTunes Gift cards.
7 godina
Youtube premium

Za vlasnike iPhona samo!

Neznam dali ovo nisam vidio prije ili nije ni postojalo, ali ne trebate više ić na Indijski Amazon u kupovat giftcarde jer je sad opcija pod Settings - kilknete na svoju sliku na vrhu,  Media & Purchases/ View Account / Add Funds to apple account - i tamo izaberete koliko ćete dodat. Jednostavnije od ovog ne ide!!!

P.S. Naravno promjenite profil ako nemate na istom Indiju kao lokaciju!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:15 (nikonja).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
nikonja kaže...

Za vlasnike iPhona samo!

Neznam dali ovo nisam vidio prije ili nije ni postojalo, ali ne trebate više ić na Indijski Amazon u kupovat giftcarde jer je sad opcija pod Settings - kilknete na svoju sliku na vrhu,  Media & Purchases/ View Account / Add Funds to apple account - i tamo izaberete koliko ćete dodat. Jednostavnije od ovog ne ide!!!

Ja tako radim preko Iphone-a, samo samo kupio nakon Vašeg prvog posta godišnju zalihu gift carda pa kad istekne ću ovako dodati. Sve radi uredno preko Iphonea i Indije. 

14 godina
mazy651 kaže...
nikonja kaže...

Za vlasnike iPhona samo!

Ja tako radim preko Iphone-a, samo samo kupio nakon Vašeg prvog posta godišnju zalihu gift carda pa kad istekne ću ovako dodati. Sve radi uredno preko Iphonea i Indije. 

koliko dodje apple music u Indiji? i morm li trenutni account sa obitelji prebaciti na indiju ili pravim novi koji onda nema utjecaja na obitelj?

13 godina
Je li itko ikada koristio ovo?
https://www.spliiit.com/

Kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
3 godine
MarioArt kaže...
mazy651 kaže...
nikonja kaže...

Za vlasnike iPhona samo!

koliko dodje apple music u Indiji? i morm li trenutni account sa obitelji prebaciti na indiju ili pravim novi koji onda nema utjecaja na obitelj?

Ja plaćam Apple One pretplatu 195 rupija (cca 2 EUR). Uključuje Apple Music, Apple Tv+, Apple Arcade i Icloud 50 GB :)

Mislim da je samo Music 100 rupija. Iako realno ne stignem skoro ništa od toga koristiti, cijena takve pretplate me ni najmanje ne opterećuje...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice