Wireless signal se gubi

poruka: 6
|
čitano: 10.248
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Wireless signal se gubi

pozdrav evo moj problem..

vec mjesec dana imam problem s wirelessom na laptopu. moje stolno racunalo radi dobro bez smetnji, s ruterom, ali ovo ne znam sta je. po dva dana mi zna pisat UNABLE TO CONNECT TO NETWORK, tri puta vec zovem tcom, tehnicari su danas bili al nisu opet rjesili problem. ili cas imam ili cas nemam internet uopce. jeli mozda do mog laptopa, mada je prije sve bilo ok godinama.?

jeli netko imao slican problem? nije ni do signala ,i to sam isprobao.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
11 godina
Wireless signal se gubi

to ti zna bit do njih problem jel da je u laptopu problem nebi se ni spajao logicno

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wireless signal se gubi
bloodsucker kaže...
jeli netko imao slican problem? nije ni do signala ,i to sam isprobao.

imao sam ga na windows xp, rješavao brisanjem prefetch foldera i restartom računala

kaos
16 godina
Re: Wireless signal se gubi

-eliminiraj nepoznanice:

-uzrok može biti adsl-modem (wlan server) to je tcomov problem, kojeg rješe resetom, postavkama ili zamjenom.

-sve ostalo je tvoj problem, 'radilo godinama, sad više ne...' - hint, sve se mora jednom pokvariti.

mogući uzroci su hardware ili software. Eliminacija, bootaš neki live medij (hint miniPE, linux..) i ako radi tad je problem neki soft (malware, postavka, driver...), ako je problem isti, tad je uzrok nekakav kvar wlan adaptera na notebooku. Čak ne mora biti kvar, dovoljno da je stariji model koji ne podržava npr WPA2...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Wireless signal se gubi

Lijepo se logiraj na router i promjeni SSID (ime mreže) i porbaj mjenjati enkripcije, probaj WPA, WPA2, WEP ako ništa drugo. U windowsima prvo pobriši svoju mrežu iz postavka, ako ne znaš gdje je to, onda javi :) 

http://bambytalica.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wireless signal se gubi

ja mislim da je bilo do WPA2 postavki koje nisu za xp bas prikladne. to sm predlozio operatoru kod tcoma i onda je on promijenio na WEP i sad evo dva dana nema nikakvih problema ni kod pucanja veze niti kod poruke "unable to connect!" iako signala ima. nadam se da sam rijesio problem sad! :)

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice