Web časopis

poruka: 6
|
čitano: 1.784
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web časopis

Kako najjednostavnije pokrenuti web časopis. Sa reklamama, tekstovima, videima i dr?

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Web časopis

Itko???

Bilo kakav prijedlog???

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Web časopis

znam da je ružno kad ti nitko ne odgovori ali de malo objasni na što si točno mislio

stjepwan

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Web časopis

Lijepo! Uzmeš si vremena, publisher, front page i sve što ti je potrebno da napraviš Website i kreni!

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web časopis

I ne bi bilo loše da nađeš par dobrovoljaca da ti pripomognu u različitim segmentima.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Web časopis
P4k1 kaže...

Kako najjednostavnije pokrenuti web časopis. Sa reklamama, tekstovima, videima i dr?

Pokrenuti:

Prvo treba sjesti i razmisliti: teme o kojima će se pisati, ciljana publika, pristup (ležeran ili ozbiljan), itd.

Onda treba detaljnije razraditi koncept.

* Pobrinuti se o dizajnu, logotipu (to bi se trebalo prepustiti dizajnerima)

* Izraditi ili odabrati tehničko rješenje (to bi se trebalo prepustiti programerima)

* Odabrati kvalitetan hosting i sve postaviti na njega

Tekstovi i video:

* Naći autore (ili sam pisati, ali ne vjerujem da imaš tako puno slobodnog vremena da sam stvaraš sadržaj za cijeli portal :)

* Ako želiš raditi neke recenzije, onda kamera i puno slobodnog vremena, ili opet ljudi koji će to raditi

Reklame:

* Prije nego što postaneš zanimljiv oglašivačima trebao bi već imati kvalitetnog sadržaja, i koliko-toliko dobru posjetu.

I trebaju ti novci kojima ćeš platiti ljude koji rade s tobom, jer sam nećeš imati vremena.

Znači trebao bi ti neki početni kapital, a kasnije (ako bi postao uspješan) mogao bi si pomagati prihodima od oglasa :)

Potpis ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice