Kako najjednostavnije pokrenuti web časopis. Sa reklamama, tekstovima, videima i dr?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko???
Bilo kakav prijedlog???
znam da je ružno kad ti nitko ne odgovori ali de malo objasni na što si točno mislio
Lijepo! Uzmeš si vremena, publisher, front page i sve što ti je potrebno da napraviš Website i kreni!
I ne bi bilo loše da nađeš par dobrovoljaca da ti pripomognu u različitim segmentima.
Kako najjednostavnije pokrenuti web časopis. Sa reklamama, tekstovima, videima i dr?
Pokrenuti:
Prvo treba sjesti i razmisliti: teme o kojima će se pisati, ciljana publika, pristup (ležeran ili ozbiljan), itd.
Onda treba detaljnije razraditi koncept.
* Pobrinuti se o dizajnu, logotipu (to bi se trebalo prepustiti dizajnerima)
* Izraditi ili odabrati tehničko rješenje (to bi se trebalo prepustiti programerima)
* Odabrati kvalitetan hosting i sve postaviti na njega
Tekstovi i video:
* Naći autore (ili sam pisati, ali ne vjerujem da imaš tako puno slobodnog vremena da sam stvaraš sadržaj za cijeli portal :)
* Ako želiš raditi neke recenzije, onda kamera i puno slobodnog vremena, ili opet ljudi koji će to raditi
Reklame:
* Prije nego što postaneš zanimljiv oglašivačima trebao bi već imati kvalitetnog sadržaja, i koliko-toliko dobru posjetu.
I trebaju ti novci kojima ćeš platiti ljude koji rade s tobom, jer sam nećeš imati vremena.
Znači trebao bi ti neki početni kapital, a kasnije (ako bi postao uspješan) mogao bi si pomagati prihodima od oglasa :)