Evo ja sam si zamislio ovakvu pocetnu stranicu kao na slici, zanima me dal mogu nekako spremiti ako to napravim s Firebug-om da ostane trajno ? Ili kako da to napravim ? help ko zna zar nije ideja dobra ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S firebugom ne. Ali može napraviti svoju stranicu i koristiti frame(ove).
aa...steta neda mi se raditi svoju stranicu =)...ali hvala, ako jos netko ima prijedlog nek rece
ja ti neznam to samo meni to bas i nije nesta tak razbacnao :))) estetike radi....ja koristim google chrome pa onda imam oaj grid isto imas i na operi speed dial.....gore imas google trazilicu
jednostavnije od ovoga
ja ti neznam to samo meni to bas i nije nesta tak razbacnao :))) estetike radi....ja koristim google chrome pa onda imam oaj grid isto imas i na operi speed dial.....gore imas google trazilicu
jednostavnije od ovoga
hahaha...pa to sam tak nabacao samo da vam objasnim sto sam mislio napraviti...nejdem ja s firefoxa nikud =)
aa...steta neda mi se raditi svoju stranicu =)...ali hvala, ako jos netko ima prijedlog nek rece
to ti je pet minuta posla, a tebi se "neda"
jednostavnije od ovoga
hahaha...pa to sam tak nabacao samo da vam objasnim sto sam mislio napraviti...nejdem ja s firefoxa nikud =)
imas dodatak za firefox
potrazi malo naci ces
Znam,mislio sam da se moze samo s Firebugom al ok, budem nekaj smislil vec....
bdw. sry za offtopic : Jos imam jednu kul ideju =D : Npr da imas igricu kao gta 4 i neki si lik imas grad ko u gta i npr kad uđeš u neku dvoranu da igras NBA, kad odes na stadion da igras PES, ili na skatepark da igras Tony Hawk igricu to bi bilo kuul hehehe....mašta
Znam,mislio sam da se moze samo s Firebugom al ok, budem nekaj smislil vec....
bdw. sry za offtopic : Jos imam jednu kul ideju =D : Npr da imas igricu kao gta 4 i neki si lik imas grad ko u gta i npr kad uđeš u neku dvoranu da igras NBA, kad odes na stadion da igras PES, ili na skatepark da igras Tony Hawk igricu to bi bilo kuul hehehe....mašta
ajde ti prvo napravi svoju stranicu i polako udahni :))))) il igraj plejku imas to u PS home