Vaši rezultati-Speedtest.net izdvojena tema

poruka: 1.963
|
čitano: 723.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vaši rezultati-Speedtest.net

Beat this shit ekipa.

Radi se o školi, tj. WiFi-u u školi. Ako nekog zanima, učenici Wi-Fi koriste u sklopu eduroam projekta. Imamo 30 AP-ova koji pokrivaju manje-više područje cijele škole. I da, naravno, ovo je brzina na wirelessu. Radi se o XV. gimnaziji (MIOC), Zagreb.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opet sa tuđim k mlate koprive, pošalji svoju brzinu :p

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Vaši rezultati-Speedtest.net

Pa to je moja brzina, veći dio dana (s obzirom koliko vremena tamo provodim..:P)...

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Malo da se hvalim. Stigla nova brzina a s njom  novi račun{#}{#}

1080p here i come!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Zašto mi je ping tako velik?

http://www.speedtest.net/result/1662052017.png

Djelim spermu, utovar besplatan! 031/820-319
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

I meni je na banja luku već neko vrijeme takav negdje probaj neki drugi server mislim da je kod njih baš

13 godina
protjeran
Oldy kaže...
epos kaže...
Oldy kaže...

Nije tvoja još uvijek nisi kupio MIOC, a pitanje je da li kod kuće išta platiš za net :p

kada zaradiš i platiš onda pukni brzinu i glumi mangupa jel to ok?

Alo Oldy, pogledaj naslov teme još jednom! On je ostvario takvu brzinu na mjestu kojem surfa,a ni ti ne možeš kupit telekom pa ti to nitko ne nabacuje na nos!!

Alo epos ja od kada imam net sam plaćam net, nevjerovatno jel? možda zato što imam 40 pa neta nije ni bilo dok sam išao u srednju jel? ako piše Vaše onda neka budu a ne Tuđe

nit je njegov priključak nit ga on plaća, a spiku o o telekomu prodaj nekome drugom

to ti je isto kao da je tema koliki Vam je, a ja ne pošaljem svoju mjeru nego mjeru nekog eventualnog crnca iz kvarta eto zato da budu veće cifre ne znam 32cm, dakle opet se vraćam na to ako mlatiš koprive onda mlati sa svojim a ne sa tuđim :p

od danas uzimam lap sa sobom samo da idem okolo po zg za gdje znam da su velike brzine pa ću mjeriti i slati ih sve pod moje brzine, moš mislit

..pa dobro, može se to i na finiji način reći,a ne ispreskakat dečka! Uostalom, bilo je neta dok si ti išo u srednju,samo u moje vrijeme nije bilo; što mi ipak ne daje za pravo da vadim "alat" na svakog prolaznika!

Zewa - prijatelj u nuždi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam srednju završio '89, ne sjećam se neta, u to vrijeme se nekako amiga furala mada je nisam imao, a na informatici koje je bilo ali se ne sjećam što je bilo, orlovi valjda pojma nemam, ili sam ja pobrkao kada je nastao današnji net? '92-'93? a kod nas i kasnije

jbga ja volim sve po p.s-u ako je vaše tj. moje onda je moje

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Oldy kaže...

Ja sam srednju završio '89, ne sjećam se neta, u to vrijeme se nekako amiga furala mada je nisam imao, a na informatici koje je bilo ali se ne sjećam što je bilo, orlovi valjda pojma nemam, ili sam ja pobrkao kada je nastao današnji net? '92-'93? a kod nas i kasnije

jbga ja volim sve po p.s-u ako je vaše tj. moje onda je moje

..ma dobro,da..ja se sjećam Amige,koju još i imam. Al imam i Spectrum48k,C64,AmstradCPC464,A500,A200,A120,AtariST,PC386,PC486,PC-P1,P2,P3,P4,Core,Duo,itd,itd! Znači,kad je nasto-da je nasto;ali dečki se tu malo "natjeću" i pusti ih nek se vesele i druže; u svakom slučaju bolje nego da se bodu i loču!! Zar ne? ;)

..al smo s ovim ionako debelo {#}

Admin, {#}

Zewa - prijatelj u nuždi.
15 godina

oldy je faca  placa sam sebi internet {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A-ha i onda je to moj priključak i moja brzina baš sam si ponosan, a i struju, vodu, telefon, mobitel, plin.... isto sam platim, ne kurčim se sa brzinom školskog neta kao neka djeca ovdje, jel to ok? :p

0 5 hvala 0
15 godina

ja se ne pimparim :)  al opet nije u redu sa tvoje strane djecu napadat zato sto ti placas svoje rezije.... chill..

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i mog rezultata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

Nije tvoja još uvijek nisi kupio MIOC, a pitanje je da li kod kuće išta platiš za net :p

kada zaradiš i platiš onda pukni brzinu i glumi mangupa jel to ok?

Oldy kaže...

Alo epos ja od kada imam net sam plaćam net, nevjerovatno jel? možda zato što imam 40 pa neta nije ni bilo dok sam išao u srednju jel? ako piše Vaše onda neka budu a ne Tuđe

nit je njegov priključak nit ga on plaća, a spiku o o telekomu prodaj nekome drugom

to ti je isto kao da je tema koliki Vam je, a ja ne pošaljem svoju mjeru nego mjeru nekog eventualnog crnca iz kvarta eto zato da budu veće cifre ne znam 32cm, dakle opet se vraćam na to ako mlatiš koprive onda mlati sa svojim a ne sa tuđim :p

od danas uzimam lap sa sobom samo da idem okolo po zg za gdje znam da su velike brzine pa ću mjeriti i slati ih sve pod moje brzine, moš mislit

Oldy kaže...

A-ha i onda je to moj priključak i moja brzina baš sam si ponosan, a i struju, vodu, telefon, mobitel, plin.... isto sam platim, ne kurčim se sa brzinom školskog neta kao neka djeca ovdje, jel to ok? :p

Glumi mangupa? O čemu ti pričaš?

Ajde fino pročitaj naslov teme još jednom, pa možemo razgovarati. Kaže - "Vaši rezultati". Ovo je moj rezultat.

Nadalje, to što ti imaš potrebu za pokazivanjem svog e-penisa, ne znači da svi imamo. Tema je i otvorena s ciljem da se vidi kakve se brzine gdje pružaju. To što ti to doživljavaš kao ultimativnu temu za kurčenje, to je tvoja stvar.

I još jedna stvar. Nije me briga, a sumnjam da je i ikoga drugoga, koliko imaš godina, koliko plaćaš internet i tko ti ga plaća, kao i ostale režije - bar ne u ovoj temi.

Smiri doživljaje i budi koristan, umjesto da kenjaš...i nije ti prvi puta.

Isprike na offtopicu, ali na ovakve nebuloze sam morao reagirati.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I mene boli k kolika je brzina na MIOC-u, oni koji ga pohađaju to znaju a nas ostale boli k, jel sada jasno? rađe pošalji svoj 4Mbs jad od doma nemoj biti kreten

i budi koristan malo za promjenu balonja jedan

0 8 hvala 0
15 godina

Evo trenutna brzina, nadam se optici od Iskona ubrzo u malom mom mjestu. Kablovi su došli svega 1km udaljenosti od mene.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Evo trenutna brzina, nadam se optici od Iskona ubrzo u malom mom mjestu. Kablovi su došli svega 1km udaljenosti od mene.

Kolike su brzine sada na optici i koje cijene kod nas? i ja čekam Lte na godinu sada i ja bi malo poletio već ali ne znam još cijene kolike će biti

13 godina
neaktivan

postoji li ikoji naćin da se popravi down, meni ne ide više od  4mb (iskon) a nekom kolegi forumaši ide i preko 100 mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

Sinek ja imam pristojnu brzinu i nisam isfrustriran, to si očito ti kada šalješ ne svoje nego školske brzine, 

a za dalje pošalji tateka da se razgovaramo jer se više ne mislim spuštati na nivo teenagera i može te sram biti kako si bezobrazan prema meni koji ti otac može biti, sjajan kućni odnos :p 

Dobro, je li tebi jasno, da ova tema i forum NE SLUŽE za pokazivanje e-penisa. Briga me kakvu ti brzinu imaš. Ono što me zanima je kakvu brzinu imaš kod kojeg providera, postignutu kakvom tehnologijom.

Čekaj, ti se spuštaš na nekakav nivo? Jesam ja taj koji bahato spama i vrijeđa ili možda ti? Što me briga koliko godina imaš. Moje poštovanje zaslužio nisi, kada se ponašaš, ne kao teenager, nego kao 10-godišnjak koji se osjetio ugroženo, jer je "neki klinjo iz nekakve škole" postao sasvim legitimne rezultate sa speedtest.net-a, za što ova tema i služi.

Moj kućni odgoj je savršeno dobar. Niti jednim postom te nisam uvrijedio niti ponižavao, što se za tebe ne može reći.

I da...ovaj tvoj post je školski primjer starije osobe kojoj se povrijedio ego, pa u nedostatku argumenata igra na kartu poštovanja prema starijima. Jadno, u najmanju ruku - jadno.

4 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Oldy kaže...

Dobro stari jel ti vidiš što rade sa tim brzinama od obrazovnih ustanova? dakle ne svojim kućnim? da čovjek koji ne zna toliko koliko ti i ja dođe i pita a zašto ja imam samo 4Mbs a onaj i onaj forumaš ima 100Mbs, a nema taj forumaš ništa ima škola,

a ti ako si stariji onda je žalosno da ne kužiš što to ja hoću reči, a istina je da nisam smio ulaziti u veću prepriku sa nekim 25 godina mlađim od sebe tu si u pravu, ali ne dam raditi budalu od sebe jer točno znam što sa tim nečim hoću

Ako ti se ne sviđaju brzine koje posjeduješ u kućnoj upotrebi,to se moraš posavjetovati sa svojim provajderom,odnosno davateljem usluga,a ne tražiti "ispriku i razloge" na ovom forumu. Da sam na njegovom mjestu, ja ti nebi slao sliku sa kućnog neta,kad si tolko navalio.

Avira+FPF+IMF+TF
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jučer su digli brzinu. Ja sretan, ali uvijek može bolje. :)

Uostalom, vidim kako neki ne vjeruju u kućne brzine, nego kažu da neki šalju iz svojih obrazovnih ustanova, no neki imaju ovo: 3DCARNet

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 15:36 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Placam 8 megabita Optima telekom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Prva je od doma, druga slika je skola (trollface.jpg)

Druga je stara slika jer mi se jednostavno nakon prvog puta vise nije dalo niti sam imao volju uopce otici na speedtest opet.

http://revohd.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DOBRO MODERATOR ZAŠTO SU POBRISANI MOJI ODGOVORI NJIMA, A NJIHOVI ODGOVORI MENI NISU?

ako brišeš onda pobriši cijelu diskusiju, ili ništa Hvala

inače ja sam sasvim zadovoljan sa svojim brzinama ne trebam uznemiravati davaoca usluge promašili ste smisao ovoga svega gospodine stariji od mene koji je surfao '80-tih sa atarijem preko govornice na kovanice...

a ti Damage boldaj to rezultati  pa se vadi na taj dio nemoj slučajno boldati  Vaši  to zanemari kao što i radiš

inače sretan Božić svima

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 4:46 (Oldy).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
epos kaže...

..evo i moja speedara: 

- napomena: to je WLAN i nas šezdesetak siše ruter,tak da....ja zadovoljan ;)

Ozbiljno mislim da bi vi hitno trebali uzeti veću brzinu interneta, i spajat se preko bežičnog switcha pa tek onda na router. Router nije baš namijenjen da ga opterećuje 60-setak njih...  

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
14 godina
neaktivan

evo i moje http://www.speedtest.net/result/1667745811.png s ukljucena 2 maxtv-a, kasnije stavim kad ih izgasim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo i mene.

Moj PC