Upload Web page

poruka: 7
|
čitano: 1.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Upload Web page

Ovako ja sam napravio web stranicu u dreamweru i sad neznam kako ju uploadati.... POMOC HITNO...

Hvala unaprjend!Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Upload Web page

Déjà vu; čitao sam ovakvu temu prije par sati. Pretraži forum.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upload Web page
pero1111 kaže...

Ovako ja sam napravio web stranicu u dreamweru i sad neznam kako ju uploadati.... POMOC HITNO...

Hvala unaprjend!Namigiva

treba ti FTP...dobar ti je Filezilla i onda trebaš unajmit Host i dobiješ podatke koje ti trebaju( FTP IP i lozinka, cPanel, MySQL itd...itd ). Ili sa DW-ovim FTP-om ako imaš orginal.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 19:39 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
pero1111 kaže...

Hvala unaprjend!Namigiva

treba ti FTP...dobar ti je Filezilla i onda trebaš unajmit Host i dobiješ podatke koje ti trebaju( FTP IP i lozinka, cPanel, MySQL itd...itd ). Ili sa DW-ovim FTP-om ako imaš orginal.

Mozes malo pojasniti kako to u tom programu?

16 godina
neaktivan

Ja imam DW i napravio sam stranicu....Host bi mi bio onaj tk koji je besplatan....Samo me muci ovaj sto si mii dao program kako u njemu raditi?

17 godina
neaktivan
pero1111 kaže...
sk8 4 life kaže...
pero1111 kaže...

Hvala unaprjend!Namigiva

Mozes malo pojasniti kako to u tom programu?

pa prvo bi trebao unajmit Host...za test probaj kod nekog freeHostinga kao byethost , kad se registriraš dobije mail sa podatcima koje ti trebaju i sljediš ponuđene linkove u mail-u i upisuješ podatke...i u mail-u ces dobit Username za FTP i password za FTP i onda se conectiraš i nađeš si fileove (Index...image i ostale stvari koje ti tvore web) i ljepo ih uplodaš

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
pero1111 kaže...

Hvala unaprjend!Namigiva

Mozes putem nekog FTP programa ili izravno preko Dreamweaver koji ima tu mogucnost (FTP).

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice