Ovako ja sam napravio web stranicu u dreamweru i sad neznam kako ju uploadati.... POMOC HITNO...
Hvala unaprjend!
Ovako ja sam napravio web stranicu u dreamweru i sad neznam kako ju uploadati.... POMOC HITNO...
Hvala unaprjend!
Déjà vu; čitao sam ovakvu temu prije par sati. Pretraži forum.
Hvala unaprjend!
treba ti FTP...dobar ti je Filezilla i onda trebaš unajmit Host i dobiješ podatke koje ti trebaju( FTP IP i lozinka, cPanel, MySQL itd...itd ). Ili sa DW-ovim FTP-om ako imaš orginal.
Hvala unaprjend!
treba ti FTP...dobar ti je Filezilla i onda trebaš unajmit Host i dobiješ podatke koje ti trebaju( FTP IP i lozinka, cPanel, MySQL itd...itd ). Ili sa DW-ovim FTP-om ako imaš orginal.
Mozes malo pojasniti kako to u tom programu?
Ja imam DW i napravio sam stranicu....Host bi mi bio onaj tk koji je besplatan....Samo me muci ovaj sto si mii dao program kako u njemu raditi?
Hvala unaprjend!
Mozes malo pojasniti kako to u tom programu?
pa prvo bi trebao unajmit Host...za test probaj kod nekog freeHostinga kao byethost , kad se registriraš dobije mail sa podatcima koje ti trebaju i sljediš ponuđene linkove u mail-u i upisuješ podatke...i u mail-u ces dobit Username za FTP i password za FTP i onda se conectiraš i nađeš si fileove (Index...image i ostale stvari koje ti tvore web) i ljepo ih uplodaš
Hvala unaprjend!
Mozes putem nekog FTP programa ili izravno preko Dreamweaver koji ima tu mogucnost (FTP).