T-Com flat ADSL - nikako da ga srede

poruka: 5
|
čitano: 3.362
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Internet pomoć

 

Imam t-comov flat internet oko 2 godine i bio je recimo bio zadovoljavajuć, ima perioda kad je veza jako dobra, a ima kad i nije.
Korisničku podršku zovem u prosjeku 1x tjedno, bili mi doma najmanje 10x, mjerili sa onim uređajima i uvijek kao srede nešto, veza postane stabilnija, ali ne i brža i nakon par dana opet kifla.

 

Promijenili su mi i onaj telefonski kabel kaj ide od stupa do kuće i stavili novu tel. kutiju i veza nikad iznad 1mb (download speed), a znali su mi par puta pustit jače i onda puca ko ludo pa "centrala automatski smanji".

Prije koji tjedan su mi rekli da promijenim stari tel. kabel kaj ide kroz kuću i stavim novi UTP koji "mi sigurno mora pomoć" kaj sam i napravio i sad je postalo bolesno, veza je šugavija nego ikad, nejde iznad 0,50mb i to je maximala!

 

Po njihovim riječima, moj problem je što sam daleko od centrale koja je oko 3-4km od mene, a trebala bi bit oko 1, al opet imao sam 4mbita vezu nekih tjedan dana i ne kužim zkj ne mogu to vratit jer mi je to oke. Drugi problem je možda oko ovog UTP kabela, kupio sam 30m jer nisu imali manje, možda je to predugačko pa se zato smanjila brzina?

 

 

Molim vas da mi pomognete, prelud sam više i ne znam kaj da radim? Problem je što je moj posao vezan uz internet i po 8h+ dnevno sam online i često zgubim novce kad mi puca veza.

Dobio sam preporuku da uzmem VIP HDSPA stick ili homebox ali to nijedno nije flat što mi predstavlja problem jer onda moram pazit na traffic, a što je problem kad koristim skype i teamviewer i ostalo.

 

Kakve uopće mogućnosti imam? Lova nije tolko problem, ali ne želim sad davat milijone za nešto što bi trebalo bit standard, al opet bitnija mi je kvaliteta nego cijena, a ne tražim puno (bar mislim).

 

Hvala puno

 

Slika za lol:

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 17:50 (niveaformen).
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Internet pomoć

Ovo u vezi kabela definitivno nije, jer gubitci su zanemarivi...

Jesi probao sa novim routerom, posudis od nekog( probaj to posto si probao skoro sve ), imas li telefon od tcoma i jeli on ima nekih problema?

13 godina
neaktivan
offline
Re: Internet pomoć

Da, promijenili su mi oni router 2x.

Da, imam fixni telefon preko njih i nema problema.

 

Vjerojatno ću probat uzet HDSPA stick od VIPa dns, 12 gb, pa kombinirat uz flat od ovih, mislim da nema druge.

15 godina
neaktivan
offline
Re: Internet pomoć

Onda stvarno neman ideje pošto si probao sve i svašta...

13 godina
neaktivan
offline
Internet pomoć

Izadji sto prije iz T-com-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice