Save order

poruka: 5
|
čitano: 900
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Save order

Bio sam na stranici alineware i našao neku konfu i pritisnuo save order i upisao adresu i da li su mi neki kod,šta će se sada dogoditi,ja ne želim naručiti kompj bila je to neka zazancija i slučajno sam pritisnuo

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Save order

pa jesil im dao ikakve podatke o sebi, kao sto su ime prezime, mjesto stanovanje, podatke od konta od banke?

mislim da nebi trebalo bit nist, ak nisi dao nikakve podatke, al sve opet zavisi, ako si i sklopio ugovor na strani, i ostavio podatke, morat ces prekinit nardzbu

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Save order

ne samo sam ima dao e-mail i ništa više

17 godina
odjavljen
Save order

Onda nebi trebao imat briga :)

mogu te napominjat samo da si napravio neku narudzbu, al necete hapsit il tak nesto, nemogu te proganjat, jer koliko ima e-mail adresa s krivim podatcima, tako da se na to nemogu oslonit

S toga, nebrini

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Save order

Evo,otkrio šta to znači.Save order kad pritisneš i upišeš e-mail dobiješ neki kod i ti ga zapišeš i onda recimo nakon nekog vremena kada dođeš na stranicu pritisneš retrieve order i upišeš taj kod i dođe ti ono što si ti prije konfigurirao i onda ako hoćeš možeš ići u add cart i to kupiti,a u mom slučaju nema šanse

To je dobro recimo radi cijena ako padnu da vidiš koliko će te sada doći,po meni je to glupost,ali je i dobro recimo ti za nekog konfiguriraš i daš mu kod i onda on to sebi naruči ako se baš ne razumije u to

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 11:32 (frezer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice