Rekord skinutog sadrzaja zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 2.326
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

Kao sto ime teme kaze koliki vam je rekord skinute kolicine sadrzaja sa neta,moze biti rapidshare,torrent...Meni je preko 200gb.I nemislim za neki pojedinacni mjesec vec opcenito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

Prvi dan kad sam dobija Adsl  bilo mi je nekih 40 GB

1 0 hvala 1
16 godina
Rekord skinutog sadrzaja

ako opcenito gledamo do sada sam skino oko 1TB jer svaki put kad instaliram windows skidam igre i programe sve ispocetka... ako se uzme u obzir da instaliram windows svaki mjesec moze se reci da sam i preko 1TB.... a rekord u danu mi je 173GB.... sve sa zamunde :D

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

tema ti je malo glupa ... trebo si stavit npr. rekord na mjesec kolkko ste skinuli il tak nest a ne ovak opcenito ... ko da brojim ...

xF: rebelsy

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rekord skinutog sadrzaja
Imsovcanin kaže...

ako opcenito gledamo do sada sam skino oko 1TB jer svaki put kad instaliram windows skidam igre i programe sve ispocetka... ako se uzme u obzir da instaliram windows svaki mjesec moze se reci da sam i preko 1TB.... a rekord u danu mi je 173GB.... sve sa zamunde :D

Ok, daj mi reci koju brzinu veze imas.

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
17 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Kako ti se da svaki mjesec dana instalirat ponovo windows i skidat sve igre. Ja mijenjam windows možda jedanput u dvije godine. A u jednom danu sam najviše skinio 10gb išlo je negdje po 450 kb/s.  Najviše u mjesecu sam napravio oko 160gb.

15 godina
neaktivan
vedrann kaže...
Imsovcanin kaže...

Kako ti se da svaki mjesec dana instalirat ponovo windows i skidat sve igre. Ja mijenjam windows možda jedanput u dvije godine. A u jednom danu sam najviše skinio 10gb išlo je negdje po 450 kb/s.  Najviše u mjesecu sam napravio oko 160gb.

Čovik nezna za backup i prženje

17 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

ja i stari zajedničkim snagama smo jednog prosinca nabili 300 GBNevinašce

fala bogu, nije nam T-scum sraoNevinašce

My mom thinks I'm special!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

Hm,370GB mislim da je rekord. Prije par mjeseci sam skin'o tolko.

siptoP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

Prvi put kada sam dobio internet i flat - 490 GB Cool (vjerovali ili ne)

Edit:

naravno, to je promet za mjesec dana.

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 20:31 (PsyTrance).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Rekord skinutog sadrzaja
 438506952790 B 
 (408.39 GB) 
  29 d 15 h 52 m 16 s
Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! Hvala. steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
P4k1 kaže...
vedrann kaže...
Imsovcanin kaže...

zasto da przim svaki dan podatke itd kad ljepo odem na tracker skin sta mi treba i uzivam ko covjek a ne svaki put kad nesto izadje sta mi treba przit na cd itd... ovako je jeftinije i ekonomicnije... a naucis dosta trikova kako ubrzati torrent(kako pravilno namjestit portove... ili varat za ratio Namigiva)

15 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
P4k1 kaže...
vedrann kaže...
Imsovcanin kaže...

zasto da przim svaki dan podatke itd kad ljepo odem na tracker skin sta mi treba i uzivam ko covjek a ne svaki put kad nesto izadje sta mi treba przit na cd itd... ovako je jeftinije i ekonomicnije... a naucis dosta trikova kako ubrzati torrent(kako pravilno namjestit portove... ili varat za ratio Namigiva)

Ajde pošalji mi kako ubrzat torrente i varat za ratio na pm please

16 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

rekord mi je 4.75 gb... hh. ali zato što imam vip mobilni internet, paket 5 gb. a dok sam imao dial-up, onda do 2 gb

slične teme: 1, 2

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rekord skinutog sadrzaja
23 GB, yey,
Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rekord skinutog sadrzaja

Hehe, meni je kad sam dobio flat bilo oko 150 GB, ne sjećam se točno.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Rekord skinutog sadrzaja

Ova rasprava je u smislu one - tko ima jaceg tatu...

Ili se neki hvale svojim piratstvom ili gubljenjem vremena ili skrtoscu, jer toliko materijala nema smisla skidati u tako malo vremena.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rekord skinutog sadrzaja

imam flat 5 mjeseci i skinuo 150gb, nije previše, al sad sam počeo više skidat od kad sam na partisu xD

svašta se igra trenutno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice