ovako uzeo sam premium account na 30 dana i sad više nemogu skidat jer sam došo download limit.
mislim uzet paket od 100 GB traffic share ,sad mene zanima ako ga potrošim 100 GB mi vračaju tih 100 GB u 5 dana ili mi traje cijeli mjesec.
ovako uzeo sam premium account na 30 dana i sad više nemogu skidat jer sam došo download limit.
mislim uzet paket od 100 GB traffic share ,sad mene zanima ako ga potrošim 100 GB mi vračaju tih 100 GB u 5 dana ili mi traje cijeli mjesec.
I ja sam imao rapidshare premium account na 30 dana, prije par mjeseci, i ja sam imao 10gb a ne 100gb, i svaki dan, poslije ponoc bi dobio 5gb plus, e sada neznam jesu li ista mjenjali dalje... i poslije ponoc pa ujutro do 10h, ako skidas nesto sto ima amo reci 10gb, iz traffic share-a ce ti se uzet samo 10% (s obzirom na kapacitet file-a koji skidas, a ovo ti primjer sa 10gb dajem), dakle 1gb kao dao si downloadao a ne 10gb!
EDIT: i kad nebi skidao po par dana, traffic share bi se lockao na 25gb.
Istina je, glupo je... jer ako si kupio premium, pust me da skidan koliko me volja... dok sa free mogu skidat koliko me volja, fajlove po 100mb, i samo treban cekat 15min svaki refresh, niđe veze...
Mislim da od 2 u noći pa do 10 ujutro trošiš samo 10% tako da možeš skinuti 50 000 MB dnevno.
da, od 2h, moja greska
MOLIM vas da mi pomognete..skunio sam program Download Direct..tj..stavim linkove sa raipshare i on automatski skida..ja sam skinuo igru street fighters 4..svaki rar..tj part..nece ma mi odvori..kako da to popravim?**