Rapidshare problem zaključana tema

poruka: 41
|
čitano: 9.781
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rapidshare problem !!!!!!

Dobar je rapidshare. Samo jako kompiciraju download ako niste premium user.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 23:22 (Toma23).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad pravim rapidshere Premium dali mogu placati pbz maetrom karticom.

i koji je zip code za hrvtsku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rapidshare premium account je dobar za onog tko ima vezu bržu od 500 kb\s, jer je free account ograničen na 500 kb\s a premium account na unlimited kb\s   tj. kolika ti je brzina veze.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rapidshare problem !!!!!!

imam max adsl. nije problem u brzni nego sad kad skidam free trebami puno vremena nego prije nesto su promjenili ovih dana.

prije su bile i oni CAT znakovi a sad ima free i preatium. Pitam dali se isplati platiti i preko kojih se kartica placa.

17 godina
vulerious kaže...

Rapidshare premium account je dobar za onog tko ima vezu bržu od 500 kb\s, jer je free account ograničen na 500 kb\s a premium account na unlimited kb\s   tj. kolika ti je brzina veze.

To je najmanji problem, pa najvažnije je što uopće ne moram čekati da skinem nešto, nisam ograniček količinom podataka, kakva brzina skidanja, svakako si kod besplatnog ograničen sa količinom tako da ti manja brzina ne igra nikakvu ulogu. (mislim ograničen sam sa 25 GB za pet dana, ali to nije neko ograničenje, pogotono ako imaš ograničen promet).
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 22:21 (lebo1).
17 godina
neaktivan
moderator
Barbarijan kaže...

Ako želite skidati puno podataka s Interneta punom brzinom vaše internet veze putem http protokola - to vam omogućava RapidShare servis.

I tako sam se ja predplatia na 1 misec, rapidsharea i kada skidam neki file skida mi ko` kad sam ima free verziju, ja sam sinoć stavia da mi skida moto gp 42 linka i nije mi skinulo do jutra...Zašto nemogu skidati igrice "punom brzinom" kako oni govore, ili je to tek tako napisano da zajebu ljude. Inače daj te mi neku ideju što da skidam neznam ni sam što bi :D npr.. di ima skinut videa motora i autra freestyle i te gluposti !?

http://www.enabava.net/wp-content/uploads/2008/05/rapidshare-premium-pogodnosti.png

Koji browser koristis? Koji antivirus/firewall imas?
U FAQu rapidsharea je i tvoje pitanje a odgovor otprilike je da:ili nemas omoguceno cookiese ili ih sprecava antivir/firewall.
Probaj skidati sa IE7,omoguci cookiese u browseru.
Mislim da Firefox ili Opera rade probleme sa tim ali nisam siguran.
I jos nesto

citat "ja sam sinoć stavia da mi skida moto gp 42 linka..."

to je overkill,42 linka=42 konekcije prema serveru u isto vreme,ali ipak linkovi se procesiraju istovremeno i svakom od njim se dodeljuje odredzeni bandwith.(koristis rapidshareov tool...jel?)
Probaj skinuti samo jedan file recimo od 100Mb i vidi rezultate 
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
17 godina
protjeran

ja sam si kupio premium rapidshare

ali mi traje par dana , zato što nisam kupio sa svojom kreditnom

karticom nego sam skinuo generator za krditne kartice

i svaki put kad mi treba premium,  kupim ga lažnom karticom

http://rapidshare.com/files/150069881/generator_za_kreditne_kartice.rar

skini generatore od kreditne kartice i kupi si premium rapidshare

pozdrav

16 godina
protjeran
Rapidshare problem

Da ne otvaram novu temu. Svaki put kad skidam kao free user kaže mi da su serveri prenapučeni. Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rapidshare problem
XP Master kaže...

Da ne otvaram novu temu. Svaki put kad skidam kao free user kaže mi da su serveri prenapučeni. Što da radim?

Morat ćeš nekoliko puta pokušavati ili skidaj u ranim jutarnjim satima (meni tada ide ok).

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
protjeran
Rapidshare problem

Puno sam puta pokušavao, ali ništa ne uspijeva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Rapidshare problem
XP Master kaže...

Kupi Rapidshare Premium račun. Imaš sada akciju - novi Premium računi za jedan mjesec po 49 kn što je čak malo ispod cijene na službenoj stranici..

Vidi ovdje: http://bit.ly/bBbf9n

Rapidshare akcija Rapidshare akcija
eNabava CEO
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice