Evo ako itko treba web site makera,neka me PMa ili napise ovdje u topicu. Glavno da je ideja web sitea dobra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da ovdje, na Bugu, ima tema ''Akcija pomoci siromasnijima u sklopu BUG Foruma'', sto je izuzetno pozitivno i pohvalno!!
Zasto ne napraviti site namijenjen tome?
Gdje bi ljudi navodili stvari koje su spremni pokloniti, gdje bi se vodilo skladiste cega ima, koliko, i gdje, gdje bi imali zaduzene sastavljace u gradovima, gdje bi netko mogao staviti i zahtjev sta mu treba, itd..i gdje bi to bilo puno rasprostranjenije, samim time i bolje za one kojima se zeli pomoci.
Jako dobra ideja, bilo bi lijepo kad bi to netko napravio... A i bilo bi lakše za organiziranje stvari, gdje čega ima, koliko i slično...
Vidim da ovdje, na Bugu, ima tema ''Akcija pomoci siromasnijima u sklopu BUG Foruma'', sto je izuzetno pozitivno i pohvalno!!
Gdje bi ljudi navodili stvari koje su spremni pokloniti, gdje bi se vodilo skladiste cega ima, koliko, i gdje, gdje bi imali zaduzene sastavljace u gradovima, gdje bi netko mogao staviti i zahtjev sta mu treba, itd..i gdje bi to bilo puno rasprostranjenije, samim time i bolje za one kojima se zeli pomoci.
Nesto mi govori da si ili svjesno ili nesvjesno zadao poprilicno veliki zadatak za njega...
Pogotovo kada mu se pogleda 'signature'...
Napravi meni neki lijepi sajt da ima dva-tri linka i da je šareno sve. samo za probu da vidim sta znas, ako mi se svidi zaposlit cu te da mi napravis web-shop/community network stranicu.
Sta mu fali siteu u signu?
Sta mu fali siteu u signu?
Wordpress ?
E i?
Nesto mi govori da si ili svjesno ili nesvjesno zadao poprilicno veliki zadatak za njega...
Pa nije bas najjednostavnije, ali pretpostavljam da nije ni previse kompleksno. Pa, covjek je napisao da radi web site! :)
Dobio bi i neke pomoci, pretpostavljam, pogledavsi aktivnost teme koju sam spomenuo, i broj znalaca na Bugovom forumu voljnih pomoci. Ja se nudim kao logisticka podrska. Radio sam na dizajniranju ERP sustava, tako da ne bi bio problem dati dobar prijedlog kako bi sustav radio (nista posebno, skladiste obicno), a mogu i predloziti dizajn baze i tablica.
Aj da te vidim, napravi isto ovako nesto... Eto mozes u WP... ajd!
Wordpress je najpopularniji web alat,a site mi ne treba za znanstvenu fantastiku tako da mi je WP dovoljan. Dobio sam nekih 5 pmova i svi s nekim klan sajtovima,no napravio sam vec 2-3 takvasajta prosli mjesec.Znaci netko s dobrom idejom neka se javi
Ovo je jako dobra ideja i odmah na početku mislim da od toga neće biti ništa. Na nekoliko sam foruma vidio, čak i bio suradnik u izradi tako nekih projekata koji su jednostavno nakon nekog vremena isparili. Ljudi koji su se prijavili su jednostavno nestali ili odustali. Mislim da je bilo i na Bug forumu nekakvih ideja o kojima se dosta pričalo i sad na kraju nema ničega od toga. Za ovakav projekt bi trebali dosta ozbiljniji ljudi koji su voljni pomoć, a ne nekakvi zgubidani koji se prijave samo kako bi negdje ili na nečemu kratili vrijeme a da od toga ne ispadne ništa.
Ukoliko bude ubuduće ovakvih projekata, savjetujem da se javljaju samo oni koji su spremni ići do kraja.
Ovo je jako dobra ideja i odmah na početku mislim da od toga neće biti ništa. Na nekoliko sam foruma vidio, čak i bio suradnik u izradi tako nekih projekata koji su jednostavno nakon nekog vremena isparili. Ljudi koji su se prijavili su jednostavno nestali ili odustali. Mislim da je bilo i na Bug forumu nekakvih ideja o kojima se dosta pričalo i sad na kraju nema ničega od toga. Za ovakav projekt bi trebali dosta ozbiljniji ljudi koji su voljni pomoć, a ne nekakvi zgubidani koji se prijave samo kako bi negdje ili na nečemu kratili vrijeme a da od toga ne ispadne ništa.
Ukoliko bude ubuduće ovakvih projekata, savjetujem da se javljaju samo oni koji su spremni ići do kraja.
Slazem se s tobom. Pogotovo u pogledu da nece biti nista od toga, s obzirom da se autor ove teme nije izjasnio u vezi onoga sto sam dao kao prijedlog. Tako to ide, za takav projekt potrebno je ipak malo vise odlucnosti, a i volje - svima je zanimljivije praviti stranice za game klanove itd., nego ovo, nezanimljivo i dosadno.