Problem oko otvaranje web stranice

poruka: 4
|
čitano: 1.788
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz ekipo..

evo imam jedan problem... od juce navecer nemogu otvorit stranicu www.plemena.net ... nakon kad je jedva učita idem odabrat svijet i odaberem svijet i samo stoji... nepokreče se... koristim Operu kao web preglednik... instalirao sam flash player ali i dalje zajeb*va... prije sam je normalno otvorio bez ikakvih problema..   kod frendova koji igraju sve normalno radi.... imam t-com flat. 400kb/s internet.. možete li mi pomoč?

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem oko otvaranje web stranice
bigboy98 kaže...

pozz ekipo..

evo imam jedan problem... od juce navecer nemogu otvorit stranicu www.plemena.net ... nakon kad je jedva učita idem odabrat svijet i odaberem svijet i samo stoji... nepokreče se... koristim Operu kao web preglednik... instalirao sam flash player ali i dalje zajeb*va... prije sam je normalno otvorio bez ikakvih problema..   kod frendova koji igraju sve normalno radi.... imam t-com flat. 400kb/s internet.. možete li mi pomoč?

Da li ti drugi browseri otvaraju tu stranicu?

Ne koristim Operu, ali kod mene Chrome, Firefox i IE otvaraju bez problema navedenu stranicu. Probaj Operu maskirati kao Firefox (mislim da postoji ta opcija negdje u postavkama). Na njihovom forumu vidim da je jučer bilo problema sa serverom, ali su isti već riješeni: http://forum.plemena.net/showthread.php?t=5450

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

evo složili su... hvala svejedno.. nije htjelo ni otvarat u mozili firefox ni u internet explorer..sada sve radi normalno

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

popravljalo se nešta.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: