Pozdrav svima!
Imam Vip internet preko usb sticka Huawei mobile connect.
Od prvog dana imam probleme koji me dovode do sloma živaca .
Dešavalo mi se to da sam se u sat vremena znala spajati ,čak ui do 50 puta, znalo je prekidati i izbacivati uređaj, i čak nakon minute, 3 minute, najdulja veza je bila 10 minuta.
Odnijela sam uređaj na servis gdje je utvrđeno da je usb stick ispravan.
Za vrijeme dok je moj stick bio na popravku dobila sam zamjenski koji je radio , ne preko vidafone mobile connect programa, već je konekcija bila kreirana slično kao kod Dial-up konekcije. Sve je radilo normalno. Nije bilo prekida veze.
Prije par dana sam otišla po svoj stick, i rečeno mi je da je s njime sve u redu.
Ok, dođem doma, i nikako se neće spojiti preko tog programa Vodafone. Stalno piše da uređaj koristi neki drugi program.
Kreiram dial-up konekciju, i spojim se bez problema, ali nakon 1 minute me izbacuje i prekida se konekcija. Tada se uključuje program Vodafone i on starta, ...... Izbrišem podatke za spajanje i opet ista stvar.
Ok, odlučim se ne spajati na dial-up , nekako se spojim preko tog programa Vodafone, i opet ista stvar kao prije , isključuje nakon par minuta na netu, piše da uređaj koristi neki drugi program, izbacuje stick.
nadam se da sam dobro objasnila, i molim vas ako mi možete kako pomoći jer više neznam što da radim, želim to riješiti da napokon mogu normalno na internet, jer ovako je već nemoguće. Imam ugovor na 24 mjeseca i neznam kako se toga riješiti.
U vip službi za korisnike ništa nemogu pomoći.
Molim vas za savjete!
Unaprijed se zahvaljujem!