Problem s mobilnim internetom-molim pomoć!

poruka: 12
|
čitano: 7.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav  svima!

Imam  Vip internet     preko usb  sticka  Huawei mobile connect.

Od prvog dana imam probleme  koji me dovode do  sloma živaca .

Dešavalo mi se to  da   sam se u sat vremena   znala spajati  ,čak ui  do  50  puta, znalo je  prekidati i izbacivati  uređaj,  i čak nakon   minute,   3 minute, najdulja veza je bila  10 minuta.  

Odnijela sam uređaj na servis  gdje je utvrđeno  da  je   usb stick  ispravan.

Za vrijeme  dok je moj  stick bio na popravku dobila sam zamjenski koji  je  radio  ,  ne preko   vidafone mobile connect programa, već je  konekcija bila kreirana  slično kao kod  Dial-up  konekcije. Sve je  radilo normalno.  Nije bilo prekida veze.

Prije par dana  sam  otišla po  svoj stick, i rečeno mi je da je   s njime sve u redu.

Ok, dođem doma,  i  nikako se neće spojiti  preko  tog  programa  Vodafone.    Stalno piše  da uređaj koristi  neki drugi program.

Kreiram dial-up konekciju,  i spojim se  bez  problema,  ali nakon  1 minute  me  izbacuje i prekida se konekcija.  Tada se uključuje   program   Vodafone i on starta,  ......    Izbrišem    podatke  za spajanje  i  opet ista stvar.

Ok, odlučim se   ne spajati na dial-up ,   nekako se spojim preko tog programa   Vodafone, i  opet ista  stvar  kao prije  ,   isključuje nakon par minuta na  netu, piše da uređaj koristi neki drugi program,  izbacuje stick.

nadam se  da sam dobro objasnila, i molim vas ako mi možete   kako  pomoći jer više neznam što da radim,  želim to riješiti da napokon mogu normalno na internet,  jer ovako je već nemoguće.  Imam  ugovor   na  24 mjeseca i neznam kako se toga riješiti.

U vip  službi za korisnike  ništa nemogu pomoći.

Molim vas za savjete!

Unaprijed se zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s mobilnim internetom-molim pomoć!

također sam korisnik vip mobilnog interneta i u početku sam i ja imao problema. sad je hvala bogu sve dobro

jeli sve namješteno u opcijama programa? APN?

koje mreže da koristi? gprs/edge ili umts/3g?

koja je verzija vmc-a?

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
15 godina

sve je namješteno  pod  postavkama . spaja se na umts-hsdpa.

verzija  9.3. 

ja  ću stvarno izluditi  s time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

verzija  9.3. 

Procitaj na topiku na linku ispod.

Sve je u detalje objasnjeno.Nisi prvi ali daj boze da si poslednji koji ima problema sa VMC-om i malim kinezima....:)

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/vip-mobilni-internet-problemi/33465.aspx

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 15:48 (dasHHa).
15 godina

pazite sad ovo!

Zovem vip i ovaj meni tehničar kaže da je moj kompjuter pokvaren,  i da  taj stick ne radi na stolnom računalu nego samo na  laptopu!!!!!

Zar  to meni nisu trebali reći oni koji su mi to uvalili?   Neki tip iz  Significa mi pokuca   doma na vrata i  ponudi mi taj  stick. 

A vidio je da imam stolno računalo i uvalio mi to sranje od interneta

0 0 hvala 0
15 godina

tu temu sam već prije pročitala  i sve probala od navedenog,ali nije  to to. 

očito su mi uvalili , 

ja sam  probala  na  5 različitih kompjutera  kod susjeda   i ista stvar kao i kod mene. 

znači  da moj komp nije pokvaren

dasHHa kaže...
Atomic-7 kaže...

verzija  9.3. 

Procitaj na topiku na linku ispod.

Sve je u detalje objasnjeno.Nisi prvi ali daj boze da si poslednji koji ima problema sa VMC-om i malim kinezima....:)

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/vip-mobilni-internet-problemi/33465.aspx

15 godina
neaktivan

Taj je tehničar GLUP!!!

Nema veze dali je komp stolni ili laptop!

I ja imam Vipov USB i na početku sam imao slične probleme,

sve dok nisam skinuo novi softver sa Vipove stranice

http://www.vipnet.hr/korisnicki-centar/vas-mobilni-uredaj/vodafone-mobile-connect

Ikominator
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sad imam i ja problema. Na mobitelu sam, pa ne mog sve pisat. Pogledajte u onoj mojoj temi
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
15 godina

do  prije podne sam se čak mogla spojiti  na   1 minutu na net,   a  sada  se više   nemogu niti  spojiti.     

Tako da  sam   izvadila  onaj svoj stari   Conexant  56k  modem   sa tavana  i stavila  ga u komp, i  eto   opet  sam  na  tehnologiji iz kamenog  doba,   ali mogu reći da  je  brzina   ovog  dial-up  konekcije  čak brža nego preko onog   sticka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

do  prije podne sam se čak mogla spojiti  na   1 minutu na net,   a  sada  se više   nemogu niti  spojiti.     

Tako da  sam   izvadila  onaj svoj stari   Conexant  56k  modem   sa tavana  i stavila  ga u komp, i  eto   opet  sam  na  tehnologiji iz kamenog  doba,   ali mogu reći da  je  brzina   ovog  dial-up  konekcije  čak brža nego preko onog   sticka

Na USB sticku pise tocni model.Koji je model?U biti poslednje slovo modela je H ili Z? H-Huawei;Z-ZTE!!!! Ako je"Z" nema pomoci jer ne dozvoljava upgrade firmwarea niti bilo kakvo brisanje ili pisanje po flash memoriji...reklamiraj USB modem u vip centru i neka ti zamjene za model sa "H" na kraju i tad mi se javi da ti dam upute za instalaciju.

dasHHa
15 godina

Huawei K3520.

Na servisu   je  trenutno  i zahtjevam od njih novi   stick  ako   se ovaj opet pokaže da je ispravan. 

17 godina
neaktivan
Atomic-7 kaže...

Huawei K3520.

Na servisu   je  trenutno  i zahtjevam od njih novi   stick  ako   se ovaj opet pokaže da je ispravan. 

Da tocan model je K3520-H...a ne znam kako ga oni testiraju,1 spajanje na net od 2-3 min ili kako?!Uglavnom insistiraj na ovom modelu sa H

dasHHa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice