Prekid ugovora za internet ali internet ostaje

poruka: 6
|
čitano: 1.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

evo,ispričavam se ako tema već postoji u što iskreno i sumnjam jer sam forume dobro pretražio...uglavnom,ugovor za internet sa operaterom mi se istekao prije 3 dana ali ja i dalje imam internet,veza mi je ostala,internet je kao i što je bio..samo me zanima dal je neko imao već iskustvo s ovim i dali je to moguće zato jer nisam opće gasio modem?

0 0 hvala 0
12 godina

ako nisi zatražio raskid ugovora po isteku, onda se ugovor nastavlja kao da si suglasan da se nastavi, a to ti vjerojatno piše i u ugovoru...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Prekid ugovora za internet ali internet ostaje
Tehničar kaže...

evo,ispričavam se ako tema već postoji u što iskreno i sumnjam jer sam forume dobro pretražio...uglavnom,ugovor za internet sa operaterom mi se istekao prije 3 dana ali ja i dalje imam internet,veza mi je ostala,internet je kao i što je bio..samo me zanima dal je neko imao već iskustvo s ovim i dali je to moguće zato jer nisam opće gasio modem?

tebi je samo istekla ugovorna obveza,sasvim normalno....pretplata i dalje ide,samo što sada pošto nemaš UO možeš prekinuti pretplatu bez naknade

16 godina
nitar kaže...
Tehničar kaže...

tebi je samo istekla ugovorna obveza,sasvim normalno....pretplata i dalje ide,samo što sada pošto nemaš UO možeš prekinuti pretplatu bez naknade

.. prvo će mu operater reći da je automatski produljio ugovor i nevoljko... ili mu neće dati prekid, ali ako je ozbiljan razgovor, može.. btw, oni stave formulaciju da se ugovor produljuje automatski, ali je pravno ništavna ako je korisnik ne potpiše. Dali stvarno želi raskid? Neki ugovor mora imati, samo sad bez vremenskog ograničenja... tad je možda tarifa u koju ga ubace veći problem. Što korisnik želi ne znamo, prekid, drugog ISPa .. dali on zna?

@ Tehničar, telefon u ruke, zovi SZK, telefon i SZK postoje zato... Pitaj, budi siguran ili ćeš se sutra kad dobiješ račun čuditi... Ne isplati se.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

finta je u tome (zaboravio sam reci) da je moj otac razgovarao sa agentom i odlucio da nece produljit ugovor za internet posto uskoro zbog posla odlazim...dakle ako sam prema vasim tvrdanjama dobro shvatio,paket zbog kojeg sam imao ugovor se istekao ali sad imam samo obicnu uslugu interneta? ..inace radi se o optimi

0 0 hvala 0
16 godina
ihush kaže...
..

@ Tehničar, telefon u ruke, zovi SZK, telefon i SZK postoje zato... Pitaj, budi siguran ili ćeš se sutra kad dobiješ račun čuditi... Ne isplati se.

Tehničar kaže...

..ako sam prema vasim tvrdanjama dobro shvatio,..

-nisi shvatio. Nije važno što netko tu tvrdi, zovi ih.. (automatika za produljenje ili još gore, prebace te u nepovoljniji paket..). U čemu je problem nazvati ih? Pa čak i da raskidaš ugovor itd. pitaj i imaj neki papir...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice