PAYPAL problem

poruka: 5
|
čitano: 1.855
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PAYPAL problem

Evo , ocu da poludim.Dosad vec 2-3 godine unazad preko paypala extendujem rapidshare account svaka 3 mjeseca..E sad mi je istekao ali je problem kad hocu da ga extendujem od PP-a dobijam uvijek ovo

Sorry - your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.

If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.

If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.

Pogledam net, puno ljudi sa istim problemom, ali rjesenja nigdje Probao sa IE i Firefoxom, kartice (dvije) ispravne sve ok, ali non stop jedna te ista poruka.
Nakon par dana istrazivanbja naletim na slijedece na njihovom supportu

This error has been reported by merchants who are using URL masking/framing and/or who have a Yahoo! Store with Domain Forwarding enabled. To resolve this error please add target="paypal" in the <form action> tag of your PayPal standard button.

When adding target=”paypal”, look for this line of HTML code (bolded for readability):

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post">

You will add target=”paypal” at the end of it, as in:

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target=”paypal”>

For Yahoo! users, you could also opt to either downgrade to Standard Forwarding or turn off Domain Forwarding altogether.

See the following FAQ from from Yahoo! for details on domain forwarding configuration.

Ali brate ja ne znam kako ovo da uradim i gdje da ubacim...ako neko zna nek pomaze.Do prije  2 mjeseca radilo sve ok , sad odjednom nece.Probao i na vise racunara i OS-ova , browsera, ali nista, nece da primi placanje.
Kako da ovo editujem pa probam? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
PAYPAL problem

To rapidshare treba napraviti, a ne ti. Ti samo trebaš čekati dok se problem ne riješi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PAYPAL problem

Nije moguce da to rapidshare nije rijesio  jer na netu vidim te probleme koju su vec mjesecima stari...provjerio sam i od jednog svog drugara koji uredno moze extendovati racun bez problema istom procedurom a ja dobijam stalno (vec nekoliko dana pokusavam) isti "odgovor".Vec me frka da ce mi obrsati account, jer ih brisu nakon 14 dana.

0 0 hvala 0
17 godina
PAYPAL problem

Onda si naveo pogrešan paypalov odgovor na tvoj novi problem. Njihov odgovor se definitivno odnosi na tvrtke koje omogućavaju plaćanje preko paypala.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PAYPAL problem

Ok, mozda.Nisam ni sam bio siguran da je to rjesenje.

Uglavnom , problem postoji, i sad nikako ne mogu extendovati rapidshare.Jako cudno.Ne mogu naci rjesenje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice