pozz,danas napravio karticu htjeo da povezem sa paypalom i pise mi da ne mogu,to je zbog toga sto nemam para na njoj??
Moraš potvrditi karticu. To uradiš tako da na toj kartici imaš iznos veći od $2, ja sam na svoju uplatio 100kn. Skinu ti $2 i dobiješ KOD u opisu transakcije. Ako nemaš internet bankarstvo, otiđi u poslovnicu i zatraži OPIS TRANSAKCIJE od $2. Tako sam prije tjedan dana otvorio paypal korisnički račun, a danas tek ovjerio.
frend me zamoli danas da mu nešto uplatim preko paypala, reko ne koristim to niti imam povezane kartice, imam nesto sitno love tamo, oko 5 dolara i to je to...i reko da se uvjerim da stvarno imam toliko, ulogiram se i ostanem sokiran kad sam vidio da mi je netko(ili ja slucajno, mada sumnjam) spisko na humble bundle 5 dolara i to prije 4 dana, nije bitan sad novac, *ebes tih 5 dolara, al kako je nesto tako moguce, ukucani su elminirani, ja vjerovatno nisam, ne znam koliki kreten moram biti da potrosim pare negdje a ni ne skuzim i opcenito nista ne kupujem na internetu tako da ni ne znam kako to sve funkcionira pa me zanima na koji je nacin to mogao netko umjesto mene odraditi i kako se zastiti od toga, naravno sifra nije neka bezvezna, ne posjecujem sumnjive stranice komp je koliko toliko cist od virusa a na paypal sam se zadnji put logiro prije par mjeseci tak da ne znam na koji je nacin netko mogao doci do svih podataka koji su mu bili potrebni za obavljanje transakcije
Šokantno! Ako saznaš što je uzrok, javi.